* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *
Raspunsuri - Pagina 8
AngeliquedeS spune:
Neda, imi pare tare rau ca nu ai putut sa iti vezi puiutzul... Dar de ce faci totusi TT daca spui ca data trecuta nu ti-ai facut decat rau? Eu nu l-am mai facut...
Moni, nici anca si nici laura nu vor sa ne spuna cum a fost la eco, tu vezi???
Gugu, nu am apucat sa iti spun, regret din tot sufletul pierderea suferita.
Louiza stiu, nu te supara pe mine! Dar ma enerveaza ca imi spune ca o sa fac fetita si de aceea m-am apucat sa calculez si pt mine si reiese ca as fi... baietzel!! Si am citit mai bine si al doilea e ca si primul pt ca trebuie sa se ia in calcul varsta mamei CAND VA DA NASTERE si luna conceptiei iar primul e cu varsta mamei la momentul conceptiei si rezultatele sunt aceleasi.
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ancasoare spune:
La mine, amandoua "calculatoarele" spun ca va fi fetitza. Doar ca noua ne-a aratat foarte clar putzica... am vazut 2 picioruse si intre o putzica. Nu cred sa se mai transforme in pasarica
Bad Dobby!
kalosalina spune:
Fetele cu listuta de pe prima pagina, vedeti ca nr. baietzilor a crescut la 13. Multumim!!
A venit Bebica!!!
16+
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Fetele cu listuta de pe prima pagina, vedeti ca nr. baietzilor a crescut la 13. Multumim!!
A venit Bebica!!!
16+
Stiam eu ca am uitat ceva
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
kalosalina spune:
Lala trimite-mi si mie te rog pe PM parola pt user-ul zuzele, ca in cazul in care ma mai apuca numaratul sau mai stiu eu ce..., sa pot modifica singura, sa nu mai deranjez pe nimeni.
A venit Bebica!!!
16+
creata2008 spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Si dupa calculul asta eu inseamna ca sunt baiat
Da, si eu, dupa ambele calcule, as fi fost baiat! :)):)) Ei, nu o luati asa in serios, ca Louiza ni le-a dat sa ne amuzam, nu sa credem.
Asaaaaa... buna tuturor burticilor. Azi trebuia sa-mi iau si eu rezultatul de la TT, dar ori am noroc la ora 6, ori il iau pe 3 septembrie. Ca si noi si doctorul intram in concediu pana atunci. Nu ma agit prea tare. Mai ales ca am citit niste povestioare triste, la noi, pe odisee. Dar mie mi-a spus ca daca, prin absurd, ies valori mici, trebuie repetat testul. Adica in niciun caz nu trecem la amnio din prima. Oricum, cate Marii, atatea palarii.
Fetelor, ieri si alaltaieri am slabit vreo 3 kg. Tocmai ma bucuram ca luasem si eu primele 2 kg in sarcina, ca acum am dat inapoi mai mult decat luasem. De ce?? Pentru ca aveam si eu un neuron, iar copilul a luat cel putin 90% din el. Am vrut sa mananc sanatos, adica o salata de la Spring Time. Pot sa spun prostii pe post - despre acest fast-food maret????? Hahahah! OK, tac. Ma abtin. Si am mancat o salata si o frigaruie de pui. Incepand cu marti dupa-amiaza si pana ieri, am vomat la greu. Marti aveam ce sa dau afara, dar ieri.... n-am mancat decat niste cereale cu lapte dimineata. Mi-a fost groaznic de rau... Am stat in pat, am dormit si prima masa normala, in 2 zile, a fost aseara, cand mi-a facut mami piure si pui la cuptor. Si uite-asa am scapat de cele 3 kg...
Si tot ieri... :( o prietena de-a mea a trebuit sa faca chiuretaj, pentru ca sarcina s-a oprit din evolutie pe la 6 saptamani si au mai ramas resturi. In primul rand, nu am stiut ca poate sa fie atat de dureros un chiuretaj (nu am facut niciun avort pana acum - nici la cerere, nici medical), in al doilea rand cred ca e foarte nasol sa te intrebe o graviduta (ceea ce erai si tu pana sa pierzi sarcina) cum te simti, daca esti ok si sa isi "plimbe" burtica prin fata ta. Cred ca e groaznic!!!!!!
Si... sa termin intr-o nota pozitiva... doar maine mai sunt la birou si apoi - iupiiiiiiiiii! - in vacanta pana pe 3 septembrie.
Va pupa Creata,
16+ (17+ dupa UM)
AngeliquedeS spune:
Creata, te inteleg ce spui referitor la prietena ta, o colega de-a mea a trebuit sa faca avort terapeutic in luna a sasea, de fapt i-au provocat nasterea, bebe avea o malformatie grava la cap si nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul ei cand ma vede pe mine zilnic cu burtica din ce in ce mai mare, e groaznic si sufar ingrozitor pentru ea
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
Angelique,
Cred ca LauraIoana si-a dat nr de tel. pe mailul comun pe yahoo, nu cred ca si anca76. daca nimic si nimic, sarim pe ea
a, apropo de tabele, mi-a calculat cineva (formula nu mi-a dat-o) ca dupa varsta mea si a sotului, eu fac fetita, si baietel o sa fac abia in 2014!! Deci va dati seama ca sunt de toate felurile!!
Stiu ca exista o dama, pentru romani are tarife preferentiale, cred ca ne-a spus cineva tot pe forum de ea, care face calcule si cu anul nasterii tatalui, si ia vreo 100 euro la romani, pentru astilalti e mai scump, vreo 300 .
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
zeririlouiza spune:
Angelique si eu vreau putza dar presimt ca e gogoasa, nu stiu de ce dar asa presimt eu, si chiar si sotul meu a zis ma daca la urmatorul eco se vede si e gogoasa eu o sa sper pana iese poate ii mai creste ceva, acum sa vedem ce va fi, si cu abelu, daca eu trebuia sa am puta, poate faptul ca zice tabelu ca e fata o sa iasa cu puta totusi, mia sper si eu
Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
neda spune:
Angelique- vreau sa fac TT pt ca la aceasta sarcina am mari emotii.AM inceput cu stingul asa cum am mai zis-o.Am avut ceva lucrari dentare cu anestezii fara sa fi stiut in acel moment ca sunt gravida.
Neda