Cosmetice naturale LUSH

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am luat o singura data o bila dintr-aia, spuma de baie. pe langa ca am dat un sac de bani pe ea, nu m-am simtit mai relaxanta, cum scria pe ea.
Nu stiu ce sa zic....e misto politica firmei lor, dar deocamdata raman la produsele pe care le folosesc in prezent.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Unde se gasesc produsele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Si eu am fost topita dupa produsele de la Lush. Mai ales cremele solide pt masaj, bombele pt baie si spumantul solid .... miros nemaipomenit. Dar .... am descoperi intre timp gama L Occitane, tot asa, naturale si imi plac de 1000 de ori mai mult.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu parca vazusem un magazin in cora pantelimon, dar la ei pe site nu apare( http://www.lush.ro/info/shipping/ ). chiar asa sa ma fi sclerozat?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Nu stiu nimic de Lush iar L'Occitane sint minunate produsele insa nici ele 100% naturale.

Incercati Dr Hauschka, astea sint naturale 100%

http://www.drhauschka.com/

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Produse Lush erau a Carrefour Orhideea pe culoar. Cred ca mai sunt inca acolo, chiar pe un capat, cel cu Bamboo.

"Mami se culca cu Teodora si mamaie face mancare sa manance tati"

Mergi la inceput