Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumim de urari, azi facem party-ul, o sa pun poze mai incolo .. poate maine.

Laura, jobul meu nu e solicitant fizic, e munca de birou, stau in fata computerului 8 ore pe zi pe un scaun, e doar stresant ca am o gramada de deadline-uri de respectat, eu lucru in domeniul transportului si logisticii, in Air Import, si cum toata lumea isi vrea marfa in minutul cand avionul a aterizat pe aeroport, iti dai seama ... Si pot sa spun ca sunt o norocoasa si din punctul de vedere al locatiei, adica e aproape la distantele de aici, 9 km de unde locuim noi, cam 25 de minute un drum ... deci o ora dus-intors.

Oricum, mai am putin, 3 saptamani si dupa aceea am o luna de relaxare ... vorba vine , ca deja nu mai dorm bine noaptea, plus ca in luna asta vor trebui rezolvate problemele administrative, de genul aranjat camera bb, cumparate lucrurile de care mai am nevoie, etc.

Urez si eu LA MULTI ANI la toti sarbatoritii de azi si maine, nu imi vine sa cred ca deja au 4 ani copiii nostri .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare mamicute,

Ven si Vikinga,va multumesc de urari!A fost foarte frumos de ziua Luanei...mai ales la gradinita,unde s-a incins un mic chefulet...hehehehehe...cu dans si ras...s-au distrat asa de frumos de nu ma gandeam ca va fi asa de bine si frumos.
Acasa am serbat abia duminica,cu alte tortulete,insa numai noi,familia....insa am ras si ne-am distrat...mai ales ca Luana isi dadea atata importanta...
O sa pun si eu poze in album si daca aveti placerea si timpul si cheful sa va uitati...vizionare placuta.
Sa aveti o saptamana excelenta si sa auzim numai de bine!

PS. Revin: poze de Ziua Luanei

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sambata seara am fost la petrecere de Halloween. Noi ne-am imbracat intr-un cuplu de asiatici. Sotul si-a luat costumul lui de Kung-Fu si o sabie, iar eu m-am imbracat intr-un kimono ce mi l-a luat acum vreo 4 ani din Japonia si pe care nu prea l-am imbracat, mi-am facut un mot in varful capului, am infipt doua bete in el, fata data cu pudra asa cu kilogramele ca sa fiu alba rau, niste cozi la ochi pana la tample si mi-a reusit "personajul".
Pai invitatii prietenilor nostri s-au echipat nu gluma, cu simt de raspundere.
Eu prost inspirata sa imi iau baiatul la o petrecere de oameni mari.
Primul impact pentru el a fost cand a vazut gazda care isi confectionase un costum de gasca. Mult timp i-a luat "dracusorului" meu sa se obisnuiasca cu gandul ca gasca era prietena lui. Ceilalti au fost imbracati asa mai "bland". Doar ca pe la 8 si-a facut aparitia "uratul" (1). Si aici s-a terminat filmul. Mi-a plans copilul de frica ca el vrea acasa si sa nu il mai iau niciodata la petreceri de oameni mari. Asa ca a trebuit sa il duc acasa si m-am intors apoi la petrecere.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

'Neata mamicute...

Ciuf...si eu m-am speriat de aratarea aia,dar-mi-te bietul pui Luca?!
In alta ordine de idei,interesanta petrecere...deci fiecare echipat cam cu ce are prin casa sau ce a inchiriat?

Sa aveti o zi excelenta!La Timisoara e atat de frumos....soare si placut afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vai, Valeria, horror aratarea aia! Bietu' Luca........
Ana, am admirat pozele sarbatoritei Luana, am salivat la torturile voastre si am apreciat distractia de la gradinita. Educatoarea m-a impresionat, pare o tipa foarte vesela si apropiata de copii, asa-i? Inca o data sa cresteti mari si cuminti!

Venera 30+ sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Ven,multumesc de urari si aprecieri!Da,educatoarele Luanei sunt niste tipe extraordinare.Si cea mai tanara si cea mai in varsta...amandoua sunt foarte apropiate de copii,ii iubesc foarte mult,sunt trup si suflet pentru grupa lor.Si in ceea ce priveste parintii...la fel de apropiate sunt,discuta cu parintii foarte bine si sunt receptive la orice sugestie si daca vreun parinte este nemultumit de ceva vis-a-vis de "prestatia" lor la clasa...sunt pro comunicare si accepta orice critica,ca sa zic asa si intotdeauna au facut in asa fel incat sa fie totul bine,pentru copii.
Pai vineri,la chefuletul incins la clasa,doamnele au dansat cot la cot cu piticotii....ce distractie a fost...nu mi-as fi imaginat!
Sa aveti parte numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ana, ce frumusica e Luana.. si pare mult mai mare... Olgu meu e la granita intre bebelus si domnisorica.. abia astept sa pun poze de la ziua ei
Spune-mi si mie, de unde vine numele de Dunia? hihi.. pe sefa de la tae kwon do o cheama asa, si ma gandeam ca e un nume sarbesc.. ceva..

Ciuf, saracul Luca, aseara am citit si am si visat spaima copilului, ce nebunie si cu costumele astea, uratul ala era de-a dreptul pur si simplu HIDOS!!! brrr...
Eu am ce am cu sarbatoarea asta, mi se pare ingrozitoare, nu mai spun cum isi decoreaza astia casele aici, mai au putin si pun cranii adevarate..
Ciuf, hai pune si poze cu tine, eu cred ca voi aratati chiar draguti pe langa monstrii aia..

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

'Neata mamicute,

Adriana,multumesc de apreciere!Eu nici nu-mi mai dau seama cat a crescut...azi-maine ma trezesc ca ma uit la ea cu mana streasina la ochi...hehehehehe...
Din cate imi amintesc eu Dunia este un nume rusesc.L-am intrebat si eu pe Marius,tatal Duniei si al Luanei,cum de s-au gandit sa ii puna numele asta si mi-a zis ca asa a vrut nasa ei de botez...si in plus mai poarta si numele Emilia,insa pe numele asta n-o striga nimeni,asa ca nu prea raspunde la el.
Ei...abia astept sa vad si eu poze de la serbarea zilei de nastere a Olgutei,dar pana in 6 decembrie...mai este ceva,nu prea mult...

Sa aveti o zi buna si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetele, avem capitol nou aici.
Poftiti la povesti!

Venera 31 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput