tensiune arteriala foarte mare

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nikol
pt bbAndra
Tinem pumnii sa fie totul ok, sa revii repede cu vestile bune despre bebelina !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Sa stii ca si eu am nascut la 40 de sapt si 6 zile si tot asa, prin cezariana, ti-am mai zis eu cred ca am stat in travaliu multe ore, dar nu m-am dilatat. Stai linistita, o sa fie totul bine, nu-ti face griji. E normal sa fie placenta maturata la 41 de saptamani!! Si probabil ca e mai bine cezariana. Iti tin pumnii si ai sa vezi ca totul se va termina frumos si usor. Pupici si nastere usoara!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Apoi la 41 de saptamini placenta nu mai arata ca noua, heheee, bineinteles !
Hai, Nikol, curaj, mai este atit de putin !! Si cred ca pitica a simtit ca mami e panicata rau de tot si s-a luat si ea dupa tine ! Pupam amindoua fetele curajoase si iti tinem pumnii, Nikol, o sa fie bine, ai sa vezi !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

multumesc fetelor pentru incurajari, chiar ca am nevoie!!!
alice, cred ca ai dreptate. chiar acum vorbeam cu o prietena si ii spuneam cat a avut pulsul bebita mea si-mi zicea ca si ea cand mergea la control ear cam panicata intotdeauna si ca atare pulsul copilasului ei era mai mare. zicea ca a ajuns si la 190. acum eu nu ma pricep, dar ma gandesc ca starea mea de frica ii este transmisa si ei.sa ma ajute Dumnezeu numai sa vina pe lume sanatoasa, ca atatea ganduri imi fac de ma doare deja capul!!!
mai am 2 ore si plec de acasa sa ma intalnesc cu fetita mea, cel putin asa cred, ca nu ma mai lasa sa vin acasa, din moment ce a zis dimineata ca ma baga in cezariana. incerc sa ma incurajez si-mi spun ca totul va fi bine!!!!
va tin la curent. multi pupici tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceste saptamani de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nikol,

Am revenit in Bucuresti si ce vad .... azi e ziua cea mare.

Ai sa vezi ca o sa fie bine!!! Esti pe maini bune: dr-ul tau nu va risca nimic si va lua cea mai buna decizie in functie de ce vede la fata locului.

Un special Andrei cand scoate nasucul in lume.

Mergi la inceput

buna gudinde. nu puteam sa plec linistita la marea intalnire fara sa primesc si din partea ta "galeria" de rigoare. iti multumesc din suflet.
intr-o jumatate de ora trebuie sa ies din casa si am niste emotii!!!!!
tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Nikol , ma rog la Doamne-Doamne sa aiba grija de voi , sa fie totul bine si Andra sa vina pe lume sub o stea norocoasa !

Pup fetele si sa ne-auzim cu bine!

24+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

SURPRISE!!!!!!!
am venit acasa. mi-a zis gine sa mai stam pana maine si sa ma duc dimineata la ora 9 cu tot cu bagajel. cred ca ii cam place sa se joace cu nervii mei. nu m-am dus eu chiar linistita astazi, dar ma impacasem cu ideea si tot ceea ce vroiam era sa scap. acuma inca o zi de stres. dar nu mai este chiar asa de mult pana dimineata. sper ca si maine sa reusesc sa ma linistesc putin inainte de a merge la marea intalnire. sper ca nu mai imi joaca vreo festa.
asa ca fetelor, inca putin.
va pup si tineti-mi pumnii in continuare ca nu am scapat inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nikol,

Tin pumnii pt maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Nicol, ii place sa se joace cu nervii nostri, ai tuturor
Doamne ajuta pe maine...e ziua cea mare sigur, sigur! Sa-ti dea Dumnezeu o bebelina sanatoasa si sa te ajute sa treci cat mai usor peste nastere

25+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput