Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 29
RGE spune:
DANY imi pare sincer rau...Doamne ajuta sa fie totul ok de data asta!! 

ROXXY si la mine exist ao posibilitate de cezariana de 50% eu astept analizele din septembrie sa vad daca imi permit rinichii sa nasc normal daca nu CEZARIANA..fara nici un regret ..oricum nu fac anestezie generala pt ca imi este frica si vreau sa-l vad pe bebe cand il scoate
...nu iti mai face atatea griji conteaza ca bebeii si noi sa fim sanatosi ASTA e cel mai important nu cum nasti ..nu este o rusine sa recunosti ca iti este frica ..v-am pupat ca tipa sotul dupa mine..NOi pardon
..fi'miu a facut o tumba la mine in burtica de mi-a stat inima..a plecat cu tot cu cordon si burta dupa el..
ROXANA
30+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
BB ..daca Doamne fereste Yasmi vrea sa vina are sanse 100 % sunt sigura !!! v-am povestit ca mama l-a nascut pe fratele meu la 28 de saptamani..deci nu se pune problema de asa ceva..numai spitalul sa fie pregatit iar tu psihic sa vezi fetita la incubator ..eu ma rog sa fie totul ok si YASMI (chiar daca mami i-a pregatit tot) sa stea la caldurica ca afara e urat si cald bleachhh...IUBITA indiferent ce s-ar intampla tu trebuie sa fi foarte tare pt ca Yasmi o sa aibe nevoie de tine...noi toate te sustinem si stam cu sufletul la gura sa ne dai vesti bune!!!

ROXANA
30+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
Roxxy80 spune:
Fetelor, ma retrag si eu la somnic. Am mai mancat jumatate de kg de struguri iar Matei are chef de joaca. Sincer, eu incep sa ma intreb cand doarme.
RGE spune:
..AM FUGIT!! ..va pup pe toate !!
LAVINIA maine merg la Doamne Doamne si o sa vorbesc cu El iti promit !!! astept vesti bune!!!!

ROXANA
30+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RGE
..AM FUGIT!! ..va pup pe toate !!
LAVINIA maine merg la Doamne Doamne si o sa vorbesc cu El iti promit !!! astept vesti bune!!!!
ROXANA30+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
multumi draguta.

ma pun si eu in pat, ca iarasi ma doare burta....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
28+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
dany2007 spune:
Roxxy80- vreau si eu struguriiiiiiiiii mi-ai facut pofta
cred ca imi scol barbatul si il trimet
dupa struguri..
Dana
23+
Luca-Rares
Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...
dany2007 spune:
Yupiiii 

mi-am trezit
barbatul si ma duc dupa struguri
imi curg balute de pofta ...
Dana
23+
Luca-Rares
Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...
Vasari spune:
quote:
Roxana, groaznica sperietura...si eu ma tem de chestii de genul asta. Eu deja mi-am cumoarat granovit, cum a zis una din fete. Inca nu l-am folosit, dar il am pregatit.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+
Lucas Daniel
Jasmin, eu am zis de granovit. Are efectul asta daca-l folosesti zi de zi. Ar trebui consumat cat mai des la masa de dimineata. Sunt niste cereale - gen musli, care favorizeaza tranzitul intestinal, aduc un aport de vitamine B si ajuta la cultivarea unei flore intestinale bune. Cu alte cuvinte ar fi exact ce avem noi nevoie in sarcina si nu numai noi, toata familia :)
Mie imi place cel mai mult cu lapte cald si miere. Trebuie lasat 5-10 min cu lapte si dupa aceea e super.
Si mai este o miere foarte buna la Plafar, daca tot te-ai aprovizionat cu granovit - cere miere cu catina si propolis. E foarte foarte sanatoasa.
29+