Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Salutare fetelor.
Iaca am intrat si eu sa vad ce mai faceti. Tare lenesa sunt in ultimul timp. Cam lung timp. Dar imi revin eu in 2 saptamani cand ma intorc la serviciu . Asa de repede a trecut concediul asta si nu am apucat sa fac nimic out of ordinary. Si cand ma gandesc ca las bb-lina acasa cu mama si merg la job imi vine sa urlu. Nu stiu cum o sa ma descurc cu alaptatul ca serviciul e cam departe de casa si pitica papa la 3-4 ore.

mama de Ileana Cosanzeana

http://community.webshots.com/user/ralucarusse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana sa stii ca discutia cu tine mi-a facut tare bine.Urechea m-a durut de la gat.Am luat ceva antiinflamatoare locale si pe gura si acum sunt mai bine.

Svety prima parte e mai grea la faza cu cresa dar apoi o sa va placa.

Rolo nasoala situatie.Nu mai poti amana un pic serviciul?

la

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela77 spune:

buna fetelor
ma primiti si pe mine in gasca voastra?
citesc de mult dar pana acum nu m-am autentificat
as vrea sa va pun o intrebare
nu stiti cum imi pot gasi o bona pentru un copil de 2 ani?
adica nu stiti vreo agentie specializata in Cluj?
am auzit ca exista pe str Horea dar nu stiu exact unde
va rog sa ma ajutatati daca puteti ca sunt cam presata de timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Ciao fetele, m-am intors si de la curs si din concediu... lasati-ma sa va citesc din urma si apoi mai scriu! LA MULTI ANI sarbatoritilor lunilor iulie- august!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu gagici, am reusit sa culc doua bucati mamarutze.

pe cand o culc pe una cealalta alearga bezmetic, o prind o pun la culcare , se scoala micutza, ii dau iar sa suga, iese Thea vijelios din camera "nu pot dormi!"
o pun ca pe oua pe Sofi in pat , o prind iar pe Thea care topaie fericita ca nu poate dormi, o bag in pat si stau umpic cu ea sa se linisteasca, se aude mieuneala din camera cealalta.pe cand sa-mi iau lumea in cap...vad ca Thea a atzipit, ma duc pe varfuri si injur parchetul care scartzaie si...SURPRIZA...a adormit si mamarutza!

alta faza azi:ma suna sefa mea sa ma intrebe o chestie de job...io vreau sa par f relaxata ca si asa isi face procese ca m-a deranjat.pe cand ii zic ce bine sunt, se impiedica Thea si cade si incepe sa urle si ca niciodata in secunda urmatoare incepe si Sofi sa urle...deci clar n-o mai auzeamam revenit dupa vreo 5 minute
cam asta e din ciclul" Cine m-a pus sa fac 2 copii!"

dar cand le privesc cat sunt de dulci ma topesc toata de dragoste si vreau neaparat sa va zic ca e asa de bine sa ai doi, esti asa de implinit si fericit, iar micile greutati chiar nu mai conteaza!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

avem si noi pozici noi

http://community.webshots.com/album/560372498ISRRiZ

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Ioana bine ai revenit!Cum a fost in concediu?

Cristiana mortala situatie cu sefa.Cred ca s-a shocat putin.Faine pozele cu gagicile.Tare semana una cu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

quote:
Originally posted by carrie

saliu gagici, am reusit sa culc doua bucati mamarutze.

pe cand o culc pe una cealalta alearga bezmetic, o prind o pun la culcare , se scoala micutza, ii dau iar sa suga, iese Thea vijelios din camera "nu pot dormi!"
o pun ca pe oua pe Sofi in pat , o prind iar pe Thea care topaie fericita ca nu poate dormi, o bag in pat si stau umpic cu ea sa se linisteasca, se aude mieuneala din camera cealalta.pe cand sa-mi iau lumea in cap...vad ca Thea a atzipit, ma duc pe varfuri si injur parchetul care scartzaie si...SURPRIZA...a adormit si mamarutza!

alta faza azi:ma suna sefa mea sa ma intrebe o chestie de job...io vreau sa par f relaxata ca si asa isi face procese ca m-a deranjat.pe cand ii zic ce bine sunt, se impiedica Thea si cade si incepe sa urle si ca niciodata in secunda urmatoare incepe si Sofi sa urle...deci clar n-o mai auzeamam revenit dupa vreo 5 minute
cam asta e din ciclul" Cine m-a pus sa fac 2 copii!"

dar cand le privesc cat sunt de dulci ma topesc toata de dragoste si vreau neaparat sa va zic ca e asa de bine sa ai doi, esti asa de implinit si fericit, iar micile greutati chiar nu mai conteaza!

Draga mea, cata dreptate ai!! Sunt niste minuni, sa va bucurati impreuna de ele mereu
In aceeasi ordine de idei, La Multi Ani!!!Cristiana, sa fii sanatoasa si fericita pana la adanci batraneti, inconjurata de dragoste si prieteni mereu!!

Svety, incearca sa te relaxezi, deoarece pasul spre cresa nu e kiar atat de devastator pentru majoritatea copiilor, iar pt. mamici si bunici e numai benefic. Incearca sa te incurajezi ca va fi bine, incurajeaza-l si pe Daniboy si sigur va fi OK. Ganduri intotdeauna vom avea, noi mamicile, dar tot mai bine se dezvolta mintal si educativ acolo (cel putin asa a fost la noi). Mult succes si sedere placuta la mare

Restul gastii, va pup cu drag, dar cam din mers... tre s-o tai spre servici. Maine plecam in Bucovina ... sper sa mai intru deseara, daca rezist, ca iar avem musafiri

O zi frumoasa pa-pa

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

La multi ani Cristiana!
Sa fii fericita si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

La multi ani fericiti Cristiana! Sa-ti fie inima plina de dragoste ca acum toata viata!

Mergi la inceput