* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *
Raspunsuri - Pagina 11
gattasalvaje spune:
Hello Zuzicilor !
Am venit si eu acusica de la eco SI MA PREZINT LA RAPORT , SA TRAITI !
Sunt f. fericita ca bebeaca e bine , misca mult saracuta dar e ma-sa prea grasa si de-aia n-o simte. Oricum , dr. m-a asigurat ca cel tarziu la sf. saptamanii viitoare o voi simti din plin.
Azi a fost rusinoasa , n-a mai vrut sa arate pasarica , a stat cu picioarele incrucisate , deci tac'su mai are o speranta ca poate , la urmatoarea eco va arata totusi o putza
Cresterea este buna , corespunde varstei cronologice , ceea ce inseamna de fapt ca e mai mare cu o sapt. pt ca am avut ovultatia tarziu , la 20 zile de la UM. Deci IR-urile pe care Iosup mi le-a gasit mari , par a nu influenta pana acum evolutia gogoshicii.
N-a fost o ecografie morfologica , ci doar una simpla , ca sa verifice evolutia , lichidul amniotic , ritmul cardiac fetal , miscarile fetale si alti cativa parametri.Toate au iesit foarte bune si doctorita mea s-a declarat multumita de evolutia sarcinii.
Pentru problema edemelor de la picioare nu mi-a dat sa iau nimic , doar sa nu mai mananc cu sare . Mi-a explicat ca mamele de fetite au o predispozitie mai mare sa retina apa in tesuturi decat cele de baietei , si asta datorita hormonilor care se acumuleaza in ovarele bebeluselor.
Retentia de apa nu este periculoasa decat daca este insotita de cresterea tensiunii arteriale , ceea ce la mine nu e cazul , am 9 cu 5
Cam asta despre controlul de azi , urmeaza un nou set de analize de sange si urina ( sumar urina , HLG , TGO , uree , creatinina , glicemie) , sa vedem daca nu s-a modificat ceva din primul trimestru pana acum.
Despre Laura Ioana eu stiu ca a zis ca vine la Bucuresti pt eco la Iosup si apoi se mai plimba cateva zile, nu se duce acasa la Piatra Neamt , de-aia cred ca nu da nici un semn.
Hai ca iara am scris un roman , sper sa nu fi plecat toate de pe-aici in seara asta.
18+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
AngeliquedeS spune:
Gatta, eu mai bantui pe aici!!!
Felicitari pt eco si pt vestile bune , ai vazut ca puitza nu are nimic si ea misca de zor. Eu de-acum il simt bine de tot si pielea face valurele cand se misca bb mai tare.
Car despre IR-urile lui Iosup, se stie deja ca le vede marite la toata lumea, sunt curioasa ce i-o fi spus laurei
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
gatta, felicitari de vesti bune!! multumim de raport!
parca si eu tineam minte ca LauraIoana se mai plimba prin vacanta..
deci mai am pe lista mary mary si anca76
neuronu' mic, da' tine minte...
va pup si mai bantui pe aici
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
Shobo spune:
seara buna fetele,
si eu il simt pe bb de ceva timp desi avem doar 14 sapt.. cred ca il simt de prin sapt 12 asa.. se spune ca la bb2 simti mai devreme, vad ca asa e. la Codrin am simtit pe la 16 sapt parca..
luni dim la 14 sapt si 3 zile avem si noi echo 3D la Iosup, sper sa fie totul bine si apoi sa coopereze ca sa ne arate si ce e . Codrin am aflat ce e tot de la Iosup la 14 sapt fara 1 zi cand ne-a spus 100% baiat si asa a fost .
am inceput sa obosesc, si azi l-am ridicat de 2-3 ori pe Codrin in brate ca sa-l pun in diverse locuri si nu are decat 16 kg .
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 14 sapt
danonique spune:
kalosalina am incercat sa gasesc raspuns la intrebare si eu cred ca germanul e cel care are pestele.
danonique 20+
bb_yasmi spune:
nici o veste de la Laura???? Laura te asteptam cu vesti bune!! poate ne spui si sexul bebelului....eu cred ca va fi fetita....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
crissandrada spune:
Buna dimineata!
Ce fac burticile si bb-ii?
La mine nu apare caruriorul roz .... poate se rezolva totusi .
Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!
Lala_D spune:
gattasalvaje felicitari pentru bebelina vioaie .
Ei, acum te-ai linistit ?
Ti-am spus eu ca totul e ok si este doar o chestiune de timp
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
docdecap spune:
neata fetele!
crissandrada, s-a rezolvat cu caruciorul roz
revin, acum plec sa-mi fac revizia la masina, ce placere sa stai in service...
va pupa fata,
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
crissandrada spune:
Vedeti ca nu iese socoteala pe prima pagina. Mie imi iese cu un copil in plus la . Sau poate am gresit eu...
Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!