Operatia cu laser - povesti de succes?
A facut cineva o astfel de operatie pt corectarea vederii?
Eu am miopie din pacate si singura mea speranta ca nu voi imbatrani cu bicicleta pe nas este o astfel de operatie
. Teoria o stiu, dar ma intereseaza daca practic s-a imbunatit ceva sau chiar s-a vindecat complet.
Aaa, si cam cat a costat pt fiecare ochi?
Multumesc tare mult! 
If all pulled in one direction, the world would keel over.
Raspunsuri
lili spune:
Buna,
Eu m-am operat la Bucuresti la clinica dr.Pop acum 2 ani.
Am avut -6.75 si -7 si spre bucuria mea corneea a fost suficient de groasa si s-a putut opera .Am ramas totusi cu un -0.5 la ambii ochi.
Operatia a fost foarte simpla( mult mai simpla decat am crezut eu..) deja a doua zi eram super ok... Nu mai port ochelari deloc.....
lili
Tdi spune:
o fosta colega de serviciu s-a operat cu laser la ambii ochi (pe rand) pentru ca avea miopie mare (ochelari cu "fund de borcan" ii ziceau unii), din pacate nu stiu multe detalii, stiu doar ca i-a reusit bine si nu mai purta ochelari, zicea ca e dureros insa refacerea a fost destul de rapida desi ea a profitat cat a putut sa lipseasca de la job.
mult succes!
Album Alyssa
daii spune:
Buna, Amnesty
Eu chiar ieri am implinit o luna de cand m-am operat la ochi, e adevarat, nu operatie laser, ci implant de lentila refractiva-corneea nu a fost destul de groasa pentru laser.
Eu m-am operat la o clinica privata in Floreasca - la Dr. Moraru.
Costul operatiei cu laser acolo este de 31 de mil. Pe mine m-a costat dublu, fiind alt gen de interventie. Si eu am ramas cu -0.50, insa sunt super fericita ca pot iesi din casa fara benoacle, si mai ales sunt super fericita ca voi fi saptamana viitoare mireasa fara ochelari.
Pentru orice intrebare, iti stau la dispozitie.
Merita efortul, sa stii!!
Pupici
http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"
Amnesty spune:
Multumesc tare mult de raspunsuri! 
Offf, din pacate mai am de asteptat pana mi se vor stabiliza dioptriile, vreo jdemii` de ani (exagerez si eu, vreo 5-6 ani probabil). Dioptriile mele nu sunt mari dar se pare ca imi vor mai creste pana la vreo 24-25 de ani. Pana atunci sunt dependenta de ochelari sau lentile.
Mi s-a spus ca exista loc doar de o incercare, la o a doua, corneea nu s-ar mai vindeca dupa operatie. Sper ca in urmatorii ani riscurile sa fie si mai mici decat acu`. Cam ce riscuri exista acum la o astfel de operatie? :-S Ar fi culmea sa dau cioara din mana pe aia de pe gard...
A, si are vreun efect asupra astigmatismului?
If all pulled in one direction, the world would keel over.
asi spune:
Chiar acum am vorbit cu o prietena draga care s-a operat de miopie acum 5 ani.De atunci nu mai poarta ochelari deloc si vede foarte bine.La un ochi a avut miopie -5 si la unul -7.Avea 28 de ani cand s-a operat.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.