Gravidutze si mamici de CLUJ - 11

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Oana, in vacantza...ca doar lucru' in invatamant si august e vacantza la universitari . Avand in vedere ca nasti in octombrie
, daca nu e f. cad, poti sa optezi ptr. un body cu maneca lunga plus salopeta fara maneci.SAu, body, gen maieu si salopeta cu maneci sau un body si un deux piece! eu sunt contra imbracarii excesive a bb-ului asa ca fara caciulitza in casa. Si, fi fara grija...inveti din mers meseria de mamica.

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!!!!
Azi mi-am luat o salopeta de catifea,de la Toria,si imi place tare mult.Toti pantalonii,desi erau cu burtica,deja ma strangeau.Ma simt tare bine in ea.Si a fost doar 750000.
Azi am facut un pas important in cumparaturile pt bebe.Am vorbit cu cei cu caruciorul,vin peste 2 saptamani la cluj si imi aduc 2 carucioare,cu rosu,sa-mi aleg care-mi place.Pana la urma am renuntat sa mai comand,daca oricum au in depozit si mi-l si aduc.
Siii,am comandat si patutul,care va veni la inceputul lui septembrie.
De abia astept!!!!!

De abia astept si intalnirea cu voi!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel28+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Alex, si eu am probleme cu respiratia, uneori....nasol!

Ramona, felicitari pentru declansarea actiunii: trusoul printesei!

mai fetelor da' al meu bubu e singurul baiat printre atatea domnnisoare? Nooooo...nu ma mai joc , ca fetitzele sunt asa de dulci si le poti imbraca super......

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

fetelor, vesti proaste... maine dupa-amiaza trebuie sa mergem dupa bunica sotului meu (vine si ea la nunta...) si nu stiu daca ne intoarcem pana la ora cinci! asa ca nu stiu daca mai pot ajunge la intalneala...

in alta ordine de idei, multumesc mult de tot raluca pentru ideile de imbracat bebe! sunt super convinsa ca si bebe al tau nu va fi mai prejos cu "moda" decat strumfulinele noastre!

ramona, cei cu caruciorul au si reprezentanta la cluj???

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristiana, Alex, Monica, Lavinia, Oana, Soso sinteti niste dragute si va multumesc! Parca mi-a mai crescut moralul! Ca tare balenutza ma vad si ma simt in ultimul timp!

Ramo, felicitari pt initierea campaniei de achizitionare lucruri pt bebelina!

Alex, bine ca ti-ai facut analizele si ai vazut cum stai! Cu respirtul si eu am probleme, uneori pe strada cand vb la telefon cu cineva ma intreaba , alergi sau ce gafai asa???? Si unoeri ma trezesc noaptea si nu prea pot respire. Dar rar!

Oana, cum sa ma supar? Sa ne arati si noua pozele cu burtica de Maria! Ce fain ca mergeti in concediu!

Raluca, frumoase nume! Si mie imi place tare mult Tudor! Iti dai seama ce de fetite va avea in jur bubu al tau??? Si nu te plange ca tu ai printesa acasa! Bine ca esti in vacanta!

Cristina, bine ai venit printre noi!

Monico, bine ai revenit! Tare frumos pare ca a fost! Fericito!

Va pup, noapte buna!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gabriela - multumesc!

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Salutare!!!!
Haideti la o cafeluta.
Oana,Gabriela imi pare rau ca nu puteti veni la intalneala...
Oana nu stiu daca au reprezentanta in Cluj.Nu cred.Stiu ca au depozit in Brasov.Si au zis ca imi aduc 2 carucioare care au rosu,sa imi aleg.Am zis ca nu ma mai complic cu comanda,ca vine in 4 saptamani.Si daca are in depozit,numai bine.

bebelina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Neataaaaaaaa..ce mai ziceti?
Ramoleno primeste urarile mele pt tine de ziua ta..cu intarziere.Sa fii fericita alaturi d efamilie.
Mama si ce fete tinerele prin gasca si slabeeeee
Paote fac cumva si vin si io la Sinaia dar nu ajung la 5 sigur ca nu are cine sa ma duca cu bb ca sotu ii dus la serv...
Alex????Tu mergi ???Ca poate iti faci o pomana si ne iei si pe noicum bum -bumu

Mergi la inceput

Monica mersi draga de urari!
Sper sa reusesti sa ajungi si tu la intalnire.
Deci,cine vine pana la urma????

bebelina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Eu vin sigur, abia astept

Nicoleta 25+

Mergi la inceput