Alta cafea... in aceiasi cafenea
Raspunsuri - Pagina 26

principe spune:
aaaaaaaaaaaaa acus namarai si eu nu intru in clubul nevesticilor ,ca patul lui adina este doar de 5 posturi ,deci eu nu sunt pe lista ,tradare de 3 ori tradare.
ma duc sa-i iau caii de la vion.
monica mami de print

A_Iulia spune:
Gata bagajul. Mai am laptopul, atat.
Mi-a luat mult timp sa caut aparatul de fotografiat. Parca intrase in pamant, nu alta.
Na, v-ati mai relaxat acum ca stiti ca bagajul e terminat? Stressy mai sunteti
Adina + Olivia 04.03.2004

A_Iulia spune:
Principe, da' chiar asa pretentioase sa fiti, nu dormiti doua in camera? Vreti single?
Ufff ce m u i e r i mi-am gasit si io....

iuliana_2007 spune:
Poate suntem pudice.
Care este pudica sa ridice mana sus.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

principe spune:
fetelor nu mai ma lasati sa dau pe la"in 1 sau in 2" ca am sa ies ciomagita .
am un stress in oase ...subiectele despre copii ma pun cu nervii in virful parului.. eu sunt ff sensibila la subiectul copiii...cred ca ar trebui sa ies din dc
monica mami de print

A_Iulia spune:
Principe, pai eu nu stiu ce cauti tu pe-acolo.
Chiar nu stiu.
Tu n-ai vazut ca am mutat subiectul aici, la Prieteni dintotdeauna?
Ia pune mana si citeste Casnicute sexy..., sau Rahova sau apropiere..., sau Ardelence minunate!...
Ce cauti tu acolo, ia sa-mi spui mie

principe spune:
cred ca am limbrici,unde este frumusica sa ma trateze cu acupunctura ei??
vreau sa pling si nu pot !!
monica mami de print

iuliana_2007 spune:
Nu mai este nimeni pe aici?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

iuliana_2007 spune:
Am vrut sa ma bag pe la casnicute sexi dar nu vreau sa va insel ca va iubesc doar pe voi si nu ar fi corect.
poze

ina78 spune:
Buna dimineata!
Iar nu aveati somn aseara, iar astazi nu e niciuna la cafea???
Hai ca am facut cafeaua. Cind o beau sa citesc din urma. Sa vad ce v-a mai cretit mintea... (de la caldura)...
O zi buna
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."