Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
ellis spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Ellis,sa inteleg ca am dreptate???
Roxano,in juma de ora e gata varza,numai ca n-are afumatura!
Ma gandeam sa o invit si pe Vasari,ca poftesc la chiftelutzele ei si la salata de vinete...Poate se lasa cu vreun troc,ceva...
acu' ce sa zic ... la mai mare, nu!?
maine fac si eu varza ca m-ati zapacit si mai miroase si in bloc tot a varza...sau o fi din capul meu?
Ellis26+
Roxxy80 spune:
Fetelor, se pare ca azi suntem tare pofticioase. Vorbim mai mult de mancare. Eu am iesit sa-mi cumpar cartofi pentru ca aveam pofta de o mare portie de cartofi prajiti cu branza. Insa am mancat jumatate de kg de struguri (erau atat de mari si frumosi ca nu m-am putut abtine) si nu prea mai am chef de cartofi. Sper ca intr-o ora sa-mi revina pofta .
Am uitat sa va spun ca in drum spre cartofi am cumparat inca vreo 3 body-uri si 2 salopete cu capse pentru puiul meu si pentru mine 2 perechi de chiloti. Am gasit un magazinel cu lucruri mai ieftine, insa lucrusoarele pentru bebe chiar sunt calitative.
Nu stiu ce sa ma fac. Nu ma pot abtine la hainele de bebe. Nu sunt normala la cap. Am deja doua pungi imense. Opriti-ma!!!!!!
RGE spune:
BRAVO ROXXY..OPRITI-MA?????...SAU HAIDETI SA NE OPRIM???
MAINE FAC VARZA CLARRRRRRRR
VASARI te sustragi nu?!..iesim la un picnic si fiecare vine cu ce are prin frigider
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxxy80 spune:
Eu vin la picnic cu cartofii prajiti .
Roxana, de fiecare data cand ma apropii de un magazin cu hainute de bebe ma gandesc: "un baiat am, pentru el muncim si ii cumpar tot ce e mai frumos". Insa chestia asta se intampla zilnic. Si inca ceva. Daca imi cumpar mie ceva, trebuie sa-i iau si lui macar o caciulita pentru ca altfel ma simt vinovata. E clar ca nu sunt normala. Sau sunt?
Jasmin012 spune:
Iuliana, lenevesc, ca tot intreba Irina daca ne e si noua lene...ma uit la filme...tocmai m-a sunat colegul meu sa-mi spuna ca miine ne ducem in zona Brasovului, la Bran, probabil Peles, etc, ca sa-i plimbam putin pe spanioli. Eu inca n-am fost la Bran si nici la Peles, asa ca profit si eu de ocazie...Asa ca miine dimineata, trezit devreme...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
RGE spune:
JASMIN..distractie placuta!!
ROXXY..esti sora cu mine cumva?!
dany2007 spune:
Fetelor nu v-am intrebat , are cineva cont pe dove.ro? Este cineva inscrisa in clubul Dove? daca doriti cadouri de la ei va pot da informatiile necesare .
Eu azi am primit o parte din cadouri (un halat superrr ,papucei si halat ...)
Dana 23+
iuli-ana spune:
RGE,hai la masa!
Jasmin,frumoasa plimbare!Eu as vedea Pelesul in fiecare zi,atat de drag imi este!Poate vizitati si Cetatea Rasnovului,mie imi place mai mult acolo decat la Bran...E in drumul vostru!Nu pot decat sa ma bucur pt tine si sa-ti urez distractie placuta!
Roxxy80 spune:
Dany, bineinteles ca vrem cadouri. Nu cred ca e vreuna dintre noi care sa refuze. Mie imi plac foarte mult produsele Dove. Spune-mi ce trebuie sa fac.
Roxana, oare suntem surori?
RGE spune:
DANY vreau si eu cadouri
IULI tu chiar vrei sa ma vezi la ora asta ca ma apuc de varza??...ca pe mine nu ma duce capul prea tare