Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Lia, tu sa nu te pregatesti sa pleci la spital. Stai fata draga cu noi, ca poate te mosim... Bine, nici sa pleci cu 100 de ore inainte, sa joci tontoroiul pe acolo... Hai, ia de te rade (tre sa faci curat la locul de munca indiferent cum nasti), bagaj, una bucata sot, acte pentru internare (buletin, ceferticate de nastere si casatorie, adeverinta de asigurat pe care cred ca o poti aduce si dupe...). Asaaaa si musai aparatul digital ca sa ne trimeti pozne....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Lia, nashtere ushoara!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Lia din ce zici tu acolo, cred ca bebe e pregatit sa vina. Si eu zic ca daca totul e ok si bebe nu e foarte mare, cel mai bine e sa nasti normal. Gandeste-te ca in 3 zile esti acasa cu bebicul si te vindeci repede. Indiferent ce alegi, nastere usoara si un bebe sanatos! Iti tinem pumnii!
Fetelor, aveti dreptate. Ma stresez degeaba. O sa fie bine si ne facem noi mari pe urma. Multumesc mult pentru suport!

Carmen 32+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

sigur ca va anunt. am vorbit cu sotzu si este net in spital. asa ca tzusti de la reanimare ca sa va sriu un rand.
eu nu vrau nici natural nici cezariana, vreau doar o bebelina sanatoasa! in rest dr. hotaraste.

Lia, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La internare pentru nastere nu tre" decat buletin!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Annisia toate sunt pregatite altfel nu stateam eu asa.
am si fisa de internare scrisa, am facut si analiyele inainte de cezariana, numai sa ma duca sotzu (asta daca nu lesina intre timp). stau la 10 min de spital.

eu sunt gata, bebelina o fi???

Lia, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

buna gravidute,hai ca am intrat si eu sa vad ce mai faceti
am aflat un pont (sau poate unele il stiati): sa va cumparati niste algocalmin fiole (vreo 2-3) si eventual sa rugati o asistenta sa va faca injectia ca sa mai amelioreze durerile de dupa nastere
eu mi-am cumparat si algocalmin si seringi
si mie mi-a facut o asistenta data trecuta cand am nascut,o rugasem sa-mi dea ceva ca ma simteam foarte rau(ma durea tot corpul,parca luasem o bataie zdaravana )Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bunnnn, acum ca am dat ultimele indicatii pretioase, pot posta reteta de shaorma... Trebe musai lipii arabesti (foile alea de coca in care se ambaleaza tot maclavaisul...)!!! Probabil ca se pot face, dar nu stiu reteta - am si eu lipsuri, deh...
Apoi - pui fript, cartofi prajiti, salata de varza, ceapa rondele, castraveti murati, sos de usturoi cu maioneza si sos de rosii picant sau dulce (dupa cum pofteste caprioara).
Se taie fasiute din puiul prajit si se imprastie pe foaia de lipie. Cartofii pai prajiti, salata de varza, ceapa si castravetii murati taiati fasii vor avea aceeasi soarta.
Se adauga, dupa gust, sosurile de usturoi si rosii. Se face sul toata treaba si gata neicusorule, te pui pe halit!!!!

PS 1 - sosul de usturoi e complicat rau de facut... Iti trebuie doua facultati si un master, cel putin... Deci - se curata cateii de usturoi, se maltrateaza prin presare sau strivire pur si simplu. Apoi se adauga smantana sau maioneza, cu putina vegeta. Asta treaba grea, domne... Si e gata minunea de sos. Eu il folosesc la multe alte treburi si e mortal. Personal il prefer pe cel cu smantana, fiind mai usor....

PS 2 - Astept impresii....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Lia nastere usoara si bebe sanatos!!! La cum te prezinti cred ca pana diseara mai avem un bebe!!!

Annisiatu vorbesti serios cu reteta asta de mamaliga pentru matze?? Ca mi-ai facut o poftaaa! Dar sa nu ma strici iar la burti ca mai am si contractii nu numai crampe si dureri!

Mih
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Lia,eu cred ca la tine bebelina isi cere drepturile asa ca:
LIA
Nastere usoara si o fetita sanatoasa si frumoasa

Roxana, eu am facut o analiza de secretie parca la Cantacuzino si a durat 3 zile asa ca eu cred ca in 3 zile ai rezultatul analizelor.Aceleasi analize le-am facut si eu saptamana trecuta si au durat 3 - 4 zile, aveam in plus toxo.
Ma bucur ca esti bine si tu si bebe, lasa sa mai stea baitii nostrii acolo, nu stiu de ce cred,dar la sfarsitul lui august o sa fie ''cam liniste pe aici'', o sa ne inghesuim toate sa ne tinem puiutii in brate.

Nasicile de azi ce faceti? sunteti ok????????? distractie placuta si sa va bucurati de fini.

Izabeluta si Rodica nu mai vorbiti de lucruri sfinte, mi se face dor de casa si nu pot sa vin la Baia Mare...

gata merg sa ma intind, am obosit.....

cecilia,37+ Cristian

Mergi la inceput