Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 2
Gabriela77 spune:
Asa si trebuie Raluca, sa fii curajoasa si optimista, desi e greu sa stai acasa in patut, dar uite si cu Ilinca ce minune de fata ai facut!
Am pus niste poze cu cateva lucrusoare ale Sarei, vreau sa spun ca deja am umplut un dulap, impreuna cu cele trimise de sora mea...Dar astea sint cumparate de mami si tati cu mare drag! Am pus si 3 poze cu burtica de la 34 sapt. Sper sa se vada!
Gabriela 35+ Sara
kitzy spune:
Si eu as veni sa va cunos, dar din pacate sunt la servici la ora aiaPoate data viitoare, daca o sa mai organizati ceva.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
Raluca spune:
Ce bine arati mami de Sara....super! Iar rochitza m-a dat gata, ce dulcica e!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Gabriela77 spune:
Multumesc, Raluca! Recunosc ca rochita nu era necesara, dar a fost placerea lui tati! Tu mergi maine la intalnire? De fapt, ai zis ca in functie de cum te simti...Eu sint convinsa ca va fi bine totul si treci tu si peste asta! Daca ai vreodata chef sa ne plimbam prin zona, sa zici, ca ma execut! Tot nu ai zis, v-ati decis la nume?
Gabriela 35+ Sara
Morgano spune:
Raluca, nu mai merg la 4D, de acum sunt suficiente 2D-urile de la dra. mea de la cabinet, plus monitorizarile, si asta la 3 sapt de acum incolo. (la 4D cica dupa sapt 30 e prea mare copilul ca sa se vada bine si sa merite).
Se pare ca cezariana o vom face pe 10 oct, la fix 39 de sapt deci.
BB Iris e bine, e mai dezvoltata cu vreo 10 zile, are 2200g, e pozitionata posterior (de aici si durerile mele cumplite de spate) si sta de-a latul (de aia imi da in rinichi la greu). La monitorizare am murit de ras, dadea continuu fix in electrodul ala, de am o foaie mazgalita la greu . Pozitia nu ar fi prea ok dc as naste normal, asa important e sa creasca cat de mult ca o scoatem noi cumva :) Putin ma jeneaza cicatricea, dar e normal, sa speram ca va decurge totul in continuare la fel de bine.
Mi-a recomandat musai calciu cu vit. D2, materna si magne B6, cica is cam epuizata si arat obosita. Am fost si mi-am luat sange pt hematocrit si glicemie, maine duc urina la analize si cu asta am scapat si de genul asta de faze.
Maine eu vin sigur la 17 la Sinaia, am pregatit si tati ca program, asa ca sper sa ne vedem cat mai multe.
Merg sa ma distrez putin de Ana cum va manca primele sarmalute din viata ei, deh... am fost harnica tare ieri.
Ripley 30+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
bex spune:
Gabi, esti f faina:) serios, burtica e dulcica, tu pari destul de slabuta,lucrusoarele sunt dragute si eu am luat pt bblusa un set din ala cu roz si unul cu galben de la cora (setul de 2 bodyuri). abia astept si eu un pachetel cu hainute de la pritena mea din state (nasica), am opttat pt galben i mov, roz mai putin, vad ca nici voi nu sunteti cu rozul:)
printre altele am gasit un site de cumparaturi pt bb, care livreaza gratuit in cluj, pt cele interesate sa comande patuturi, carucioare etc
www.bestkids.ro
28 + Enrica
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
Gabriela77 spune:
Bex, mersi esti tu draguta! Kilograme sint...ca am vreo 14+, dar nu ma mai plang, de-acum chiar e putin! Ma bucur ca mi-a mai revenit pofta de mancare! Cu roz...imi place, dar nu vreau exclusiv! Te cred ca abia astepti pachetul, e asa placut sa le aranjezi!
Ripley, ce maricica e Iris! Felicitari pt vestile bune!
Gabriela 35+ Sara
carrie spune:
ola gagici,
eu is rupta cica ne relaxam azi in familie, am facut curat, Mihai a tuns gazonul, apoi spalat afara+doua gagalici care din fericire dorm acuma
Gabi esti tare dragutza, sincer!si lucrusoarele is totale!
Raluca, o stiu pe Anca Borzu, o fata super, sotia varului primar a lui Mihai si cu care sunt prietena f buna.ea preia anul asta clasa 1-a a fost in maternitate, are o fetitza de 2 ani.azi mergem la ei si o sa o intreb ptr 2008 ce-mi recomanda,ok?
ai grija de tine, ce bine te inteleg cu contractiile, cah!
voiam sa te intreb Ilinca cum e de felul ei, linistita?ca pe mine ma capiaza uneori Thea, se joaca e cuminte dar apoi din prea multa energie imi face nervii prastie si ne certam.uneori ma solicita mult mai mult ca asta mica
Veronica da te rog da-mi detalii cu apartamentele.cate camere au?
ai un nr de tel?
Ripley cum a fost cu sarmalele?noi dupa o perioada de mancat bine la Theodora acuma e f multa sclifosenie!
va pup sa fac un dush cat e liniste
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
ALEX29 spune:
sal
Am ajuns si eu la birou dupa o lungaaaaaaaa plimbare
mi am promis ca zilnic o sa ma plimb macar 30 de min ,mai renuntz la masina :)
VERONOIKA eu m am vopsit si m am si decolorat ,sincer nu cred ca afecteaza cu nimic ,stiu ca in primele 3 luni nu e ok sa te vopsesti ,dar pe urma e ok
e alegerea ta
GABRIELLA 77 imi pare rau ca nu potzi veni ,am vazut pozele sunt super esti o gravidutza tare frumoasa
RIPLEY si eu tot pe 10 oct.ar trebui sa nasc .La ce spital o sa nasti ?????
Tu fetelor ce bine ca mai vb ,noroc cu voi ca altfel nu stiam ca trebuie sa mi fac analizele
mi le am facut si toate sunt aiurea ,CA ,FE ,MG ....SUB LIMITA
la sfatul medicului eu am renuntzat acum 5-6 sapt sa mai iau vitam ,ca,fe si uite ce am patzit daca am ascultat de el
bine ca macar stiu ce sa fac de acum incolo
32 de saptam