Mamici de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ce frumos se mareste lista!!! Felicitari !!!!

RAMONA da ati trebui sa fiti la odiseea martie aprilie, dar ele sunt deja inainte de ceva sapatamani. Aici fetele sunt abia la inceput ca si tine.......si deci, emotiile vor fi traite la fel. Veti fi pe aceeasi unda!!! Felicitari!!!

CLAUDIA deci merge treaba cu site-ul nu? Da, ar fi foarte utile ceva link-uri.Puteti sa intrati la celelalte odisee si sa vedeti cam ce-ati vrea, cam ce credeti ca va va folosi. Pe urma, ca sa le pui ,daca ai nevoie eu sunt aici.Daca vrei sa-ti pui la semnatura semnul , sunt aici!! In rest, cum te simti? Ce simptome de ai?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estella spune:

iata si datele mele
DN 16.08.1975, UM 19.07.2007, DPN 26.04.2007
Am vazut discutia voastra legata de mamicile de aprilie. Eu sincer sper sa fiu o mamica de mai. Sotul meu este tot taur si este un barbat cum orice femeie si l-ar dori. Oricum dupa calculele mele s-a intamplat undeva la inceputul lunii august ,,, asa ca cine stie. Oricum raman cu voi
Aveti ideea daca mersul la mare in aceste prime saptamani dauneaza cumva?
Va pup si aveti grja de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Tocmai ce am reusit sa ma trezesc si eu...S-a mai adaugat un simptom in meniu, asa un somn dintr-o data in timpul zilei..Eu care nu mai reusisem de multa vreme sa dorm la amiaza...
Dana ! Deindata ce aflu mai multe saptamana viitoare despre stadiul si starea sarcinii am sa te rog sa ma ajuti cu linkurile acelea..Atunci va trebui sa pun si semnul !
Simptome am cam asa: durere de spate, sani fff grei, pofta parca mai acuta, si oboseala mai accentuata...ma ingrijoreaza ca nu am greturi, dar am citit ca nu e semn negativ...
Ramona !Intr-adevar, noi suntem proaspete gravidute si chiar la inceput...Impreuna vom reusi sa ne sustinem mai bine!
Estella !Am trecut deja datele tale in listuta! Nu am apucat sa te felicit, asa ca o fac acum...Felicitari, draga noastra!Sarcina usoara si bebe voinicel!
Doamne Ajuta sa punem inceput bun!

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Dana, tocmai ce am vazut din pozele tale! Splendide si voi sunteti un cuplu frumos!

Mergi la inceput

ESTELLA eu stiu ca nu are ce sa dauneze. Important e sa nu intri in apa daca e foarte rece si daca sunt valuri. Dar ca sa fii mai linistita , intreaba medicul tau ginec.

CLAUDIA oricum, indiferent in cate saptamani iti arata ecograful ca esti, nu trebuie sa te iei dupa el. Ca oricum ai sa vezi ca pe parcursul sarcinii, se va schimba din nou numarul. Ce bb poate sa creasca mai lent sau sa fie mai vioi. Trebuie sa tii cont de la prima zi a ultimei menstruatii. Asa se socoteste. Si eu....eram in 8 saptamani si ecograful imi zicea ca sunt de fapt in 7 saptamani. Dar noi socoteam 8 saptamani.

POZELE MELE

Mergi la inceput

CLAUDIA .

POZELE MELE

Mergi la inceput

Dana stiu de modul acesta de calcul..Adica luata in considerare prima zi a ultimei menstruatii..Si totusi ecograful nu iti poate spune mai sigur? Adica eu ma gandesc in functie de ovulatie ..

Mergi la inceput

Normal asa ar fi. Dar ai sa vezi ca toti ginec. socotesc asa. Eu de exemplu.....stiam cam cand ovulasem......la eco nu se vedea nimic.......si totusi eu am sperat. si asa a si fost. Adica embrionul meu era mai lenes.......a aparut mai tarziu. De asta iti spun, nu ai cum sa te iei dupa ovulatie. Logic ar fi asa.....
Uite de exemplu.....ti se spune esti in 4 saptamani de . Dar de la prima zi a UM. Dar asta nu inseamna ca embrionul are 4 saptamani. Are maxim 2. Deci....nu e relevant sa te iei dupa ovulatie. Toti socotesc asa. Adica in termen medical. Can eu am spus doctoritei ca am 8 saptamani, ea mi-a spus ca ecograful imi da 7 saptamani.Dar ea pe foaie a scris 8. Eu zic sa nu te confuzi cu aceste calcule. Calculeaza de la prima zi a UM si asa nu vei mai avea probleme. Regula 1: nu trebuie sa tii cont de ecograf. Cel putin acum la inceput. Mai pe la sfarsitul sarcinii se va tine cont de ecograf, pentru a intelege cat mai are bb pana iese.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

claudela nici eu nu am alte simptome...decat durere de spate si sanii beton...parca azi dimineata stand pe balcon am simtit un iz de ardei umpluti si am strambat din nas dar nu cat sa vomit....eu sper sa nu am greturi deloc...(visez si eu)...foame nu am...din contra toata ziua nua s manca nimic...insa azi-noapte m-am trezit cautand la frigider

chiar asa fetelor....sum e cu sarcina in primele luni la mare???noi mergem vinerea viitoare o sapt in bulgaria ....sper ca putem sta la plaja macar dimineata si dupa 5...voi ce stiti???ar fi trist sa ma plimb imbracata pe plaja ......so...daca stie cineva ceva..spuneti-mi si mie pleaseeeeeeeee!!!!

...vine barza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

ce faceti gravidutele mele?

!? saptamani

Mergi la inceput