Gravidutze si mamici de CLUJ - 11

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor sunt tare necajita mi-a aparut un herpes mic pe buza inferioara,cred ca de la ceva mancare,am mai patit de multe ori....stiu ca nu e voie sa ai probleme cand nasti cu acest virus ,dar cred ca se refera daca este genital.

nu am dormit aproape toata noaptea de suparata..acum sunt praf de obosita.

voi stiti ceva de acest virus cu localizare pe buze, daca are vreo influenta asupra copilului?

LAVINIA39+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lavinia eu zic sa stai linistita.Stiu ca probleme sunt cand ai herpes genital.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

lavinia, din cate stiu eu , nu e problema cu hespesul pe buze! Cand mergi la urmatoarea monitorizare intreaba dr.?cum te simti, nu ai contractii, mai faci tratament cu no-spa?

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Ramona nu prea pot eu sa stau linistita asta e problema ca ma panichez din orice.

Raluca nu mai fac tratament cu no-spa din saptamana 37,nu mai am nici dureri si nici contractii nu am,decat dinacelea nedureroase care sunt normale.
miercuri dimineata merg la monitorizare ,o sa vorbesc cu dr atunci.

LAVINIA39+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi! Tare greu cu dormitul noaptea! Mi-e dor de un somn bun, neintrerupt! Si iar e cald, sincer, preferam ploaia!

Lavinia, nu cred ca are de-a face herpesul de pe buze cu bebe! Doar cel genital pune probleme, hai nu te mai stresa! Desi, stiu, e greu! Tu cand ai mai facut tratament pt micoza? si cu ce? ca cred ca m-am pricopsit!

Gabriela 37+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Salutare ma fetelor
de ce saracia dormim asa de greu ????
chiar ca si mie imi este dor de un somnnnnnnnn
era 2 noaptea si al meu sotz imi tot facea masaj cand pe spate ,cand pe picioare si tot n am putut adormi

LAVINIA draga tin sa ti spun ca exact cu un herpes pe buza inferioara m am trezit si eu in dimineatza asta
dar mi am pus ABREVA si in jumate de ora a disparut
nu stiu daca se gaseste si la noi (eu mi l am adus din State)dar pt mine alifia asta e magica
si eu sunt tare sensibila ,daca vad ceva si nu mi place imediat imi apare
oricum du te la farmacie sau trimite pe cineva cat potzi de repede pana nu se umfla mai tare si vezi daca au si la noi
succes si nu te stesa ca o sa treaca

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gabriela- micoza adica (,) candidoza? Daca da, atunci poti folosi Canesten Gyn. Eu asta am folosit cand am facut la prima sarcina. Eram in 37 saptamani.

Mami 6+ de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Gabriela, ma bag si eu-ptr. micoza,candida merge si gynozolul in sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, cred ca e candidoza, nu e inca secretia, dar ceva simptome am, din pacate mi-a mai aparut in sarcina, a zis dr ca e normal, se schimba PH-ul, tot cu gynozol am tratat, ma apuc sa iau ca stiu ca la nasterea naturala e important sa nu fie! Multumesc de sfat! Din ce am citit pe prospect, nu face rau bebelusului, dar tot ma enerveaza ca trebuie sa iau!

Ia uitati ce a crescut burtica mea!

http://www.flickr.com/photos/11609906@N08/?saved=1

Gabriela 37+ Sara

Mergi la inceput

Ce poze profesioniste ti-ai tras Gabriela,super frumoasa burtica!Si tu arati f. bine!

Da, micozele-s uzuale in sarcina asa ca, no problem, trateaza-o cu gynozol!

Mergi la inceput