Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Bonjour!

Laura, sa-ti fie de bine! Foarte bine ca iesi si are cine sa stea cu pruncii.
Valeria, termina cu perfectionismul asta. Tu ai vrea tot sa fie PERFECT: scoala, casa, copii, sot etc. Ei bine afla ca NIMIC nu e perfect pe lumea asta Si cu toate astea, le ai pe toate, si vei termina si scoala si cine va mai fi ca tine: o casa de vis, copii super (si mari!) si o slujba grozava cand termini scoala. Cheer up!
Mariana, bravo pt. David!
Anca, sincer nu stiu ce i-as raspunde. Markus, spre fericirea mea, nu ne-a pus intrebarea "cum a ajuns bebe in burtica". El e foarte preocupat de "cum il va scoate nenea dr., cum taie burta si o coase la loc etc".

Markus merge de 2 zile la camin. Am avut emotii mari, mai ales cu dormitul. Dar a fost binisor ( in prima zi a plans putin si a protestat ca el nu doarme, si pe cand sa adoarma, s-au trezit ceilalti) spre bine (azi cica a dormit regulamentar, parca nici nu-mi vine a crede). Si cu mancatul s-a descurcat onorabil, avand in vedere 'lenea' de care da dovada acasa la mancat. E pe fagasul cel bun copilul mamei drag si scump si MARE

Eu inca ma mai chinui cu raceala, deja am o sapt. si abia acum da semne ca ma lasa mai moale. Ma enerveaza ca e frig dimineata, si oricum deja nu mai am cu ce sa ma imbrac, dimineata imi vine sa plang in fata dulapului. Si parca nu m-as indura sa mai dau acuma nu stiu cati bani pe haine pt. 3 luni de purtat.

Operatia de polipi s-a amanaat din cauza racelii, poate sapt. viitoare ne luam inima-n dinti si-o facem si pe asta sa scapam de griji.

V-am pupat si mai scrieti si voi cate ceva!

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Traim si noi.
De dimineata cand sa imi duc copilul la gradinita, vazuram in parcarea de la Universitate (care este vis-a-vis de gradinita lui Luca) un elicopter " maaaaare si portocaliu". Asa ca facui un ocol sa intram in parcare sa il analizeze un pic Luca. Era unul de la Salvare. Doamne fereste! Si cum ajunseram la gradinita Luca avu grija sa anunte pe toti copiii ca el a vazut un elicopter si invita copiii la geam sa il vada si el.
Mi-e un drag de el de nu mai pot. Este atat de intelegator!!! O ajuta pe mama, aseara ba vroia sa o stearga pe Eva la fundulet. LOL
Eu sunt un pic mai relaxata saptamana asta chiar daca am 2 extemporale la chimie, dar nu mai sunt asa in priza.
Am petrecut mult timp cu copiii we asta, ca Luca mi-a zis de mai multe ori ca ii e dor de mine, ca vrea sa stea cu mine, sa doarma cu mine. Sa fiu sincera mi-am cam neglijat copiii. Noroc cu mama care se ocupa de ei. Acum ma gandesc ca daca imi vine si sotul va fi mai bine si pentru ei si pentru mama.
Venera, partea nasoala este ca daca am note mici nu ma primesc in ultimii doi ani de practica. De-aia trag tare cat pot.
Nu ne pui si noua poze cu burtica?
Maine imi vine sotul din strainataturi. M-a sunat aseara din India sa imi spuna ce tiganie este acolo!!!
Ileana, la apel!
Laura, ce bine ca nu ti-au placut tigarile. Ar fi fain nici sa nu mai incerci. Mama s-a lasat de fumat acum vreo 3 ani cand a venit aici. Am avertizat-o ca nu vrem sa ne expunem copilul la fum de tigara, pe atunci il aveam numai pe Luca, ca daca vrea sa fumeze sa iasa pe terasa sau in fata casei (era iarna) si a hotarat ca e momentul cel mai bun pentru a scapa de viciul asta.
Recunoaste ca ii este teama sa se apuce dar nu are nici o intentie, chiar daca ii vin prietene la cafea si ii sufla fumul in nas. A avut o ambitie nemaipomenita. Mult timp nu ii mai placea cafeaua ca nu avea "companie" la ea.
Ce iti fac copiii? Mai zi-ne de Aldo si Nadja. Imi trimiti si mie linkul de poze?
Eva mea e o dulce si cuminte. Face niste moace de as manca-o. Sa o vezi cand isi pune coronita de printesa ce mutra face. Cine mai e ca ea!!! Aere de fetita.
hai ca sunt la serviciu si mai am si treaba. Pup gasca.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

HA! HA! Ven, esti simpatica.. yuhuu, de cand n-am mai luat absente nemotivate
Fetele, avem copii mari. Asta mi-am dat seama acum.. vorbim de gradinite, de cum se fac copii etc.. Maine poimaine ajungem in floarea copilariei.. dedesubt
Olguta mea merge la gradi. 2ore jumate pe zi. E cea mai tare din parcare. Cand am dus-o acolo in prima saptamana se auzea un cor de plansete, copii agatati de cracii pantalonilor, fete distorsionate de groaza, etc.. v-ati facut tabloul.. e si Olguta mea, era imperturbabila, cu o bucurie greu mascata m-a lasat in usa si a zbughit-o in clasa ei.. Era FOARTE fericita... nu a plans deloc, mi-a facut cu mana(hai, pleaca, pleaca!) si a intrat in clasuta ei.. Am urmarit-o pe geam si ce credeti ca facea? Nimic asa deosebit, isi luase niste dinosauri si se juca cu ei.. in timp ce in jurul ei copii plangeau... Mi s-a parut ceva... de rasu-plansu... Ce ma fac cu fata asta a mea care vrea oriunde numai in casa nu?
E tare independenta ... offf...
Bine ca mai am o fata

Ciuf, hai maa.. lasa supararile, asa e cum zice Ven, esti o perfectionista , bucura-te de momentele libere cu copiii, si da-i bice sa termini repede si bine... Altceva ce poti sa faci? Sa te stresezi si de una si de alta.. si de faptul ca nu poti sta cu copii si de scoala ca-i grea..
Dupa ce termini scoala poate mai faci un bebe si asa mai retraiesti odata bucuriile copilariei... zic si eu!

Elena, ce mai faci mai? Daviducu e la fel de frumos? Si Alvaro nebunatic? Mai spune ceva despre ei...

Super mami, Ce mai face Isabelita bonita? cum e la gradi, papagalul mai traieste?

Paula,

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

Ieri pentru prima data m-am dus eu si sotul sa il luam pe David de la gradinita(bunicii se ocupa de dus dimineata si luat dupa-amiaza) si vreu sa va zic ca atunci cand ne-a vazut nu ii venea sa creada ca suntem noi cu adevarat.
Dupa ce l-am luat de la gradi l-am mai luat si cu noi la servici( eu si sotul lucram impreuna) pana la ora 18 deoarece isi dorea de mult sa vada unde lucram(m-a intrebat daca eu am domnisoare educatoare la servici cum are el la gradi).
Asa ca ieri i-am implinit doua dorinte.Bineintele ca toata seara a fost super fericit.
E frumos sa faci asa doua lucruri simple si sa vezi cata bucurie poti sa provoci unui copil.

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor, eu vreu sa stiu ce mai face Carmena cu baietii, ehei ii plimba la masina cea noua:) Gata, mami cred ca doarme binisor noaptea si deja e prin plimbari:)Ciuf ma gindeam eu ca ma intrebase cineva de poze, dar nu eram sigura ca esti tu, trimit imdeiat:)Ven, pup la burticuta cu bb Matthias(aici se scrie cu doi de t, nu am retinut la ce varianta a numelui v-ati hotarit). Daa e super cu mama, vai cit ma ajuta, o ador! Si e atit de buna si blinda, se simte bine la noi, in primul rind pt ca stam separati, mai ales serile si noptile, fiecare cu intimitatea lui. Stam la etaje diferite, are baia ei, camera ei departe de dormitorul nostru, are antena satelit de vede stirile si pe Teo, in ro de-si suna prietenele , poate sta cu orele, ca nu platesc nimic, am un abonament special la vodafone. Daca totul merge bine, la anul cind incepe sezonul turistic merg iar la job. Ciuf cum au zis si fetele, relaxeza-te, nimic nu e perfect, uite pe mine de ex perfectiunea ma plictiseste, gasesc mai frumoase lucrurile imperfecte ca sa zic asa. Si putina nebunie aduce ceva frumos in viata:) Bine ca e vorba de copii, altfel stau lucrurile, insa intelegi tu:) Mie una mi se pare ca te descucri excelent! te admir sincer, te percep ca pe o fata care nu sta o secunda, nici de ai avea timp nu ai sta:)Anca eu am avut o carte despre care am vorbit si pe aici, o carte facuta special pentru copii, cu desene de bun simt, despre diferentele intre sexe, de cum fetitele cresc si se fac femei, apoi mame, baiteii devin barbati, tati. Cum arata bb la burtica, e embrion, si tot asa. Si dupa ce i-am citit cartea aceia ca pe o poveste de seara de vreo 10-20 ori, cind eram insarcinata, acum nu mai este preocupat de tema asta. Fiind un desen cu mami si tati cind se casatoresc, si-i ziceam uite asa e mami ca o printesa si tati ca un print, ca sa gaseasca asemanarea cu basmele citite, si ca dupa casatorie apare un puncticel in burtica la mami, puncticel mic mic care creste si devine un bb, care pe urma il scoate dr de la burtica. Deci am asociat mami si tati care isi dau pupic, se tin de miini, danseaza impreuna(stiti voi cind printii se tin de mina fericiti), casatoria (aici hainele acelea speciale), si apoi in burtica la mami creste un puncticel. E logic ca un copil intreaba pe unde a intrat un bb, cind vede o burtica deja mare si cind i se zice ca e un bb acolo care tre sa iasa. Daca ai gasi o carte cu desene pt copii care infatiseaza trepetele embrionului, atunci i-ar fi mai usor sa asmilieze notiunea de a creste un puncticel la mami in burtica, ce tot se mareste, prinde contururi si forme diferite. Trebuie sa stie ca bb la burtica a fost si f f f mic. Plinge NadjaaaaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Revin:)Nadja mea in 3 zile faec 6 luni, de necrezut! E o fetita tare vesela si curioasa, cea mai mare placere e sa priveasca maimutariiile lui Aldo:), sa-l priveasca vorbind, ride la el si ii vorbeste pe limba ei. Ieri i-am dat pt prima data biscuitei sa roada la ei, biscuiti speciali pt copii de 6 luni, i-a devorat cu o mare placere! Aldo s-a amuzat linga ea si zice si el, ia uite mami, bb a crescut poate sa manince:) Cu mincarea pasata ori borcanele inca suntem in stadiu de probe, pe care le-am abandoat pt moment pt ca nu i-a placut deloc si mi-a refuzat trei zile la rind amestecul de legume. Si ea e biberonara:) Aldo e un super fratior, a invatat sa se poarte cu ea, o iubeste, o imbratiseaza, cind vine de la gradi zice ca i-a fost dor de ea, ii zice des bebe ich libe dich! Si-a facut prieteni buni la gradi, au greupul lor si numai despre ei vorbeste acasa. ieri am fost si la un party la gradinita, ceva cu specific de toamna, acum o sapt am avut si o sednita cu parintii, prima din viata mea! Am simtit iar ca sunt mama, sunt atit de MAMACiuf sa ne mai zici povesti despre India si alte impresii din calatorii, cred ca e foarte incintat de asa un job care ii da posibilitatea sa calatoreasca atit de mult. Si ce vroiam s ate mai intreb, din cei 4 ani de scoala, 2 sunt practica? Pai numai doi de invatat suna bine;) Spor la invatat!Elenei i-am trimis carti si cred ca in timpul liber lectureaza, de asta nu o mai prinde nimeni:) Elena mai vrei? Mai trimit?Fetelor ce ziceti, sa o rugam pe Liliana sa ne mute deja subiectul la copii in floarea copilariei, ca printre subiectele cu bebelusi abia ne mai vedem. Si apoi putem trimite pe PM faptul ca subiectul poate fi gasit in alta parte, fetelor ce au trecut pe aici sa zicem in ultmele 6 luni. Oricum tre sa ne mutam de aici usor usor.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Ete ca suntem si noi pe prima pagina acum Liliana ne-a trecut pragul in casa noua! Asa ca sa o cinstim cum trebuie:)Fetelor, sper sa gasiti noul lacas, eu o sa trimit niste PM-uri dar nu promit un ritm sustinut:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Senchiu

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mergi la inceput

Ileana
vine ziua lui Luca... ai baiat maaare... sa-ti traiasca, sa ne zici cum ai facut petrecerea(daca ai facut)

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua la mamicute...

Am fost suprinsa si fericita sa gasesc subiectul cu copilasii mutat aici...m-am bucurat si mi-am zis in gand:"uite cum zboara vremea!".
N-as vrea sa fi picat si eu ca musca in lapte p-aici,mai ales ca am absentat la greu...V-am citit,insa n-am indraznit sa mai scriu,recunosc,mea culpa,sunt o mare chiulangioaica...

Va doresc numai bine,o saptamana cu multe realizari si sanatate maxima!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput