Alta cafea... in aceiasi cafenea
Raspunsuri - Pagina 16

A_Iulia spune:
Maine le duc pe Vivi si pe mama la tara.
Ce bine ca plec, uite-asa las masina sa mi-o faca. Umblu de vreo 2 luni cu portiera busita ca mi-e lene sa ma deplasez fara ea.
Maine seara dorm la o prietena. Da' imi iau laptopul cu mine in concediu si va povestesc de-acolo ce mai e.
Adina + Olivia 04.03.2004

andrath spune:
Hmmm, Iuliana, Adina si frumusica in a tri
kei-ai-es-es -ai-en-gi
farst camz love
end den camz merigi
then camz INA uid(limba intre dinti) a cherigi
Dragutelor sunt morale (pardon, mortale)
din sfera mea venii cu greu....si vaz ca mi se ia dreptu' meu de botez inalienabil....
io am zis prima....
Faceti-va rost de alti copiii! P-astia i-am arvunit io!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by andrath
kei-ai-es-es -ai-en-gi
farst camz love
end den camz merigi
Ia te rog sa scrii corect. Nu se zice "den" si nici "then" ci "zen".

Parem asa, ca Trio Galax, nu?

Adina +

wonderful spune:
quote:
kei-ai-es-es -ai-en-gi
farst camz love
end den camz merigi
Dragutelor sunt morale (pardon, mortale)
din sfera mea venii cu greu....si vaz ca mi se ia dreptu' meu de botez inalienabil....
io am zis prima....
Faceti-va rost de alti copiii! P-astia i-am arvunit io!
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
Nu mai zic nimic!A se citi ce am zis acu fo 2 pag.:de arvunit autocar pt. toate,via psihiatrie.Si A. e noua.Va dati seama cat a suferit fata asta pana ne-o gasit?Eu as face o donatie dc. ca tare mai merita.

andrath spune:
Am stiut mereu ca-s o neinteleasa!
D-aia ma pune barbatu' sa repet ce zic: Ca nu intelege!
Noroc cu voi!!!
Merg sa prajesc pestele si sa spal copilu' si apoi....pazea!
Stefan

A_Iulia spune:
Ce psihiatrie Wonderful? Pregateste-ti rochia de mireasa ca vin si te iau. Si tu si Iuliana la fel. Imi fac harem si va iubesc neconditionat.
Sunt barbatul perfect: va aduc cati bani vreti, nu stiu sa fac mancare, ma trantesc cand vin de la servici in fotoliu si hai ca nu ma uit la meci ma uit pe DC.
Du iu meri mi?
Adina + Olivia 04.03.2004

A_Iulia spune:
quote:
Valeu, ai grija sa nu faci invers!
Adina +

wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ce psihiatrie Wonderful? Pregateste-ti rochia de mireasa ca vin si te iau. Si tu si Iuliana la fel. Imi fac harem si va iubesc neconditionat.
Sunt barbatul perfect: va aduc cati bani vreti, nu stiu sa fac mancare, ma trantesc cand vin de la servici in fotoliu si hai ca nu ma uit la meci ma uit pe DC.
Du iu meri mi?
Adina +Olivia 04.03.2004
Ies ai duuuu!Uai did iu sei it sau leit?Cu mancarea e mai nashpa.Tu nu stii, mie nu-mi place sa fac.Gasim una dintre noi care sa faca mancare cu pasiune?Io fac curat si urat.

wonderful spune:
quote:
[quote]Originally posted by andrath
Valeu, ai grija sa nu faci invers!
Adina +

[/quoteEzact asta voiam sa spun da' am zis sa-ti raspund tie prima.

A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Du iu meri mi?
Adina +Olivia 04.03.2004
Ies ai duuuu!Uai did iu sei it sau leit?Cu mancarea e mai nashpa.Tu nu stii, mie nu-mi place sa fac.Gasim una dintre noi care sa faca mancare cu pasiune?Io fac curat si urat.
Las' ca-ti iau menajera. Deja am ochit pe cineva aici pe DC, stii tu cine

Adina +