despre d-na dr. Ana Culcer

despre d-na dr. Ana Culcer | Autor: sea77

Link direct la acest mesaj

Buna. Sunt mama unui baietel de 1 an si 4 luni si am o mare problema cu el. Nu ia bine in greutate , desi eu zic ce maninca destul de bine pt. varsta lui. Dar are scaune foarte dese, aproape dupa fiecare masa, suntmai moi ,cam cremoase, dar nu diareice. Ma intereseaza adresa exacta a cabinetului particular al d-nei Ana Culcer, pt ca la spital e foarte aglomeratie . dinsa e cea care la 4 luni a descoperit ca puiul meu e anemic si tratamentul a functionat dar ,nefiind din Bucuresti , nu am mai putut veni asa des la spital .
Acum as vrea sa il vada pe micut si sa-mi dea ceva sfaturi si un tratament pt bebe. Va multumesc anticipat si astept un raspuns pe adresa de mail adrianageanta@yahoo.com sau pe forumul desprecopii.com. La revedere!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Sea, si fetita mea (1an si 5 luni)are scaune aproape dupa fiecare masa, destul de moi, fara a fi diareice, desi pateste si asta foarte usor, de la fructe mai ales.Dar ea a luat in greutate binisor, chiar daca nu este o mancacioasa. Tu ai primit pana acum vreo parere a vreunui medic despre asta? De ce crezi ca e o problema? Spune-mi si mie ce ti-a spus dr Culcer, te rog, daca ajungi la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nota 10 pt d-na Dr Ana Culcer cabinet particular are undeva in zona obosr pe strada Chiristigiilor nu mai stiu sigur ce numar dar imi amitesc ca e un parculet mic in zona.......eu am vizitat-o ff des la cabinerul de la Spitalul Municipal avea program dimineata recunosc ca nu am mai fost de ff mult timp la d-ansa deoarece noi am rezolvat problemele si cu ajutorul dansei dar si cu tratament homeopat!

multa sanatate,iar daca acasa gasesc adresa exacta o sa o postez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Din cate stiu dansa nu mai are program la Spitalul Municipal.

Am gasit un nr de tel de la cabinet dar nu stiu daca mai este de actualitate.
252.92.31-cabinet dr Culcer

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Eu am avut o mare si nefericita experienta cu Dr . Culcer cand fetita mea avea 11 luni. Practic era s o pierd, datorita neglijentei de care a dat dovada aceasta dr. Poate nu stiti ca la cabinet este o nebunie totala, sunt parinti cu copii care asteapta inclusiv pe hol la lift, inauntru sunt zeci de copii cu parinti fiecare bolnav de altceva, se consulta cate 2-3 copii o data, ceva ingrozitor. Acum 7 ani consultatia era 250 mii, acum e un mil si dureaza max 10 min si este f superficiala, nu mai vreau sa aud de dr Culcer, am cunoscut si alte mamae care s au plans de superficialitatea e care a dat dovada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Cabinetul dr. Culcer este vis-a vis de parcul Bucur Obor unde sunt blocurile inalte. Nu mai stiu cum se numeste dar am cartea de vizita si o sa va spun si nr de telefon daca mai este de actualitate.
2 Din cate stiu eu dr. Culcer este bolnava si numai stiu daca consulta . Ce e drept este greu de gasit.
Si eu mi-am tratat ambii copii la ea dar un asemenea mod de a consulta nu am mai vazut vorbesc de cabinetul particular care numai cabinet nu este improvizat intr-un apartament cu 2 camere unde gaseti copii insirati si pe scari de la 2 saptamani pana la majorat consultati pe o canapea in sufragerie ca pe banda catava minute din cauza galagiei eu ma mir cum de a putut face fata si la bani ma refer 100 ron consultatia. La domiciliu este 200 - 250 RON (preturile sunt pentru anul 2006) acum numai stiu. As vrea si eu sa mai merg cu copii.
De rezultatele tratamenteloe ei nu pot sa spun nici nici are niste principii mai mult naturiste din cate am observat si pe alimentatie. si tine foarte mult la limentatia la san. Face mare teorie din asta si sunt de acord cu ea. Eu mi-am alaptat copii pana la 2,5 ani fiecare.

Daca mai stie cineva ceva de dansa as merge si eu la ea indiferent cat mai este consultatia pentru copii merita orice efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DRAGA MEA SI EU SUNT PTR ALIMENTATIA NATURALA DAR LA 2, 5 ANI NUMAI LAPTE NU AVEAI TU ACOLO.....

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu vreau ca acerst subiect sa devina unul in care discutam in contra dictoriul despre competenta d-nei Dr.

noi am avut o experienta fericita cu dansa, ne-a consultat in mai multe randuri cu succes, o data la cabinetul particular de pe Chiristigiilor din zona obor, era aglomerat dar consultatia a fost una amanuntita si pertinenta, analize de sange urina + ecografie generala, cunoscand antecedentele noastre,a fost scumpa consultatia dar nu ne-a refuzat nicioada ori de cate ori am cautat-o, eu am mers de fiecare data la municipal la cabinet imi era cel mai aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Si noi am avut experienta foarte placuta cu d-na doc Culcer. Ma bucur ca asculti de ce iti spune inima, adica sa te duci impacata in continuare cu copilul la dansa; am fost la cabinetul particular dar NICIODATA nu s-a ocupat de 2, 3 copii de-odata, nici n-ar avea cum; chiar ii consulta bine, pe Paul cand i se parea ca s-ar fi auzit ceva la plamani, il consulta si de 5 ori sa fie sigura ca nu e nimik; daca vrei, iti dau numarul de mobil al dansei, da-mi un PM.

Pupici

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

d-na doc nu mai consulta;
este bolnava, si nu mai are consultatii nici la spital si nici la cab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

quote:
Originally posted by adialex

d-na doc nu mai consulta;
este bolnava, si nu mai are consultatii nici la spital si nici la cab

BA DA.....CONSULTA.
Miercuri i-am facut 2 vaccinuri lui Matei la ea la cabinet.Consulta si la spital numai ca este asistenta in concediu si este cabinetul inchis.
Deci care aveti nevoie o gasiti la cabinetul particular dupa acelasi program: lunea si miercurea

Mergi la inceput