A mai fost cineva la FOLK YOU?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

unboticuz, din pacate e adevarat, dupa cum se vede si aici

http://old.jurnalul.ro/articol.php?id=51136

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Impresionant interviu! Vedeti ca pe radio3net gasiti multa muzica folk, iti trebuie mult timp sa te bucuri de tot ce e acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

si eu am fost...Nu am pierdut nicunul din festivaluri..
Daca as putea i-as insoti la toate concertele din tara...
Folk-ul e sufletul meu..simt k ma reprezinta in totalitate..N-am reusit sa ma regasesc intr-un nici alt gen muzical..Si melodiile si versurile...sunt absolut extraodinare...Nu inteleg de ce totusi folk-ul moare...
Chiar nu mai sunt oameni sensibili? Chiar nu mai e pic de romanatism?Chiar nu stim sa mai apreciem autohtonul????
La festivalul de la vama veche am vazut, spre deosebire de anii precedenti un public numeros...dar din pacate prea putini pt o muzica atat de buna...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Madalina, welcome to the club! :) Vad ca esti din Constanta, a fost mai aproape de tine concertul decat de noi.

Mie imi plac mai multe genuri muzicale, adica si elvis si beatles si rammstein si mozart si maria tanase si folkul. Nu imi pace insa nici un gen muzical dus la extrem.

Intr-adevar, e pacat ca folk-ul e in declin, totusi m-am bucurat sa vad erau destul de multi tineri in vama care chiar voiau sa asculte acest gen de muzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ellej: multumesc pt primirea in club...M-am bucurat enorm vazand subiectul si am crezut k sunt mult mai multi fani..dar m-am inselat....cine stie..poate in timp se mai afiliaza si altii

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

ellej: multumesc pt primirea in club...M-am bucurat enorm vazand subiectul si am crezut k sunt mult mai multi fani..dar m-am inselat....cine stie..poate in timp se mai afiliaza si altii

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Cu placere! Poate mai sunt si altii care nu dau pe la sectiunea asta, cne stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu nu am fost ca am copilul prea mic si nici nu aveam cu cine sa-l las dar ce-as fi mers!!! Am urmarit in schimb pe TVR2... au dat ei spectacolul. Am cantat (si am plans) cantecul cu copacii al Tatianei Stepa... mi-amintea de primul an de facultate.
Nu am fost atenta sau mi-a scapat secventa cand a spus ca e ultima oara in acest an dar nu si in viata cand participa... am aflat de la voi... si ma doare sufletul!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rebiana27

Eu nu am fost ca am copilul prea mic si nici nu aveam cu cine sa-l las dar ce-as fi mers!!! Am urmarit in schimb pe TVR2... au dat ei spectacolul. Am cantat (si am plans) cantecul cu copacii al Tatianei Stepa... mi-amintea de primul an de facultate.
Nu am fost atenta sau mi-a scapat secventa cand a spus ca e ultima oara in acest an dar nu si in viata cand participa... am aflat de la voi... si ma doare sufletul!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Si eu cand ma gandesc la ea am o strangere de inima, mai ales ca atatia folkisti s-au dus in ultimii ani!

Off topic: Sa-ti traiasca baietelul, il cheama ca pe al meu, Luca :)(doar ca noi avem de 2 ani)

Mergi la inceput