Alta cafea... in aceiasi cafenea

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Adina e plecata, dar restul???

Iuliana si casnicutele beau cafea. Principe cum s apleci de pe forum... sa ne inseli? Ajungem la 1 sau 2?

Am o groaza de treaba pe care trebuie s-o termin pina la 16.00 - ce strategie sa abordez? Soacra e la serviociu si mama are program?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eu "v-am pierdut" undeva pe drum...dar mai trec pe la voi din cand in cand pentru o cafea si o limonada,"bienshur".

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Daca mai dai o limonada esti binevenita.

Te asteptam cu o cafea oricind vrei. Nu ai pierdut nimic insa .. Au fost discutate numai lucruri importante , de interes national, care influenteaza deciziile politice si economice la nivel inalt... cum sa ne petrecem timpul si de ce mai putem ride (nu numai una de alta)

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neataaaaaaaaaaaa,

nu pot sa cred cafeaua noastra a ajuns p pagina 2,ea care a fost in top.
se vede ca a plecat adinuta.
va anunt ca am scapat de limbrici,cum???

monica mami de print

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe
va anunt ca am scapat de limbrici,cum???

Cum,cum?

Miha si Robert

Mergi la inceput

pai simplu ,a dat domnul si au inchis subiectul,ca defiecare data desi stringeam din c.r sa nu ma manince tot nu rezistam si mai ma scarpinam.

monica mami de print

Mergi la inceput

Io am niste limbrici de aia de-mi vine sa spal cada si aragazul si hota... in loc sa stau pe DC sau sa ma pregatesc de petrecerea de diseara...

Miha si Robert

Mergi la inceput

aia nu sunt limbrici sunt oxiuri,si daca nu dezinfectezi cada shi calci asternuturile ba chiar shi tanga ...ntz ntz nu scapi de ei.

monica mami de print

Mergi la inceput

Acu are si barbata-miu niste chestii in partea dorsala...cica vrea o camasa...Si calcata... Ma duc sa io calc...in picioare...

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Noi am fost astazi la iarba verde in parc cica sa mai respiram si noi putin aer curat.

A fost bine.Maine mergem iar se ne mai destindem putintel la iarba,mai pastem ceva,o carnita,un graterel,cu ce putem si noi.

Am pus-o pe bombonica mea sa traga bilete pt loto.Sa vedem daca iese ceva cu toate ca cred ca sunt musamalizate.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput