Mamici de mai-iunie 2008
Raspunsuri - Pagina 5
voicu_bebi spune:
haideti ca eu am revenit sa va mai tin companie pana mai vin si alte gravidute aici pe la voi...
alina ,claudela va pupa fata...
chiar asa trebuie intocmita o lista cum am mai vazut si alte capitole de mamici ...cu DN , cu UM si DPN saun poti sa scrii cum a zis si alina...
estella...felicitari pt cel mai de pret cadou de ziua ta ...FELICITARI SI LA MULTI ANI !
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
danangie spune:
Buna ziua dragi ,
Am intrat sa va felicit si eu!! Sa aveti sarcini usoare si la termen, copii frumosi si mancaciosi!!! Multa multa sanatate!!!!
CLAUDELA daca vrei te pot ajuta eu sa iti faci olista frumoasa de inceput. Daca vrei iti dau id-ul meu de pe messenger si asa putem vorbi si-ti pot explica "pe viu" ce si cum. Numai bine!!!!
POZELE MELE
alina_1980 spune:
dana, multumim frumos de urari si multumim si ca vrei sa ne ajuti cu listuta!!
!? saptamani
danangie spune:
ALINA o fac cu cea mai mare placere. Ce faci in aceasta dimineata? Tu ce simptome ai avut? Doar intarzierea CM?
POZELE MELE
danangie spune:
Suntem un de 3 cu
APRILIE
Alina_1980
DN 30.09.1980,UM 17.07.2007,DPN 23.04.2008
POZELE MELE
clauclau spune:
Fetelor, am intrat sa va urez si eu felicitari si sarcini usoare fara nici-un fel de probleme!
O sa va inmultiti in curand!
CLAU 11+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 !
danangie spune:
Ce spuneti de o lista asa? Postarea mea e pe pagina 3. Am pus si profilul in dreptul nick-ului. Adica daca duci sageata pe nick-ul Alina se deschide pagina cu profilul persoanei. Asa nu mai cauti prin forum date despre ea.
Deci, ca sa fiu explicita, va ajut doar daca vreti, cum vreti. Nu vreau a credeti ca intru asa pe nepusa masa........
Pe urma, daca o sa vreti puteti cere permisul administratorilor sa va faceti un user nou comun. Adica atunci cand se deschid noi capitole se intra cu userul comun. Asa poate sa faca lista orisicine si nu trebuie sa o faca numai o singura persoana.
PS: Sper sa ma alatur si eu grupului. Azi sunt in ziua a 25-a.
POZELE MELE
claudela spune:
Danangie, multumim din suflet ca vrei sa ne ajuti!
Eu nu am mai facut treaba asta si mi-ar prinde putin ajutor...
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
DidiAlex spune:
Wooow, Felicitari, Felicitari, Felicitari!!!!!
Chiar ma intrebam cand o sa deschide primul capitol, ieri nu am vazut subiectul.
Sarcini usoare burticilor si bebei sanatosi in cea mai frumoasa odisee a vietii.
noi mamicile de mai-iunie 2007.
Doamne, anu trecut cand ne scriau mamicile de mai-iunie2006 parca nu le intelegeam nostalgia, abia acum le intelegem. La anu pe vremea asta o sa simtiti si voi la fel. Dar cel mai important lucru este sa va tineti copii in bratze.
Mult noroc si mai multa bafta!
Theiuta spune:
Felicitari fetele scumpe!!!
Sa aveti sarcini usoare si fara probleme!!!
Am intrat sa va pup, sa va felicit si sa va spun ca as vrea si eu un "tauras". Eu incep sa prestez de luna asta...tocmai mi s-a terminat CM.
Nu prea am eu curaj sa am 2 copilsi, dar...incerc sa imi fac.
Cu drag, Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!