Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

fetele santieriste sau cu cunostinte, ajutati-ma cu contactele unei firme care sa niveleze, pietruiasca si ... sa faca circulabil o bucatica de drum de tara (adica acolo unde stau io), ca-mi plange masina si asa damblagita, la fiecare drum. are vreo 300 m lungime si 4 m latime

Mergi la inceput

am primit, dau mai departe http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=107535

sa nu ziceti ca n-ati stiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata
Nu stiti cumva o femeia care vine la curatenie? ca vreau s avina la mama sa o ajute dupa zugravit si pentru intretinere.....pliizzzzz

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Asa tare ma bucur ca am mai cunoscut lume; inca sint eu cam stinghera dar imi place tare mult grupul vostru...
Simona, hai ca intreb pe la noi pe la achizitii sa vad ce contractori avem... daca avem si te tin la curent... ma bucur tare ca v-am cunoscut... deja fac planuri de tabere
Fug ca ma trage raportul de maneca...
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am o zi cam naspa...mi-a murit bateria de dimi la masina...am uitat farurile aprinse, ma doare rau stomacul cred ca de stress stiti voi de ce...si am fost sa vorbesc cu stiti voi cine si nu am rezolvat nimik...m-a rugat sa ma mai gandesc pina vine din concediu

na, v-am ametit asa-i?asa ca va rog din suflet sa nu mai ziceti nimik din ce am discutat ieri legat de mine

Manu ma bucur ca ai venit si noua tare ne place si tinem la grupul nostru si tu te integrezi perfect.iar Luca e un dulce m-am indragostit de el.

fetelor nu stiti un internist bun?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

LA MULTI ANI STEFI!!!!!!!!!!!

SA CRESTI MARE, SANATOASA si sa devii un om minunat ca parintii tai.va iubim mult pe toti 3

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Astept si eu niscaiva poze de la reuniune.
Si poate va mai mobilizati la un suc vineri . Cristiana, nu prea am inteles mare lucru dar imi pare rau ca ai avut zi grea.
Pliiiiiz, dati un semn daca mai vreti sa ne vedem si vineri, dar cel tarziu pana maine seara, ca atunci voi pleca la comarnic si vineri dimi spre cj. Abia astept.
pupikei

mama de Ileana Cosanzeana

http://community.webshots.com/user/ralucarusse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Buna fetelor.
Am o rugaminte: nu cunoasteti sau nu ati auzit de o bona libera? Locuiesc in zona Gheorgheni.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

buna dimineata! "la multi ani Stefania!" sa cresti sanatoasa si senina si sa-i bucuri pe ai tai.
semnez la condica: azi sunt la seminar, maine la Bucuresti, in weekend la mama.
sa n-avem vorbe ca n-ati stiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Rolo,maine vine o doctoritza in control.. deci, daca vrei, ne putem vedea doar in zona Grigorescu, pentru ca nu voi avea timp sa ajung si in centru......
LA MULTI ANI, Stefania
Azi sint rupta de somn, Luca a fost marait azi noapte, neuronu' e praf..
Carrie, cum a fost aseara? Cata durere.... condoleante familiei lui Edi..... ai un suflet de aur!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput