Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Luy sa-ti fie de bine si sa te bucuri de noua infatisare si petrecere frumoasa la botez
Tomasa La multi ani si petrecere frumoasa

Annisia super buna mamaliguta de care povesteai , merge si cu oua ochiuri deasupra , la noi se cheama <<taci si inghite>>

Lia multa bafta si nastere usoara

Sabina noi am luat Trio Enjoy de la Chicco, nu am masurat liftul, oricum va sta in masina cat voi folosi landoul, ca e destul de greu , dar partea sport se strange super simplu, umbrela si e f usor

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Lia, cum o sa o cheme pe printesa ta? Sau esti superstitioasa?
Docotrul e pregatit? Ai vorbit cu el? Cand a zis sa te duci? Ar trebui sa pui in balanta cele doua tipuri de nastere si sa o faci asa cum vrei tu, nu cum are el chef... La urma urmei el poate are optiunea cezariana din comoditate si din ratiuni financiare...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

merci Annisia , am vazut la timp

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Prisi. multumesc de incurajari.
despre coborat nu stiu prea bine, burtica are aceeasi forma ca inainte dar pe bebe il simt foarte jos, extrem de jos. n-am vazut niciodata burtici in cele doua faze.

Lia, 37+

Mergi la inceput

”Taci si-nghite”... Mda... Hihihihihi... Inseamna ca noi femeile mancam zilnic asa ceva...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

fetelor de urmychance mai stiti ceva, ca nu a mai scris de mult si era mereu pe pozitii

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

aici la nume m-ai prins! nu suntem hotarati. ioana olivia eu sau miruna si atat sotzu.

referitor la cezariana sau natural nu stiu de loc. anul trecut am suferit o mare pierdere de care dr. stie si de aceea am incredere ca va lua si cea mai buna decizie. si apoi e si varsta, 37 anisori mici.

Lia, 37+
iertati greselile de sriere, dar mi-au pus branula si incerc sa misc mana cat mai putin.

Mergi la inceput

Lia, nu e momentul sa te uiti inapoi... E super ca ai avut puterea sa o iei de la capat. Bravo tie! Cat despre doctor, e foarte important ca ai incredere in el. Deci totul e aranjat, esti pe maini bune!!!! Spor la treaba!!!! Hihihihihii...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Lia

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Bai, bebe trebe sa aiba si un prenume de sfant!!! Pai voi nu mai beti sau ce? E foarte frumos Ioana Olivia. Si Mirunica e frumos, dar sa mai aiba ceva langa... Avea pe aici o maicuta draguta una bucatica de Mirunici.
Da cum naiba nu v-ati gandit pana acum? Noua luni ce ati pazit maica? Va ia gagica pe nepregatite? E foarte important prenumele...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput