Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)
Raspunsuri - Pagina 3

super mami spune:
Mai venim si noi cu cate un pupc pt fiecare si 2 vorbulite.
Suntm ok, mie mi se pare ca trece ziua "stantaneu" cum zice Isabel si ca n-am timp efectiv de nimic.
Azi spre ex ne-am trezit, papat, mami vorbit cu prietena pe mes cam 30 de min, plecat sa spalam masina ( ca tati i-a zis ieri rabla si e nou nouta saracuta dar era super murdarica ), mers 15 min la un salon, mers 1h la magazin, venit acasa, papat, ea face nani acum, se trezeste cam intr-o ora, plecam in vizita la prieteni, venim acasa, baie, papa, nani - gata 24 august !
De-a dreptu' aiurea.
Nu mai zic de dezastrul care ma inconjoara ( il rezolv pana se trezeste ), de pozele pe care trebuie sa le scot pt mama de vreo 2 sapt ( zilnic primesc telefon )si de un mail care zace pe birou de vreo 3 zile asteptand sa-l trimt mai departe.
Luna asta de vacanta mi s-a parut tare lunga desi a fost tare plina. N-am stat o zi....am tot plecat.....
Dar sunt asa de obosita ca ma bate gandul sa mai mergem o sapt in antalya la zacut langa piscina si papat inghetata 10 din 24. A sunat tel si am putina treaba....revin. Poate pun si poze.....
Elena ce e cu tribunalul ? Eu nu stiu.Alexandra

paula2003 spune:
Ma asteptam sa imi ofere mult mai multe. Pt. ca am fost dezamagita am decis sa o mut. Plus ca toate optionalele intra in banii de taxa. La cea veche ma costa fiecare optiune alti bani.
Anul acesta ramane asa. Poate de la anul dau baiatul la alta gradi. Pt el am alte vise, alt drum si vreau sa investes si sa cer pe masura.
Nu stiu ce voi face toamna viitoare cu el. Spun ce mi-as dori.
Am asa de mari emotii. mai are o saptamana si gata.
Deja i-am cumparat haine, incaltaminte.....ca doar merge la gradi.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

vikinga spune:
Lol Cristina, pai sa stii ca si mie mi se pareau ciudati rau de tot, ete si pe astia si-au uitat schiurile
, ori ete ce lensoi si pt mers au nevoie de bete sa-i sustina
. Dar pin la urma am zis sa incerc. Ca e pacat cu aerul asta curat la mare sa merg la sala. Acolo merg in iarna. Carmena felicitari de masinuta!!! Ei ai vazut ce inseamna sa fii singura doamna a casei:)? La mine e concurenta deja:)Paula ce inseamna chestiile alea extra la gradi? Bafta lui Paul! Cred ca ai inima mica mica, asa e in prima zi:)Cristina interesant ce ai zic tu de amindoi puii la gradi. Nu ma gindisem la treaba asta.Merg sa iau printzul de la gradinita, a stat acasa vreo 2 saptamini. Cred ca e frint acum:)Pupi si mai scrieti mai ceva, ca o iau in personal cind vad subectul pe pagina nshpe
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

adameasca spune:
Hai sa dau io motiv de scris: azi implinesc 30 de ani
Eu is cu treaba, copiii cu tati, ne acomodam cu schimbarile... Sunt atat de emotionata, maine Ilinca implineste 1 an...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

adriana spune:
LA Multi aniiiiii!!!!
Na, ca m-ai scos din barlog.. Vino sa te pupacesc bine si da si gogoasa aia mica s-o morfolosec
Sa fii fericita mai, iubita si alintata... Iar Ilinca sa fie sanatoasa si cuminte
Mai viu, dar imi merge compu cu caruta, poate mai tarziu daca prinde aripi
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

ciuf spune:
Eh, Ileana, pai sa ne traiesti atunci. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai. La multi ani! Petreci ceva?
Fetelor, mi-a venit mama aseara. Extenuata. Trei escale, Varsovia, Frankfurt, Washington si apoi DEnver. Ma si mir cum de a reusit sa ajunga ca mai ca bagam mana in foc ca se va pierde prin vreun aeroport.
Copiii imi sunt energici la maxim. Vor numai afara, sa se joace, Eva ma innebuneste cu niste chei, toata ziua cere "che, che, chiiiii".
Vocabular sarac de tot dar speram sa ni-l imbunatatim cat mai repede.
Eu sunt ocupata la maxim, ma streseaza scoala asta, nu ma simt deloc relaxata, sunt tot timpul in tensiune. Mi se pare ca nu invat suficient, engleza ma demoralizeaza, ca sa nu mai spun ca am inceput cu stangul la ea si anume nu mi-am priceput tema si am facut cu totul altceva .
Asta e cuiul pentru mine.
Va pup si inca o data, Ileana, la multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Elenalove27 spune:
Ileana , LA multi ani si sa fi iubita si fericita!
Esti mai mica decit mine
Pup gasca...am o leneeeee...
p.s ma laud ca am slabit ..am ajuns la 75/76kg...mai am 6 si ajung cum eram pe vremuri

sympa spune:
"La multi ani Ileana!!!!............."...sa fi iubita la maxim..multa sanatate, fericire si numai bine iti doresc.
Sa-ti traiasca printesica...."La multi ani Ilinca!".......Sa cresti mare si frumoasa si sa aduci numai bucurii lui mami si tati....Cred ca si Luca e bucuros tare ca vine tortul...
Asteptam pozici ....
Azi-maine e si la noi sarbatoare.Nu facem nimic special..poate doar cu nasicii...Mai vedem...
Elena..tu chiar vrei sa ma ambitionezi....ce faci draguta de slabesti!!!nu spune ca te muncesc baietii ca nu tine la mine.Oricum si pe mine ma munceste Teo si e atat de activ ca nu stiu zau de unde atata energie...si toata ziua plimbari, de mancat nu prea ma omor dar suncile sunt tot acolo...nu stiu ce sa ma mai fac.Burta la fel...de zici ca-s in 5 luni.Nu mai zic....Felicitarile mele....
Merg sa o culc pe Andrea...
Pupici fetelor...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

adameasca spune:
'neatza si-o
Multumesc de urari, sunteti dragutze! si va imbratisez cu drag.
N-am petrecut in mod spectaculos, de fapt m-am serbat sambata cu gasca. Aseara am baut un vin si-am bocit , de emotie ca fi-mea face un an. Parca nu-mi vine sa cred ca asa repede a trecut timpul...
Elena, felicitari pentru slabit! Esti tare mey, io inca mai am 4 kile de dat jos. Si a trecut deja un an
Ciuf, bafta la scoala si la organizat timpul!
Paula, bafta la gradi cea noua!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Ven spune:
La Multi Ani, Ileana! La Multi Ani, Ilinca!Sa traiti, sa fiti sanatoase si iubite, ca frumoase sunteti amandoua!
Paula, bafta la gradi!
Valeria, curaj si rabdare. Nu e chiar asa negru dracu. Esti fata desteapta si ambitioasa, o sa le faci pe toate bine. Pana iti intri un pic in mana, atata tot.....pupam la voi copiii frumosi
Gata cu examenul, ieri dupa masa la 4 am ajuns acasa. Am avut emotii mari, dar a fost foarte bine. Am luat in prima zi, la engleza (scris) 9.30 (a treia nota din 40 de persoane), iar a doua zi la psiho-peda (oral) 9.00. Am avut ghinion, unul din cele 2 subiecte de la oral super-nashpa! Dar m-am descurcat, normal, deci media este 9.15. Foarte bine si multumitor, avand in vedere ca a fost totul pe capul si pe munca mea.
DAR, am motivele mele de suparare si dezamagire. Altii/altele, care marturisisera inainte cu gura lor ca nici n-au stiut prea bine ce anume aveam de invatat la psiho-peda, au COPIAT la oral (!!!) tot, si au luat 10! Adica eu invat 1 luna, platesc bona dublu sa stea cu copilu si dupa-masa, apoi il duc la bunici sa mor de dorul lui, si iau 9, si altu nu invata NIMIC si ia 10. E corect? Nu-s invidioasa, n-am fost in viata mea, daca altu e mai bun ca bine, jos palaria, am tot respectul din lume, dar nu suport NEDERPTATEA! Si HOTIA!
Oamenii astia sunt profesori! Ce exemplu dau ei elevilor: "Copii, copiati la examene, ca asa am facut si eu si uite ce tare sunt, am luat 10!"
Cristi zice sa nu ma mai agit, ca hormonii de sarcina ma fac asa 'sensibila', dar ziceti si voi daca nu e frustrant?
Cam asta este. A trecut. Or sa vina altele :)
In alta ordine de idei, pana in we am program de rasfat. Azi merg la epilat si la manichiura, maine la coafor si la croitoreasa. Vineri mergem la Intorsura, iar sambata avem acolo, la Brasov o nunta. Duminica ne intoarcem in Bistrita, iar luni incepe scoala
Bebe mic este bine, pe perioada celor 2 zile de examene a fost tare cumintel, saracu', cred ca stresu meu a fost de vina. Acuma si-a revenit, si seara, cand ma asez in pat ii place cel mai mult sa joace fotbal, de adorm in suturile lui.
V-am pupat cu mic cu mare!
P.S. Mi-am adus aminte ca azi implinim 8 ani de la cununia religioasa. Poate o sa primesc o invitatie la o cina romatica
Venera , mama lui Markus