Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)
Raspunsuri - Pagina 9
anca_vlad spune:
mami de vladut numara zilele pana revine puiul din vacanta de la bunici...AMR 2 zile, vineri 14 sept strang in brate una bucata ingeras vladut pe care mami nu m-a mai vazut de o luna jumatate!
uf grea e asteptarea!
si vrem si noi in catalog!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
sympa spune:
Of doamne..am scris un mesaj lung...n-am putut sa-l trimit pe secvente????????????????Mi l-a sters Teo...are un dar de-a butona la calculator..pe furis prin spatele meu nu stiu pe ce apasa..O sa scriu mai incolo...ca acum tre' sa o pregatesc pe Andrea de gradinita.
Va puo...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
anca_vlad spune:
unde sunteti, ce faceti, va pregatiti de gradi puiutii vostri pe la ce gradi sunt?
Vladut contiunua la gradi Rainbow kids la grupa mijlocie!
POZE VLADUT
sympa spune:
Hai ca mi-a luat o zi pana sa revin..
Noi suntem binisor.Azi Andrea a ramas acasa ca a facut azi-noapte febra, s-a trezit cu 39.5.Nu stiu de la ce ca frig n-a fost.Si imi spunea ca-i vine sa vomite, insa n-a vomitat.Sper sa nu fie vreo gastro si sa ia si asta micu ca am pus-o.Andrea e in continuare incantata de gradinita.De luni a inceput un curs de gimnastica ritmica.Au fermecat-o cu panglica si cercul.La primul curs au asistat si parintii de saptamana ne asteptam puii la usa.O sa aiba si un spectacol de Craciun.
Va las ca s-a trezit Andrea si are iar febra.Of doamne...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
ciuf spune:
Sympa, sanatate multa Andreei si sa dea Domnu' sa nu fie ceva cu complicatii. Cred ca e incantata de gimnastica.
Fetelor, ai vostri copii scriu? Ca astia de pe la gradinita vad se semneqaza pe o hartie cand intra in clasa.Litere mai de-o schioapa, dar le fac.
Marti la examen nu am facut mare lucru. Am rezolvat 76% din examen. Cam nasol. Speram la peste un 85%. Asta e. Sa speram data viitoare sa fiu mai desteapta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Ven spune:
Valeria, relax. Si cu examanu' si cu scrisu' cupilului. Ce sa-ti spun, la nici 4 ani tre' sa scrie acuma copilu'. Mi se pare cam exagerat.
Da, si Markus stie sa scrie cateva litere mari de tipar: A, M, B, D, C, O, U. Astea mai simple. (Plus cateva cifre.) Dar scrie CAND are el chef (imi cere foaie) si CAT are el chef. Si mai ales CE are el chef Si asta pentru ca are un laptop cu niste joculete menite sa ii invete literele si cifrele pe astia mici. Nu noi am vrut sa-l invatam, intentionat. Deci mi se pare exagerat sa ceri copilului sa "semneze" condica dimineata la gradinita
Mariana, multa sanatate la Andrea si sa nu ia si Teo.
Noi plecam azi la Balvanyos. Adica ducem copilul la Intorsura-Buzaului, la ai mei si noi mergem la Balvanyos ( e la vreo 40 km distanta). Duminica il luam de la ai mei si back home. Sper sa fie vreme buna de gratarit si plimbat un pic in aer curat si nepoluat.
Miercuri Markus va scapa de polipi. La Bistrita, fara anestezie generala. Adica cu ceva pastila care ii ameteste de cap si apoi spray cu xilina local. Doamne ajuta sa fie bine! Acuma nu stiu ce sa fac, luni (17 sept.) ar fi trebuit sa mearga prima zi la camin. Dar dupa operatiea de miercuri tre' sa stea 5 zile in casa. Asa ca probabil vom amana operatiunea 'caminul' cu inca o sapt.
Cam atat de la noi. Am fugit la scoala.
Va pupacim!
Venera , mama lui Markus
anca_vlad spune:
stai linistita ca tot cu anestezie locala l-a operat pe vlad de polipi nu e cine stie ce operatia si in doua ore dupa ce l-a a dus in salon si a reusit sa adoarma 30 de minute am plecat acasa!
e o operatie in care curge mult sange important este sa il il dea afata (sa il vomite si apoi se va linisti)
va doresc insanatosire grabnica si concediu placut!
.... Anca si vladut!
POZE VLADUT
vikinga spune:
Buna fetelor.Aldo e de o sapt acasa, iar cu tusea lui alergica.. Facem tratament cu singulair si broncho vaxom. Nadja e plina de muci, tuseste ca vai de ea saracuta, stranuta, e racita cobza.Si eu incunun toate astea cu succes, cu o banuiala de gripa. Merg azi la spital sa vad. tare mi-e teama pt asta mica, ca nu cumva pe fondul racelii ei sa mai ia de la mine ce Dumnezeu oi avea.Va pup, Carmena pt tine pupici speciali lui prislea cel frumos!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
sympa spune:
Noi....nu prea bine.Pana la urma am fost cu Andrea alataieri la doctor ca nu-i scadea febra decat o ora maxim si-apoi iar crestea la 39.8.M-am si speriat ca ea nu mi-a mai facut asa febra mare.Si are un streptococ in gatulet, asa ca ne-a trecut pe antibiotic pentru 10 zile.Vreau sa zic ca-i primul antibiotic cu care nu am probleme sa vomite dupa el.Draga de ea nici macar nu stie ca eu ii pun antibioticul in suculetz dimineatza si seara.Nu se simte deloc gustul lui decat la miros dar am eu grija sa-l pun intr-un pahar cu cioculetz sa nu-i vina mirosul la nas.Si stie ca trebuie sa-si bea tot sucul ca daca nu ne da nenea doctorul sirop sau medicamente.O sa treaca...sper numi sa nu-i dea si lui asta micu.
Ven...distractie placuta la Balvanyos.N-am fost niciodata acolo...dar trebuie sa fie tare frumos.Tocmai ce-am cautat sa citesc despre aceasta statiune.Nu stiu de ce...poate dupa nume aveam impresia ca e in Ungaria, si nu faceam legatura cu cei 40km cat ziceai ca faci de la tine.Sper sa va simtiti bine..si sa va incarcati bateriile pentru sapt.viitoare. Sper sa scapati cu bine si cat mai repede de ziua de miercuri...Important e ca o sa scape de ei..Multa sanatate....
Vik..multa sanatate si la puii tai si tie daca zici ca banui un puiut de raceala.Acum e trecerea asta pacatoasa de la un anotimp la altul.Apropo...voi n-ati prea avut vara, cate grade aveti acum si cum e vremea la voi?
Ciuf...da, ii place de nu mai poate la gimnastica lui Andrea.Nici a mea fata nu scrie si nici nu o fortez ca-i capoasa tare.Face numai ce si cand vrea ea si daca se poate sa zica intai nu la ce zic eu chiar daca zice razand.Degeaba incerc sa o pun sa faca ceva pe hartii ca nu face....poate face la vreo 2 ore dupa ce i-am zis.E independenta tare a mea fata!!!!Dar imi place ca gandeste ...la gradinita aici nu fac mare lucru inafara de desenat.Nu se ocupa de cifre, litere....nu stiu ce fac toata ziua...Felicitari pentru primul examen...iti intri tu in ritm.
Mai vroiam sa raspund dar nu ma mai lasa Teo....si nu vreau sa pierd mesajul cu darul lui de-a butona pe-aici.
Elena...ce faci???Mai da un semn pe-aici....ce fac nazdravanii???Tu cum esti???Hai mai pune niste poze....
Week-end placut fetili...si distractie placuta...
Ca la noi ploua si nu stiu ce o sa facem...
adriana spune:
Vik, sanatate puisorilor. Imi pare rau de Nadja mai ales ca e micuutaa
Sympa, ce bine ca poti s-o pacalesti cu antibioticul pe Andrea... Sanatate si ei, de la noi.
Ciuf, Olguta mea nu scrie.. LA varsta ei Codrin stia literele, recunostea cuvintele simple, formate din 3 -4 litere.. mai mult nu... Dar fiecare cu ritmul lui, nu poti sa fortezi nici un copil sa faca ceva ce nu vrea, ca dupa aceea capata ura pe respectivul lucru.. La ea la gradi coloreaza, se joaca cu animalute, jocuri din astea de copiii mici..nici nu vreau mai mult, am dus-o pentru engleza...
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006