Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 22
irina_stef spune:
neata gagici!RGE cand am inceput sa citesc mesajul tau m-am speriat groaznic,cand am vazut ca ai zic ca am crezut ca nasc,m-am gandit ca DOAMNE fereste te-au luat contractii sau alte nebuneli,apoi m-am mai linistit.sper ca esti bine acum.si noi tot cu cafeaua la purtatorsi am bagat si eu o tigara,vad ca eu si pussi avem aceleasi obiceiurieu tot sper sa renunt dar de cand nenea dr mi-a zis ca mai pot sa o comit asa ,ca nu afecteaza,nu mai am vointamai este vreuna cu vicii din astea nesanatoase?danny,tre sa recunosc ca aseara am bagat si eu copy /pastedar multe puncte mama trebuie ptr halatul ala!ANCUTZ deschide geamul si arunca si tu o felie de placinta ca eu o prind sigur,nu refuz!
28+ cu si
-IRINA-
Victo spune:
mai..cu circumferinta...conteaza si de la cat am plecat.
eu spre ex cred ca aveam 70, iar acum am 90.pe nemancate.
Yasmi..ne omori pe toate..si eu am procurat ingredientele si maine fac varza. cu rosii sau cu bulion faceti voi?
28+ piticul Stefanut
bb_yasmi spune:
neata
pussi, mersi de PM. in legatura cu rovigneta, stiu cat costa pe 1 an, eu intrebam pe 0 zi sau 7 zile, inca nu avem facute actele pe masina asta si trebuie sa mergem la arad si nu are rost sa facem pe mai mult. ms oricum de raspuns.
victo, eu am pus si vreo 2 rosii si bulion. daca pui si marar sa vezi atunci bunatate.......
de ciulama de pui cu smantana si marar (bineinteles cu mamaliguta) nu e pofta la nimeni?????
roxana si eu m-am speriat cand am vazut mesajul tau....NU NE MAI SPERIA!!!!!
si eu am ceva dureri de cateva zile si nu stiu unde sa le incadrez.....aseara au fost cam puternice, ma ia o durere surda tot mijlocul, si partea din fata cu ovarele si spatele....plus ca mai am in timpul zilei si ceva contractii .....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
Victo spune:
si eu am avut aceeasi problema asta-noapte cu somnul.
am fost al baie..apoi...ioc somn ceva vreme..Stefanut dansa..ce-i pasa..mie mi-era o foame de numa.dar, cum nu mananc fara sa ma spal pe dinti..am reusit sa ma abtin si sa nu ajung la frigider.
spre dim. am adormit, dar nepoteii au fost matinali.si uite-asa iaca-ata-ma-s zombi pe ziua de azi.
eu nu pot dormi ziua.va invidiez pe cele care va treziti, mancati si apoi iar al somn.
28+ piticul Stefanut
Victo spune:
sheri, draga...cu amenajatul asta este...
daca vrei preturi orientative la manopera, iti zic. Sotul meu ca sa scape de o treaba in plus, a preferat sa mergem la un designer, sa ne faca el proiectul si lucreaza el cu echipele lui. munca designerului costa 900 EUR.
sper sa nu ne zgariem pe ochi, sa isi merite banii.
problema e ca dureaza. mai ales conceprea proiectului, astfel ca abia la jumatatea lui sept se vor incepe lucrarile efectiv. dar mai era cineva pe aici care zicea ca se apuca la 1 oct de renovat, asa ca m-am linistit...hm..insa cd naste mamica respectiva? sorry..am uitat care era.
acum eu nu mai vreau sa nasc mai repede sa-l vad pe bebe. sa stea acolo pana in 6 nov,ca n-am unde-l duce, iar aici chiar ca nu am loc decat daca scot un obicet de mobilier afara.
buuuuuun.haideti ca am duc la masa, ca mor de foame. v-am pupat.
28+ piticul Stefanut
dany26 spune:
Mersi fetelot pt felicitari
Irina unde scrie cate puncte iti trebuie pt halat sau prosoape...unde trebuie sa selectam ce vrem sa primim?????????????plssssssssssss....
25+ ANDREI
irina_stef spune:
dany,unde scrie punctele mele,dai acolo apoi apare puncte cheltuite 0,si iar dai click si iti apare,ptr halat 405,papuci 147 si prosop 68.iar setul intreg 472
28+ cu si
-IRINA-
irina_stef spune:
ca sa vezi toate cadourile dupa ce te loghezi dai la ptr tine in dreapta jos.
28+ cu si
-IRINA-
ralucis spune:
salutare! hai ca m-ati facut curioase cu masuratul si eu am 95 de cm, deci cam putin fata de voi, oare e cazul sa ma ingrijorez?? de fapt, nici la ilinca nu era burta prea mare, parca 110 la final, sa vedem cat o sa se faca acum...
creem spune:
Hai salutare, burtici!
Mai dar ce diverse discutati, ba de varza, ba de cadouri, ba de masuratori!...eu cred ca o sa ma masor in fiecare saptamana, sa vad cat creste burdihanul...oare la cati cm om ajunge la termen?
Eu cred ca am intrat in timestul III - asa e? ca am implinit 27 de saptamani si am intrat in a28a..Ce super!
Voi aveti contractii? Eu nici nu stiu cum or fi...voi ce simtiti? Oi fi avut si nici nu stiu. Mi se mai intareste burtica cateodata, dar nu toata si cred ca e Bb mai degraba!
Iar azi noapte, dupa ce ca n-am putut sa dorm de caldura, mi s-a facut o foame...ca ma gandeam la voi, (mai ales la Roxana) ca mva apuca foamea noaptea. Na ca acu m-a apucat si pe mine!
27+