Mamici de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Clauclau, iti multumim!Sa dea Dumnezeu numai bine la toata lumea!
Theiuta, iti multumim si tie!Te asteptam cu mult drag sa te alaturi grupului de mai-iunie 2008!
Danangie, mii de multumiri pentru ajutor!Esti o fata de nota 20 cum ti-am mai spus! Sa dea Bunul Dumnezeu sa-ti aduca multa bucurie si lumina in inima si in casa!
Estella, te asteptam cu mai multe amanunte...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Felicitari fetelor. Asa cum a spus si Theiuta, si eu sper sa ma alatur listutei voastre. Ieri s-a terminat CM si maine seara vine sotzul dupa o lipsa de 1 saptamana ;). Sa vedem daca se prinde bb2. Eu am facut si un tratament cu duphaston 3 luni pt un CM neregulat, si sper sa se prinda mai repede dupa tratamentul acesta.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Deeapui, incredere multa si optimism din belsug!
Multumim si te asteptam pe la noi!

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Deeapui, vad ca si tu esti o viitoare mamica de bebe2...Citi anisori are Alex? Nicolas implineste 4 in octombrie...deci Un "balantel" si un "tauras", doi venusieni...asta as vrea!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by danangie

Ce spuneti de o lista asa? Postarea mea e pe pagina 3. Am pus si profilul in dreptul nick-ului. Adica daca duci sageata pe nick-ul Alina se deschide pagina cu profilul persoanei. Asa nu mai cauti prin forum date despre ea.
Deci, ca sa fiu explicita, va ajut doar daca vreti, cum vreti. Nu vreau a credeti ca intru asa pe nepusa masa........

Pe urma, daca o sa vreti puteti cere permisul administratorilor sa va faceti un user nou comun. Adica atunci cand se deschid noi capitole se intra cu userul comun. Asa poate sa faca lista orisicine si nu trebuie sa o faca numai o singura persoana.

PS: Sper sa ma alatur si eu grupului. Azi sunt in ziua a 25-a.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Haideti ca am luat-o razna...ma gindeam cum sa intitulam puiutii: crinisori, ciresele, raze de soare???

...hmm...cred ca este prea devreme totusi, nu?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

scumpelor, sa va dea Dumnezeu bebelusi scumpi, sanatosi si frumosi.
Sunt de la GENERATIA DE MAI -IUNIE 2007, am vazut acum subiectul si sa stiti ca uneori mi-e dor de povestile din timpul sarcinii.
Veti vedea ca e cel mai minunat lucru din lume ca o data cu primavara sa vina si un bebe in viata voastra.
Multa sanatate si sa va adunati cat mai multe mamici.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CLAUDIA sa fie cu noroc!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Raze de soare ! Doar ca e cam lung numele. dar mie imi place oricum!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

toate fetele, mi-a luat sotu rezultatul la bHCG si e 253, cum vi se pare tinand cont ca DPO este cam 1 august?
claudela este super listuta!
fetele va asteptam cu toate datele pt a completa listuta!
!? saptamani

Mergi la inceput