FIV 129

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

BETTY78 SA ITI TRAIASCA BAIETELUL,IAR DUMNEZEU SA-I OFERE TOT CE E MAI FRUMOS IN VIATA!!!
Liana bine ai facutca eram deja ingrijorata ca nu am reusit sa ma loghez nicicum
Gabitu bine ai revenit pe baricade
...multi pupici la gagici

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

betty78 felicitari pentru bebe!! Sa creasca mare, sanatos si sa fie norocos!

Adhnana 32 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Stiti cumva daca foliculii din care la punctie nu se recolteaza ovocite e sigur ca nu le-au avut de la inceput sau se poate intampla ceva cu ele pe durata tratamentului si sa se transforme in "nimic"? Poate intreb aiurea dar nu-mi explic cum adica nu era "nimic" in foliculi???

Liana30 Sa-ti poarte si tie noroc acest capitol!

Moniland, lilianaFi, Danielaroza, melutzica, dream1971, KoraPop, zouzounaki Momentan adun cioburile si nici macar nu indraznesc sa-mi mai fac vreun plan. Azi noapte m-am visat cu tripleti in burtica.

eva47 Iti doresc sa devii cat mai curand! Scrie-ne cate ceva despre "povestea ta". Daca afli unde se fac "NK cells" si eu sunt interesata desi stau si ma gandesc acum cu ce ma ajuta daca stiu ca le am, ca tratamente eficiente....

galuscutaFelicitari pentru !

Mai stie cineva ceva de stuart?

KoraPop Calculul saptamanilor de sarcina este in functie de ET adica adaugi 2 saptamani la cele care au trecut de la ET.

liana.berbec Vreun tratament pentru cresterea motilitatii face sotul tau?

Felicia

crisis81 Da, trebuie sa faci si analizele de care a scris felicia_. Dosarul contine rezultatele analizelor tale si in cursul procedurii de FIV se mai adauga protocolul financiar si consimtamintele partenerilor.

betty78 Felicitari!!!! Sa fii cea mai fericita mamica din lume!

Stiti cumva daca foliculii din care la punctie nu se recolteaza ovocite e sigur ca nu le-au avut de la inceput sau se poate intampla ceva cu ele pe durata tratamentului si sa se transforme in "nimic"? Poate intreb aiurea dar nu-mi explic cum adica nu era "nimic" in foliculi???

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

dupa lupte seculare
Marrina imi pare nespus de rau , cuvinte crede-ma ca nu am ....sunt alaturi de tine
ana multumesc mult de raspuns si iti tin pumnii sa vii cu cele mai bune rezultate.
Veret in legatura cu sotul tau a venit din delegatie si ati prestat si din cauza asta a fost dezastru sau....???trebuie sa fug la serviciu
pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Betty sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos iar voi sa va bucurati de el.
Kora mai ai ceva pana in octombrie. Oricum iti tin pumnii.
Zouzou si tie iti tin pumnii pentru noul FIV.
Liana
Liliana multa bafta
Moniland
Marrina iti doresc sa iti revii cat mai repede din aceasta stare, sa poti sa o iei de la capat, daca vrei, si iti ofer o .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

gabitu Iti multumesc pentru .

luck Cand incepi inhibarea?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Marrina deci dupa 2 saptamani de la ET cand se face bhcg se mai adauga 2 saptamani cand teoretic venise CM,deci la bhcg e saptamana 4 de sarcina, bine zic sau nu?Eu am fost plecata in concediu si nu stiu exact ce ti s-a intamplat,cum a fost evolutia ta.Pana la urma cu ce ai facut tratament?Ai luat cetrotide pt inhibare?Aduna cioburile cat mai repede si fa alt plan de bataie,timpul e pretios….
Nasha multumesc
Liana bravo, esti o luptatoare stiam eu
Batty78 FELICITARI multa sanatate si numai bucurii pt Mario-Alexandru si pt tine!
Crystal eu sunt de accord cu rubia in sensul ca trebuie sa ai incredere in dr. tau,e foarte important,dar aici in Romania majoritatea doctorilor nu recomanda progesteron injectabil pt ca nu se gaseste la noi….utrogestanul e bun, dar nu toate organismele asimileaza bine acest produs,au fost fete pe forum care au spus acest lucru,iar daca se ia injectabil e clar ca ajunge direct in sange ,dar bineinteles ca nici daca se ia prog. inj. nu e o garantie ca reusesti la fel se poate reusi si numai cu trogestan,cum vrea DD.Bafta multa!

Ana_p stiu ca mergi azi la eco,vezi ca astept cu sufletul la gura rezultatele de azi!Probabil vor fi in jur de 20mm sau chiar peste foliculii tai,iti tin pumnii!Galerie pentru foliculii tai:

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, eu stiu ca ziua punctiei se considera ziua ovulatiei. De aceea se si zice ca dupa 6-7 zile de la punctie se face nidarea embrionului. Sunt acele zile cand spermatozoidul intalneste ovocitul si se formeaza embrionul, se face plimbarea prin trompe pana in uter...Eu calculez in felul urmator: de la ziua punctiei scad 14 zile si imi da 1 zi a ultimului CM. De la aceasta zi calculez varsta sarcinii si nu a embrionului.
Marrina, sper sa nu gresesc, dar fetele sigur ma vor corecta. Foliculii mari care nu se sparg se transforma in chisturi. Foliculii mici care nu sunt maturi, adica < 18mm nu contin ovocite. Iar despre cei care au dimensiuni intre cei mari si cei mici si nu contin ovocite, poate iti povesteste cate ceva MRL care la un FIV a avut foliculi dar nu a avut nici un ovocit. Poate a aflat ea explicatia.
Nici eu nu stiu cum a fost la tine. Poate cand ai chef ne spui. Iar visul cu tripleti va deveni realitate intr-o zi. Nu renunta la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Monilland sunt perfect de acord cu tine,atunci cand se face bhcg,la 14 zile dupa ET unde trebuie sa ne incadram in tabel?In saptamana 4 de sarcina,nu?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Buna dimineata fete dragi,

Betty, FELICITARI pentru bebita, sa-ti traiasca si sa creasca mare, frumos, norocos si sanatos!

Eva, asa e, pana la urma vom reusi sa ne vedem visul cu ochisori.

Marrina, dozarea celulelor NK le poti face la institutul Victor Babes. Eu am vorbit cu seful departamentului de imunologie, i-am spus povestea mea, i-am aratat celelalte analize, testele imunologice, si mi-a zis ca el ar recomanda aceasta analiza (NK) doar daca as fi pierdut sarcini, altfel, nu este neaparat necesara (la mine nu s-a prins desi uterul e curat si totul e OK). Daca iti faci testele imunologice si rezultatele sunt bune, e suficient. Eu mi-am facut si celulele NK si alte analize probabil inutile, pentru ca mi s-a pus pata... Mi-a mai spus ca indiferent de rezultat (nivel mai scazut sau mai ridicat de celule NK) recomndarea lui era sa nu urmez nici un tratament care sa actioneze asupra sistemului imunitar pentru ca as risca sa-mi dau tot organismul peste cap si sa fac alte complicatii.
Acum s-ar putea ca personalul de la institut (sau o parte din el) sa fie in concediu, insa poti incerca cu un telefon. Mult succes.

Mergi la inceput