Mamici de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Eu nu dorm, doar ca ma trage la un somn...Incerc sa profit mai ales ca e duminica si e zi de relaxare..

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by andradap

Si eu sunt din generatia mamicilor de mai iunie 2007... si pe langa FELICITARI trebuie sa va marturisesc UN SECRET... Din toata odiseea eu am fost cea mai nerabdatoare mamica... Daca se putea, as fi nascut de cand am aflat ca eram gravida. Imi doream sa-mi tin puiul in brate cat mai repede. Ei bine, poate tocmai din cauza asta NU am reusit sa ma bucur PE DEPLIN de perioada de gravidie, care la mine a fost una lipsita de orice fel de simptom. Imi tot doream sa se termine. Ei bine, cele 9 luni au trecut si acum imi tin in brate MINUNEA, dar amintirea acelor momente cand el era in burtica imi aduc un zambet pe buze!!!

Cand am vazut ca a aparut odiseea mamicilor de mai-iunie 2008... mi-au dat lacrimile, si pt. prima oara mi-am zis: "Au fost frumoase cele 9 luni!!! Chiar mi-au placut... desi mi s-a parut ca astept o vesnicie pana sa-mi vad puiul!"

Asadar, va urez sarcini USOARE si o "asteptare" cat mai placuta pe parcursul acestor 9 luni!!!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

NU-i nimic . Stii ca nici o sarcina nu este ca cealalta. La urmatorea s-ar putea sa te bucuri din plin de greturi si toate cele! Apoi un tovaras de joaca si de viata nu strica niciodata! Succes!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

Buna dimineata fericite! Cum sunteti azi? eu sunt bine numai ca am o gramada de treaba si nu stiu de unde sa incep asa ca deocamdata beau un laptic aici cu voi!!

!? saptamani

Mergi la inceput

Alina, esti vrednicuta...Noi deja ne-am facut abonament la laptic, ca am citit ca alimentatia e foarte importanta in perioada asta..
M-am apucat si eu sa mai fac una alta prin casa, ca parca nu mai am rabdare pana maine cand voi ajunge la medic..Ma rog sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dragi mamici de mai-iunie 2008,

Va scriu cu lacrimi in ochi pentru ca imi amintiti de cea mai frumoasa perioada din viata mea. Va doresc multa sanatate, sa va bucurati de fiecare clipa de gravidutza pentru ca totul o sa treaca extrem de repede.
Anul trecut noi eram in locul vostru in odisee...acum suntem la clubul scutecelor.
Va doresc din toata inima sa gasiti aici tot sprijunul de care aveti nevoie, noi am avut o odisee minunata.

Mica, mami de mai-iunie 2007

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Subscriu si eu colegelor mele.Se vede ca emotiile sunt inca puternice si parca si eu ma simt ca la inceput.Cu 1 an in urma ma inscriam si eu la mamici de mai-iunie, dar 2007
SUCCES SI SARCINI CAT MAI USOARE.

BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

mica0307, CHOWPERSA, speram din tot sufletul sa avem o odisee minunata..Sa va traiasca comorile si multa sanatate va dorim si noi!

Mergi la inceput

Desi am ramas cam singura care sustin odiseea la aceasta sectiune, nutresc speranta ca in perioada urmatoare sa mi se alature cat mai multe aspirante optimiste..As vrea sa fim mai multe ca sa am cu cine sa imi impartasesc temerile, cu cine sa imi impart bucuriile..
Oricum, vroiam sa spun ca am multe emotii pentru ziua de maine cand voi merge la medic...Sper sa fie totul bine!Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CLAUDIA eu sper sa va ajung luna viitoare din urma.... Luna aceasta am pierdut trenul....

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Gandurile mele bune sunt cu voi...Sa dea D-zeu sa duceti cu bine sarcina pana la capat...sa va bucurati de fiecare clipa!...Sunt ceva de basm,aceste 9 luni...eu simt ca nu m-am bucurat destul...Savurati fiecare moment!O sa va fie dor chiar si de clipele in care v-a fost greu...E magic ce vi se intampla...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput