Mamici de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Vorbiti numai intre voi?Chiar nu bagati in seama lumea straina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

salut dragele mele!
michelle eu te sa se ia BB si la tine si iti tin pumnii sa te ajute DD sa ni te alaturi cat mai curand la odisee!
ma bucur ca acum suntem mai multe, pacat ca nu prea ne nimerim in acelasi timp pe forum dar oricum eu de fiecare data cand intru citesc tot din urma!
claudela tu esti un pic inaintea mea cu BB si daca zici ca nu s-a vazut nimic la tine ma bate gandul sa aman si eu prima vizita la dr si eco pt saptamana viitoare, ar fi a sasea saptamana!

!? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Michelle, sa dea Dumnezeu sa auzim cat de curand de vestea pozitiva de la tine! Te asteptam cu bratele deschise...
Alina, intr-adevar la mine nu s-a vazut inca...Am intrebat si la mamici de martie-aprilie si ele m-au linistit ca e inca mititica sarcina..era posibilitate sa nu se vada..Poate la tine se va vedea...Daca m-as pricepe la aparaturile alea, as stii si eu..Fiecare cu specializarea lui...
Un pic m-am nelinistit ca nu l-am vazut pe bebe, dar eu stiu ca el era bine ascuns acolo...e mai rusinos...Dar am sa-l vaz eu peste 3 saptamani, cand avem din nou programare...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine?
Sunt o mamica de ian-feb 2005 si aseara mi-am facut testul si e pozitiv! Vom fi o familie mai mare, sa dea Dumnezeu!
Sa va dau si datele mele: DN 15.08.1978, UM 20.07.2007, DPN 25.04.2008.
Vad ca aveti ritm la scris, nu gluma, sper sa pot tine pasul cu voi!
Va pup si sarcina usoara tuturor!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea

Mergi la inceput

bubu felicitari, bine ai venit la odiseea noastra!!

!? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by alina_1980

vali, multumim mult pe gandurile tale bune, vad ca esti din constanta daca te rog imi spui si mie cu ce medic ai nascut, sau cine ti-a urmarit sarcina?!

!? saptamani

alina_1980, am nascut cu dr. Vlad Tica. Tot el mi-a urmarit sarcina inca de la 8 saptamani. Am fost foarte multumita de el! A fost rabdator cu mine, mi-a raspuns la toate intrebarile, cand s-a ivit o problema (putin lichid amniotic) m-a chemat la spital de cateva ori pe saptamana pentru monitorizare (fara sa ceara bani). Nasterea a fost super si cine mi-a vazut epiziotomia (asistente, alti doctori), au spus ca numai la dr Tica au vazut taieturi asa mici si cusaturi asa fine.
La doua luni dupa mine a nascut o prietena tot cu el - la fel de multumita a fost.
Eu il recomand din toata inima! La urmatorul copil tot la el ma duc.
Tu la ce doctor esti?

Valentina, mamica lui Andrei

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

vali multumesc mult de raspuns.
eu nu sunt la niciun doctor inca, oscilam intre dr. raica sau dr.rusa din ct si pt dr. niculescu ion care e directorul maternitatii din mangalia pt ca tare as vrea sa nasc acolo pt ca am inteles ca e super acolo!

!? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna dimineata
Michelle, cum sa nu te bagam in seama..? Uite, iti dau si eu un ...acuma la citi pupici aduni e imposibil sa nu ni se alaturi cit mai curind. Doamne AJuta!
Claudelu, Alina, eu la prima sarcina am vazut pe bb la eco la fix 5 saptamini (atunci am si aflat ca sunt insarcinata)dar intr-adevar poate depinde d epozitionarea lui, de mai multi factori..Oricum nu cred ca tb sa te ingrijoreze asta.
Bubu, bine ai venit!sarcina usoara si fratior sau surioara cuminte si mincacios / oasa pentru Vladut

Simona, David (10 nov 2004) si mic in burtica

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata mamici!
Claudela, si la mine la prima sarcina s-a vazut la eco la 6 saptamani. Si eu zic sa nu te ingrijorezi. Eu ma voi duce la eco peste vreo 3-4 saptamini, cred. Pana atunci am inceput sa iau acid folic si imi voi face toate analizele.

Michelle, bafta multa in continuare!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea

Mergi la inceput

buna dimineata bubu! ar fi fost bine daca ai fi luat ac folic inainte macar cu vreo luna dar niciodata nu e prea tarziu, stii ca se ia pana in saptamana 12 de sarcina, da?

!? saptamani

Mergi la inceput