Alta cafea... in aceiasi cafenea

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dubai vrei, Iuliana? hmmm

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Nu inteleg de ce de cate ori apare cate un subiect se cearta fumeile astea intre el.Eu nu zic ca nu pui suflet pt ce citesti si incerci sa dai un sfat scos din strafundul gandirii dar sunt multe persoane care vor ca toata lumea sa fie de acord cu ideea lor si daca nu iese scandal.Naspa...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Pune prob,ema altfel.Daca toate s-ar intelege,s-ar aproba,etc ne-am mai uita ca zarghitele pe dc?Ar mai avea dc un rating asa de mare?Desi,pe de alta parte,tre' sa recunosc ca ar trebui muuult mai multe autocare pt. rmn.N-ajung aparatele din toaaata UE pentru cate...cazuri sunt.Chiar ma gandesc sa ma retrag de pe dc pana nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Maru, treci in gasca!
Nu te-am uitat, si stiu ca tu faci o mancarica...de te lingi pe degete. Asa-i?

Ia ziceti fetelor, unde vreti sa va duc in luna de miere? Sa stiu sa rezerv vreo 5 camere

ok, dupa 16 ani de casnicie su cu un sot vesnic insarcinat, zic ca le am cu mancarea. da nu vreau sa ma fac bona, ca e sclava sec asta cica, si eu nu vreau, na!
poate ma razgandesc dupa ce vad show-ul de la medievale, stai sa va pun linkul:
http://www.medievaltimes.com/tohomepage.htm

revenind, eu vreau in Dominicana, nu refuz Dubaiul daca imi dai bani de buzunar ca lumea, ca de, la ce malluri au aia acolo, plus calitate la aur...nu ma vezi prin patul conjugal prea repede

aseara am urmarit un documentar despre familiile mormone din centenial park, mama Doamne, cica lupta sa legalizeze poligamia

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Maru, treci in gasca!
Nu te-am uitat, si stiu ca tu faci o mancarica...de te lingi pe degete. Asa-i?

Ia ziceti fetelor, unde vreti sa va duc in luna de miere? Sa stiu sa rezerv vreo 5 camere

Face mancarimi, nu mancarica.N-o vezi,sarmana,cat plange,ca deja mi s-au murat toes-urile de la picaciunile ce le varsa.Zi-i ceva,fa-i ceva,numa' potoleste-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wonderful, pai varsa ca deja e insarcinata. Am rezolvat noaptea nuntii cu ea, acum vrea doar bani de buzunar si am potolit-o.

Tu urmezi.
Te-astept diseara la portita...

Mergi la inceput

Eu n-am nici o pretentie.Ma duc unde vrea mushkiu'vostru.Nu-mi plac bijuteriile-imi place sa le admir si atat-nu stau uitata la cumparaturi ca n-am rabdare,nu beau,nu umblu dupa barbati si nici femei,beau cafea fara cof.dar...fumez-super lights-deh,none ie perfect.

Mergi la inceput

Marule,e adevarat?cand ai postat asta?Chiar m-am tampit iremediabil,am chiorat la fel de iremediabil sau Adinuta se tine de shotii de ieri,de cand am carpit-o(a coase nuuuu a pocni)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Eu n-am nici o pretentie.Ma duc unde vrea mushkiu'vostru.Nu-mi plac bijuteriile-imi place sa le admir si atat-nu stau uitata la cumparaturi ca n-am rabdare,nu beau,nu umblu dupa barbati si nici femei,beau cafea fara cof.dar...fumez-super lights-deh,none ie perfect.

draga mea, de aia n-ai somn ca trisezi cu cafea fara cofeina, pai draga "surata" si aia cafeina in ea, la greau!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Sorry,in Ro n-are.Iti spun sigur finca aia normala imi dadea palpitatii-tiroida-si de peste 10 ani de cand beau pishalau' asta nu mai am nica.Am beut si la 11 pm si m-am culcat.Sa nu-mi spui c-am adormit finca stau bine cu nervii ca zbor in beregata ta.vazut-ai prof. cu vechime zdravan la cap?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Marule,e adevarat?cand ai postat asta?Chiar m-am tampit iremediabil,am chiorat la fel de iremediabil sau Adinuta se tine de shotii de ieri,de cand am carpit-o(a coase nuuuu a pocni)

daca te referi la insarcinata...nep, vise neica, ca nu e momentul potrivit. Mai vreau eu sa torn vreo 2 plozi, da prin 2009, ca sa-mi plateasca astia maternity leave-ul

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput