Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 27
Gabriela77 spune:
Cristina, sigur asa va fi! Exact temerea asta o avea si sora mea si acum nu poate concepe viata fara amandoua fetitele! Dar cred ca sunt normale intrebarile astea!
Gabriela 36+ Sara
carrie spune:
noi sa stiti ca ne-am indarjit sa chefuim si pe furtuna asta.
sub o terasa unde nu ploua am prajit mici si gratare de pui si am petrecut in casa, na!
Alex unde ai incercat si nu ai reusit sa pui poze?
mai poti sa-mi scrii odata programu si scorurile de la Aquina, ca as vrea sa merg in we cu sotu si Thea.iarta-ma da am uitat sa le salvez atunci
Cristina si eu ma gandeam oare cum mai pot iubi un copil cand o iubesc asa de mult pe Thea, dar raspunsul vine de la sine, te indragostesti iremediabil si la fel de mult si de al doilea si te gandesti cat de norocos esti.
nu suport parintii care fac diferente intre copii!
noapte buna sa aveti
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
OanaAlina spune:
buna dimineata!
noi suntem bine! azi-noapte a plouat si aici! la cluj mai ploua?
o zi frumoasa si racoroasa la toata lumea!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
ALEX29 spune:
CARRIE nu mai gasesc hartia ca sa ti dau mai multe detalii dar am nr de telefon de la AQUINA 0264-403169
HAI ca poate ne intalnim acolo azi
FETITZA NOASTRA ARE 33 DE SAPTAM
ALEX29 spune:
Pai ma fetelor intru la PROFIL PERSONAL ,apoi la activeaza albumul de poze si acolo ma blochez ,tot dau clik pe alb de poze si nu se intampla nimic
FETITZA NOASTRA ARE 33 DE SAPTAM
CristinaGoji spune:
Carrie - am fost noi azi la Aquina si o fost 12 lei/ora pentru intervalul 6-18, dupa ora 18 nu stiu sigura cat e, ca mi-a iesit din cap, desi m-am uitat. Am fost cu prichindelul, asa fain s-a distrat si a obosit de numa' ca am ajuns acasa si nu i-a trebuit nici mancare, numai somn. A dormit 3 ore!!! Ultima data cand a dormit 3 ore a fost dupa vaccinul de 2 luni. De fapt pana azi a fost si singura data cand a dormit el 3 ore
Mami 6+ de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
carrie spune:
Alex fa-ti un album pe alt site specializat in albume, nu neaparat pe DC
intra pe www.webshots.com de exemplu, creeaza-ti un cont adica sign in si apoi creezi album cu upload.atentie uploadezi pozele din calc tau si urmezi pasii dati de ei.trebe sa ai rabdare ca procesul dureaza umpic.
mai zi-mi daca nu te descurci
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
carrie spune:
nu stiu daca ajungem azi, ca ne miscam mai greu, deh mamat=rutza trebe s-o plasam ...si tocmai am venit de la ziua socrelei si am reusit sa le culc
da incercam
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006