* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *
Raspunsuri - Pagina 3
zeririlouiza spune:
Bine ca momentan se pun carcaii doar acasa si in somn ca daca sa-r pune la volan am incurcato, mie in afara de pulpa si in general la piciorul stang, pe care la-m avuit fracturat acum 4 ani la glezna, se mai pun tot la stangul pe laba piciorului cu cele doua degetele mici si e cumplit
Apropo voi fumati, eu ma-m lasat pe 28 martie anul acesta si sunt mandra de mine ca de atunci nu am mai pus chistioc in gura, si nu cred ca voi mai pune nici dupa ca ma simt mai bine decat inainte cand fumam, oricum vroiam sa ma las cand raman dar uite ca exact o luna inainte am reusit, nu va suparati pe mine ca ma laud singura, dar de un an incercam sa las tot rarind si reluand asa ca am aruncat pur si simoplu pachetul si am zis gata dupa 9 ani de tutun
Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
zeririlouiza spune:
Ada am inteles ca da se poate vedea de la 14 sptamani cu conditia sa vrea bb sa vi-l arate, sa fie ecograful bun si mai ales doctorul, sa nu nimeresti unul ca mine ca la 16 sptamani imi spunea sa vin pe la sfarsitul lui septembrie inceputul lui octombrie sa-mi zica ce este, adica la 23-24 de saptamani, imi venea sa-i zic vin pe 15 ianuarie cu 4 zile pana DPN
Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
carmen e spune:
Neatza zuzici,
anca74 - La multi ani, sanatate si un bb sanatos si frumos.
Carmen 16+
http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png
Lala_D spune:
La multi ani Anca !!!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
docdecap spune:
'neata fetele!
(azi am visat forumul, si intrasera si niste baieti in lista, viitori tatici, si ma gandeam ca nu o sa mai pot saluta cu "fetele" )
Ada, sunt medici care spun la 14 sau chiar 13, depinde si de ecograf, si de medic, si de cum sta bebe. mie la 12 mi-a spus ca nu s-a hotarat inca, dar ca e posibil sa fie baiat. la 17s5z mi-a zis ca sigur e baiat.
Anca74, LA MULTI ANI si mai treci si pe la noi, sa ne mai spui una-alta!!
si acuma lista:
mary mary, gatta, anca76, LauraIoana, cum a fost la eco?? vrem si noi sa stim!! (ma insel sau Laura a spus ca dup-aia merg in concediu?)
Louiza, eu pentru carcei fac bai reci (nu foarte reci) la picioare. o fi doar de la cap, dar ma ajuta. Oricum eu daca merg la plaja mai mult cu picioarele stau in apa, si vad ca-mi prieste! Si felicitari pentru renuntatul la fumat, eu am primit promisiune solemna de la tat-su ca se lasa de fumat pana nasc (cel mai probabil chiar cand nasc :))
carmen e, pai daca i-au mai ieftinit la jumate, ma mai duc pe la carrefour o data!
Va sarut si o zi minunata!
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
gattasalvaje spune:
Neata Zuzicilor ! Cum va simtiti azi?
Anca74 , sa fi sanatoasa , sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos , sanatos si la termen !
Criss , sa-ti traiasca gogoshica , sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa !
Mary-Mary , bafta azi la eco , si eu ma duc diseara . Sper sa venim amandoua cu vesti bune .
Gratiela , sanatate maxima lui Ozi , se va face bine pana sambata , cum sa nu fie ea domnisoara de onoare...
Eu stau la 2 camere , insa ma gandesc ca trebuie sa ne mutam cat de curand. Mi-ar fi placut la nebunie sa am o camaruta numai pentru bebica , pe care s-o amenajez frumos , cu picturi pe pereti , cu mobilier special pt bebei si cu multe jucarii...insa ata ete deocamdata , ne rezumam la ce avem . In dormitor ma gandesc sa scot patul de mijloc si sa iau o canapea extensibila si asa as elibera o jumatate de spatiu pe care l-as amenaja pt bebe , insa solutia asta e valabila pentru cel mult 1 - 1.5 ani , ca dup-aia nu mai e OK sa doarma copilul in aceeasi camera cu noi. Mai vedem...
18+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by adab
O zi buna fetelor1
Peste 2 zile merg la eco si sunt tare curioasa daca deja , doar 14 Sapt., pot sa aflu sexul bebicului. A aflat cineva atat de devreme despre sex?
Ada 14+
Ada , eu am aflat ca e fetitza la fix 14 saptamani , am fost la Iosup care este stiut ca " vede " sexul foarte devreme , chiar si la 12 sapt. Sper ca azi , cand merg din nou la eco , sa nu-mi spuna dr. ca i-a crescut vreo putza.
18+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
lorena_andreianu spune:
Vaaaaaai, ce de fetite! A fost un val de baieti, acum de fetite... la mine ce o fi?! E bine ca se echilibreaza balanta!
Va pup si eu fetelor, n-am mai intrat. LA MULTI ANI, Ancai si Mariutelor pentru ieri.
Si noi tot la Maria ne gandim daca va fi fata... daca... daca nu... dilema mare!
Shose, sunt din Rm. Valcea, la limita, dar tot olteanca sunt! De m-ai auzi cum vorbesc...
Am vazut ca ati discutat de nastere. Si eu tot pro natural sunt... asa am nascut si prima oara. Am fost la un pas de cezariana, dar pana la urma bb a ascultat de dr si a fost ok.
Gina, cu alaptatul, cred ca e prea repede sa "dezbatem". Eu l-am alaptat pana la 11 luni. Si l-am intarcat ca nu mai puteam... Se scula noaptea la 2 ore de la 9 luni... Oricum, eu zic ca alaptat exclusiv pana la 9 luni a fost super ok pentru el si pt mine.
Secretul nu-l stiu... eu l-am alaptat la cerere. La 2 ore max, nu la 3 cum mi s-a spus in spital. Sugea un san si apoi nani... se scula, al doilea... si o luam de la cap. Alimentatia sa fie echilibrata dar mai ales sa bei cat mai multa apa... Si apoi depinde si de bb, daca vrea sa suga.
Apoi sa o iei ca pe ceva natural, fara stres... mai discutam daca vrei.
Azi am primit si eu instiintare ca au primit sangele la laborator si ca vor instiinta medicul. Pe 28 ma duc. Sper sa fie totul bine.
Va pup si mai apar.
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani