Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)
Raspunsuri - Pagina 12
liliana csaki spune:
Vic, credeam ca am trimis azi noapte PM tuturor fetelor care scriu pe-aici, azi insa vad ca pe Ana am uitat-o, scuze.
Ileana, maine dai de baut? ca ai flacau mare. Ii uram in avans, la multi ani lui Luca, petrecere frumoasa si multe, multe cadouri.
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by liliana csaki
Vic, credeam ca am trimis azi noapte PM tuturor fetelor care scriu pe-aici, azi insa vad ca pe Ana am uitat-o, scuze.
Ileana, maine dai de baut? ca ai flacau mare. Ii uram in avans, la multi ani lui Luca, petrecere frumoasa si multe, multe cadouri.
Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
vikinga spune:
Si veneam eu pregatita sa trimit PM-uri dupa cum am promis, Liliana esti o dulce si ai fortza mai!! La 2 noaptea dupa ce ne-am dat noapte buna eu m-am tinut de cuvint si la somn am aterizat, am incercat sa trimit un PM la 5 fete cit e voie dar mi-a zis ca-s prea multe, in acelasi timp a mieunat si asta mica si dusa am fost:)Bun deci Liliana ia premiul pasare de noapte, luam premiul un frumos negligee (Ana nu e pe lista vad acum, nu stiu de ce)Si mie imi place noua casa, uite si Ana ne-a zarit mai usor, bun revenit Zi-ne de copilasi daca tot esti in zona:)Miine avem party, Ileana e in pregatiri:) Mai daca tot e sotu' acasa pai sa ne scrie el pe DC Ce cadou vrea Luca?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
ciuf spune:
La multi ani, Luca! Sa fii baiat cuminte, sanatos si frumos (esti deja)! Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ana68 spune:
'Neata mamicute...
Multam' inca o data de primire...
Zic si eu un calduros LA MULTI ANI! lui Luca,sa fie sanatos si sa aiba o zi minunata cu multa distractie!
Vikinga,nu stiu daca scriai de listuta de la inceputul fiecarui capitol,dar daca de asta e vorba,sunt si eu acolo,cu Luana...De copii...au crescut... si eu am imbatranit...Luana e grupa mijlocie,s-a mai inaltat olecuta...din punct de vedere al sanatatii e ok,Doamne -ajuta !!!.Anul trecut in iarna a fost epidemie de varicela in gradinita,asa ca si Luana a trecut prin aventura varicelei...cu bine,insa,probabil ca a suportat bine boala asta...
Chestia care ma termina psihic si nervos...hehehehe...glumesc...sunt fitzele si mofturile de printesa,cu tot ce includ:imbracatul cu roz exclusiv,incaltamintea,aranjatul parului,bijuteriile si accesoriile ei...stiti voi,mai ales mamicile de fetite...la care adaug stilul miorlait de a se pisici pe langa tata-su...pe care il modeleaza ca pe plastelina...am ajuns bau-baul fiica-mi...cand tata-su nu mai ajunge la un rezultat comun cu ea,cheama trupele antitero,adica pe mine...
Alex e si el clasa a V-a acum...ma bucur ca el nu e asa pretentios ca sora-sa si e constiincios...dar are si el piticii lui...E ditamai flacaul,deja imi trece de umar...azi maine ma urc pe scaunel sa-l prind la pupat...
Cam asta ar fi asa...in mare...despre gorobetii mei...Saru-mana de intrebare!
Va doresc o zi minunata si sa auzim de bine!Mai vorbim!
anca_vlad spune:
La Multi Ani, Luca!sa cresti mare si frumos.
Aici erati ieri toata ziua v-am cautat in pagiile de sus, si cum noaptea e un sfetnic bun mi-a venit si gandul bun sa va caut si pe aici!
De acum aici suntem, si noi mai avem o luna si facem 4 ani, nici nu stiu cand au crezut si de la gagalice cat o sticla de cola de 2.5 kg am acuma un flacau mare si plin de surprize in fiecare zi!
O zi buna voua si piticilor vostri si sa ne bucuram impreuna cu ei de aceste ultime zile frumoase de toamna!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
adameasca spune:
Multumim frumos de urari! Sunteti niste dragutze si va pup cu drag!
Luk a petrecut sambata in avans , a fost un iuresh si o nebunie de nedescris. A primit multe cadouri, care mai de care mai frumoase. Am baiat mare... 4 ani... Of, ce-a trecut timpul...
Multumim inca o data pentru gandurile bune si pentru urari.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Ana68 spune:
'Neata mamicute,
Ileana...copiii tai sunt niste minunatii...Sa cresca mari si sa fie sanatosi!Ce sa zic?Chiar ca a fost distractie maxima la voi acolo...Nu m-am lamurit:ce poza era pe tortulet???Ca iaca se apropie si ziua Luanei si nush ce poza sa-i pun pe tort.Mandra tot zice ca vrea tortulet cu Yasmine,dar stiu si eu daca se poate?Anul trecut a avut cu Ariel...Si mai zi-mi ceva:in afara de bani,ce a mai ales Ilinca de pe tavita?Fata isteata,stie ea ca banii nu aduc fericirea,dar o intretin...
M-am uitat pe lista si vad ca azi mai avem doi sarbatoriti,asa ca zic :
LA MULTI ANI!,Nicolas Alexandru,copilas de mami Theiuta si LA MULTI ANI! Alin Cristian,copilas de mami Lori_k.
Ei,mamicute,nu-i asa ca ramanem uimite si lacrimile ne umplu ochii privindu-ne copilasii maricei???Eu una stau si ma minunez si imi amintesc ca parca ca ieri ma plimbam disperata cu Luana in brate,noaptea,ca eram in perioada colicilor...si-mi venea sa plang de neputinta mea de a-i alina durerile din burtica si uite,azi,am ajuns sa raman fara cuvinte in fata ei cand bate nervoasa din piciorus si imi zice:"nu,mama,ti-am zis ca nu vreau bluzita galbena,tu nu intelegi ca azi sunt Cemnushareasa si ma imbrac in albastru?!".Ma cuprinde un sentiment amestecat si raman muta,ca nu stiu cum sa reactionez,ca pe de o parte as certa-o pentru atitudine si pe de alta parte ma buseste rasul...
Si tot asa...in virtutea inertiei si a amintirilor,realizez cum mai zboara timpul si cum mersul firesc al naturii si al vietii trece peste mine si firele albe de par mi se inmultesc zilnic,spatele nu ma mai lasa o data,incheieturile dor...of,stiti voi,nu le mai insiruiesc aici...Important e ca suntem sanatosi,daca a nu lua medicamente si a nu merge la doctor inseamna asta...si ca ai nostri cei dragi sunt sanatosi.
Gata,ca incep sa ma aberez pe tastatura si ma starnesc de nu ma mai opresc si nu vreau sa va stric ziua....asa ca va doresc o zi cat mai frumoasa si sa auzim numai de bine!Mai vorbim!