Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

neatza! nimeni la ?

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!
Sunt eu la cafea, Cristina.
Insa fara noutati majore. Markus e ok la Intorsura, toata ziua il pazeste maica-mea, ca avem o noua pasiune: prizele! Baga tot ce prinde in priza, e fascinat de cum vine curentul prin fire, cum face el orice aparat electric sa mearga, pt. ca are motor etc. etc. Asa ca tre' pazit copilul non-stop.

Eu stau mai rau, sunt din ce in ce mai stresata, am cosmaruri noaptea, imi vine sa plang din orice ziua. Dar va trece cumva si asta........Musai, vorba ardeleanului!

Gata, ma duc la treaba.
Pupam gasca si o invitam sa scrie mai des pe aici !

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

'neata si de la mine! eu sunt la cafea de la 5am ca asa a vrut DAVID.

La tribunal a fost bine, dosarul o sa fie sigilat dupa ce termin 25 de ore de voluntara la calculatoare.

Acum la 7 trebuie sa merg sa incep cateva ore la voluntariat...ma bucur ca asa mai plec si eu din casa fara copii.

De cand a venit sanziana din Romania sunt o fericita ca asa sunt tot timpul ocupata si nu prea simt pe Alvaro cum turbeaza

pup gasca

Mergi la inceput

Ven, capul sus, hai ca trece si asta. E stresant stiu, da' sozul meu are o vorba "daca trebuie, cu placere:))". Noi suntem aici, mai dam o cafeluta, un umar...

elena, bine c-ai scapat. Cu ocazia asta mai respiri si tu un pic, desi 25 ore trec cam repede

fetele, am avut o zi de kk total. Abia astept sa plec, sa ies la aer, sa-i injur pe toti (in gand!) si sa ma racoresc.
Va urez o dupa-amiaza si o seara placuta! a mea sigur va fi:)

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna si de la noi!

Cam rarut pe forum acum, pana reusim sa facem un program lui bebica cae de ce sa nu recunosc, a cam inceput sa confunde ziua cu noaptea...Si asa sunt zombi toata ziua, pentru ca evident ca Stefi stie prea bine cum e cu ziua si noaptea, si ziua evident vrea in parc, vrea la joaca...

Dar nu disper, stiu ca vor veni si mult asteptatele nopti dormite integral si le astept cu placere...

Bogdanel e un scump, un bb asa simpatic, parca acum ma bucur mult la mult de el, chiar si atunci cand are colici, daca o avea ca nu stiu sigur daca nu plange si de alint..Are o fatzuca de mosulet trist cand plange ca imi vine sa il mananc nu alta...Stefi e in continuare foarte dragastos cu el, trebuie insa sa il supraveghez ca altfel el l-ar pupa cu spor si mi-e teama inca ca e micut...

Azi am fost in oras pentru pregatirile de botez(invitatii, marturii si altele..) si am aflat "surpriza" care mi-o pregatea tati...Am primit cadou de 33 ani si pentru ca am nascut asa 2 baieti frumosi(de daca modesta nu sunt, altfel cum...) o masinutza Seat Ibiza rosie. Asa ca acum sunt in culmea fericirii si abia astept sa vina saptamana viitoare sa fac o "tura" cu baietii...

Mai trebuie sa va spun ca inca nu stiu sa pun poze pe adresele de yahoo, nu stiu ce am ca nu am rabdare, ma mai straduiesc, sa va arat baietii mei...

Ven si capul sus, gandeste-te la bb ca nu ii faci bine stresata fiind..Uite-ma pe mine, stresata toata sarcina ca nu am depus nu stiu ce decalratii, ca n-am inchis nu stiu ce situatii...Si acu evident ca se repeta povestea de la Stefi - lapte pe cale de disparitie...nu e bine sa fii stresata pe perioada sarcinii, ca organismul resimte ca pe niste semnale negative...

Hai ca m-am intins la sfaturi, babatia de mine.

Pupam fetele.

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
fetelor, incepui scoala si intrai in paine. Teme pentru acasa, ioc timp de DC, sotul s-a descurcat minunat cu piticii in 3 zile cat a stat acasa cu ei, chiar a si gatit si facut curat. Si nu s-a plans de oboseala .
Cu chimia suntem inca la inceput, chestii de matematica, cu engleza e durere ca ne vorbeste tipa cate in luna si in stele, apoi ne pune sa facem tot felul de eseuri (durere la astea), iar anatomia e de tocit nu gluma.
Ce ma enerveaza la scoala e ca mi-am luat permis de parcare, dar e crima pana iti gasesti loc sa parchezi masina. Se invart astia ca albinele, pandesc studentii sa vada la ce masina se duc si care iasa ca sa le ocupe locul. Pierd foarte mult timp cu asta. Ca sa nu mai spun ca dupa ce ca e atat de aglomerat, pai bantuie si politistii pe biciclete ca sa mai arunce niste amenzi in stg si in dr.
Azi am o zi incarcata, lucrez pana la 2:30, apoi am curs de la 3 la 7:30 seara.
Tot azi am implinit 10 ani de la casatorie, i-am facut sotului cadou o carte "The dangerous book for boys". Asa ca ii poftesc la "prostioare".
Va pup.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor!!!Revin si eu usor usor.Am botezat fetitzul, am tinut-o 10 zile numai in gratare, mincaruri, beri si vinuri. Ieri si azi a fost vreme superba, s-a balacit toata gasca in mare. Azi a plecat fratele meu, miine dimineata tata. O sa ramin numai cu mama. Nadja i-a cucerit pe toti, de nu a atins patul decit la nani, in rest a fost plimbata din brate in barte, se certau sa o aiba Le-a ris si a zimbit, Aldo a avut parteneri de joaca si eu si alberto de partyMi-e frica sa ma cintaresc Dar s-a meritat!Mi-am luat echipament de nordic walking ca la cit de dolofana sunt, as fi caraghioasa la jogging:))) Asta mai tirziu.O sa incarc si pozele, interentul nu prea imi merge cum trebuie,o sa luam ceva nou, ca wirelessul ce-l avem e pt zone mai mici, probabil asa ca pt un apartament. Nadja a fost o draguta la botez, nu a plins, insa a discutat ea acolo pe limba ei de trebuia sa-si inalte vocea preotul ca sa o acopere. Cind s-a apropiat de ea, a vrut sa-i fure biblia, i-a agatat degetele, se juca cu mina lui, de nu reusea sa-i faca cruce si sa o dea cu mir:))Ai mei au fost uimiti de simplitatea slujbei catolice. Mama a fost si la botezul lui Aldo, dar de data asta a fost si mai simplu, parca. Tata s-a minunat dar i-a placut!Eu am fost crizata zilei, ca nu incapeam in haine Aoleoo ce pun eu batzul pe mine ca nu se mai poate! Ai mei faceau glume pe seama mea, ca cica asa dolofana nu m-au vazut niciodata! Bine dar si ei sunt sanatosi ca sa zic asa, si tata si fratele au cite 105kg in cap! Mama e mai finutza.Am citit tot ce ati scris.Laura vacanta placuta in AcapulcoCristina relaxare si voua, daca tot e sa stai fara copii, macar enoy it! Uite sa stii ca mama mi-a cam acaparat-o pe Nadja, eu am fost si ocupata tare, ea topita dupa nepotica, practic nedezlipite si chiar daca a fost in ochii mei, mi-a fost dor de ea ca sa zic asa. Si ea ride asa dulce cind ma vede de ma simt si vinovata! Si doar cit imi doream ceva ajutor! Asa suntem noi mamele:)Ciuf bafta la invatat printre tinerei! Chiar incercam sa-mi inchipui cum e pe acolo, cum te simti. Important e ca o sa fie bine pt tine, pt viata ta, pt viitorul tau. Chiar de e atit de dificil, in 3 ani copii deja sunt amindoi "la scoli", iar tu intri la job. O sa fie bine, tinem puminii!Elena m-am amuzat cu cele 25 de ore, cica te mai recreezi si tu:) Mi se pare corect! daca nu venea mama, ma bagam la idei cu o recreere din asta:)) Si ce faci tu acolo la calculatoare? Astia te trimit pe DC la birfa cu noi, ori cum:))? Plimbari placute cu sinziana!Carmena, nu-l lasa sa doarma prea mult dupa 6, oricum isi gaseste el ritmul. Asa-i ca-i frumos cu doi:)? Cum e cu iubirea? A mai crescut o inima, asa cum ziceam ?Ileana, pai stii de la ce cade parul? Dupa sarcina? De la vreo cura de slabire nebuneasca? Te prinde freza!Ven, Carmen 77 pupici la burticiVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi de la 1 sept. mergem la o alta gradinita. Merge si cel mic la grupa de 1.6-2 ani.
Nu stiu ce sa va scriu, vad ca voi tot povestiti de botez, distractie......noi suntem in urma cu unele si nu-mi prea face placere sa discut. Mai bine citesc ce faceti voi.
Va pupic.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Va rog sa-m ischimbat isi mie adresa de poze. Acum avem alta!!!!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

neatza la o eu am capuccino de dat.

carmen, o masinutza!! uau, felicitari pt asa baieti, si mici si mari! Sa o folosesti sanatoasa! Si, vorba Laurei, cum e cu inimioara? e super sa ai 2 copilasi, mi-a mai venit mie uneori sa injur cand erau mici si nu mai stiam nici cum ma cheama, da' a trecut (bine ca nu-i poti da inapoi, ca in unele momente ... nu se stie). Noi tot glumeam ca aici la bunurile cumparate ai voie sa le dai in 14 zile inapoi daca nu-ti convin

laurici, esti bestiala cu nordic walking. Hai sa-ti zic ceva ca stiu ca nu pui botic: sotul meu le zice "Gammelfleich in spezialbekleidung" (Spezial sau Berufsbekleidung uite ca nu mai stiu), cand ii vedem prin parc.:)) Dar stiu ca face bine, uneori ma apuca si pe mine doru de-o plimbare mai... energica. Mama, ce de party!

ciuf, spor la invatat! Si numai bine la aniversare! sa aveti parte inca de muuulte asemenea! hihi, eu ma simteam mai tanara cu 5 ani cand mergeam la scoala. Face bine la... ten

paula, de ce schimbati gradi? e fain ca merg amandoi, ati mai facut un pas inainte. Sunt amandoi in aceeasi grupa? Ai mei au fost un an, dar din sept. ii despartim ca e mai bine, Patrick se agata ca o ventuza de sor-sa, iar sor-sa e ca o mini-mami, sau mai degraba ca o closca. Are o grija cand e el prin preajma si e prea mult pt o fetita asa mica. Noi tot zicem ca are deja o mama dar degeaba, instinctul matern lucreaza la greu. Mult succes la noua gradi!

e caaald, in weekend stam la soareee...

Cristina

Mergi la inceput