Gravidutze si mamici de CLUJ - 11

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

gabriela, mii de scuze.....dau mielul, vb. la telefon cu o prietena roxana, si de aici greseala.Bravo lui tati!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Monica multumesc de telefon...a fost bun numarul,batista bebelusului apucasem sa cumpar dinainte sa ajung la tanti.

LAVINIA39+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dupa-masa..ce ploaie:((

daca va plicitisiti am mai pus cateva poze cu lucrusoare primite de la viitoarea nasica din state, is foarte incantata, cred ca trusoul micutei e aproape complet. va pup

http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls

29 + Enrica
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Ce bine ca plouaaaaaaa uraaaaaaaa
sper sa putem dormi mai bine la noapte tu fetelor ,eu am deja 4 zile de cand nu pot dormi noaptea ,e groaznic

MONICA mersi pt nr de telefon ,o sa merg sapt viitoare ,nju stiu exact cand dar cu sigurantza o sa i fac d nei o vizita ,poate are si monitor cu video ...

FETITZA NOASTRA ARE 33 DE SAPTAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ce fain ca plouaaaa!!! Si noi dormim tare rau pe caldurile astea, plus ca ne ies si dintisorii. Uf, macar de n-ar fi asa cald...

Vad ca vorbiti de trusouri si tot felul de lucrusoare pentru bebe si mi-ati facut si mie pofta sa incep cumparaturile pt bb2 . Nici macar nu stiu inca ce va fi, fetita sau baiat si mai e atata pana aflu...

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Tu mamicilor ce fel de ceai e bine sa bei ,dupa ce nasti ca sa nu faca bebele colici ?????

Mergi la inceput

CRISTINA tare scumpic e Vladutz ,e un dulce de bebe

Cum ai pus pozele ????????

nici acum nu am reusit sa mi pun poze in album ,nu stiu ce saracia se intampla de nu pot

Mergi la inceput

Alex - multumesc de aprecieri!

Ceai poti sa-ti faci (sa-ti faca) de chimin cu anason, sau chimin simplu. Dar in mod normal nu face colici copilul chiar imediat dupa nastere. Ce-ti recomand eu sa eviti sunt merele, sucul de mere si laptele de vaca. Asta la inceput, ca dupa aia poti sa-l obisnuiesti incet-incet si cu astea.
Cum nu reusesti cu pozele? Nu reusesti sa ti le incarci pe webshots? Sau nu reusesti sa pui link-ul aici?

Mama, ca o inceput tura 2 de ploaie si eu mi-am trimis baietii (a se citit sotul + cainele) in parc la plimbare. Ce-o fi facand ei acolo

Mami 6+ de Vladic (17.10.2006)
Poze
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristina, chiar scump bebe ai!
Oau, ce ploua, ce bineeeeeeeeeee!!!
Raluca, nu-i suparare, ma gandeam eu ca la mine faci referire!
Bex, tare dulci sint lucrurile din STATE!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Gabriela - multumim ! Mie mi-i drag tare si chiar ma gandesc cum o sa impart dragostea asta si cu bb2. Dar cred ca nu va trebui s-o impart, sper sa-mi vina dragoste in plus, pentru bb2 M-am exprimat ca o cizma

Mami 6+ de Vladic (17.10.2006)
Poze
aproape major

Mergi la inceput