Alta cafea... in aceiasi cafenea

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Maru, deci esti de coma...

daca nu ti-a mai zis-o careva vreodata.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Si Wonderful, nu ma mai urmari la alte topicuri.
Acolo chiar ma bucurasem ca in sfarsit apare un subiect interesant, legat de urinarea pisicilor.
Mi-ar parea rau sa se termine discutia si sa nu continue pe aceeasi tema. E chiar on-topic, as zice. Si nu glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

De coma sunteti toate.
Maine dimineata oare in ce cafenea va mai gasesc?

Mergi la inceput

Tot aici, Maadi. Innoptam aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Pai,eu m-am plimbat toata ziulica p-acolo sa vad daca nu se cearta harnicutza cu puturoasele.Cand am postat si eu ceva serios a inceput o fata bashcalia si s-a ales prafu' de tot.Aici ori te certi ori se face mishto.Unele o cam si cer,ce-i drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

va pup, pe maine
Adina, drum bun!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Wonderful, pai ti-ai ales un subiect cu totul nepotrivit ca sa postezi ceva serios, atata tot.
Data viitoare fii mai atenta

Maru, te pup! Cam devreme pentru nani...da' te las, stiu ca gravidutele trebuie sa manance si sa doarma mult!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Si Wonderful, nu ma mai urmari la alte topicuri.
Acolo chiar ma bucurasem ca in sfarsit apare un subiect interesant, legat de urinarea pisicilor.
Mi-ar parea rau sa se termine discutia si sa nu continue pe aceeasi tema. E chiar on-topic, as zice. Si nu glumesc.

acu' vreo 2-3 ani ma imbia o colega cu-n pui de birmanez sau siamez sau finlandez,ha;m-am uitat crucis la ea:'ce ti-e fata,am terminat cu plozii si-ncep sa sterg dupa matze?'Ii fatase pisica multi si nu stia cum sa-i mai dea.Era in cautare de fraieri.Ii facuse si poze:'Ce ai mai pozat-o ca doar tot tu ai s-o cresti,n-ai nevoie de amintiri.'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wonderful, pai ti-ai ales un subiect cu totul nepotrivit ca sa postezi ceva serios, atata tot.
Data viitoare fii mai atenta

Maru, te pup! Cam devreme pentru nani...da' te las, stiu ca gravidutele trebuie sa manance si sa doarma mult!

Atenta am fost si la-nceput si m-am ales cu un manunchi de fete zaludeeee rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

m-am intors si eu sa va salut ... pe la topicul ala de se lauda una ce bine le face ea pe toate am trecut si eu ... dar ... pas!
va pup fetele ... sunt franta ... maini dimineata fac eu cafeaua!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput