Alta cafea... in aceiasi cafenea

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fetele plec.

Va pup. Intru intr-o miccccaaaa sedinta si apoi fug acasa.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by ina78

Wonderful crezi ca ne platesc astia doar sa stam pe scaun???

Ah,nu ,sigur ca nu.Si ca sa stati pe dc.Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Norocul nostru, nu???

Si daca mai avem si salarii mari. Sa moara de ciuda dusmanii... nu???

Gata. Am fugit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Fiecare cu ce poate.

Unu munceste mai mult,altul mai putin fiecare dupa noroc.Am avut si eu servici in care munceam de imi sareau capacele,cadeam seara franta de oboseala si am avut noroc si de frecat menta.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Papa Ina.Sa ai grija de tine.

Te .

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Gata s-a spart gasca?
A plecat toata lumea?

Ser face strangerea pt deseara,toata lumea e la odihna,plecat spre casa de la servici,plimbat prin parc,ce de treaba.

poze

Mergi la inceput

Nu,bantuiam pe la "In 1 sau2"sa vad pe ce se mai cearta lumea pe acolo.Indiferent de sub. totul degenereaza;pun atata patima de nu se mai intelege nimic.Daca n-ar fi pedepsele,s-ar balacari ca la usa cortului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Iubita mea frumoasa,

Sambata dimineata la 7 am avion, si mi s-au cam precipitat lucrurile asa, pe ultima suta de metri. Ei, da' bine ca mi-am facut unghiile!

Sunt un fel de blonda buna la rezolvari.

Asta ca sa nu crezi ca trag mata de coada. O trag de mustati. Coada i-am rupt-o de mult de la cat i-am tras-o.

Edit: Am sters detaliile, acum ca tot ati aflat. Nu de alta, da' o sa-nceapa sa-mi vina tot felul de oferte de munca dupa postarea asta asa ca mai bine las totul in ceata.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Ce-i cu darea asta de seama?Eu ma asteptam sa-mi spui pe unde ai sa-ti plimbi trupul.Ca esti fata f.f.desteapta,am mirosit din replicile care ma faceau sa rad si sa am starea aia de bine pe care ti-o da compania unui om pe gustul tau.Cred ca-i din cauza pc.N-are camera.Atunci s-ar fi vazut ca cele scrise de mine nu tzasneau din invidie ci din mishtocareala.Nu-l invidiez pe Jiji (ala cu oile si Steaua)aha,Becali si alti 'potentati' si am s-o fac, cu cine?Taman cu voi de care am ajuns mai dependenta decat de barbatu-meu.A fost vina mea,trebuia sa formulez altfel ca sa se inteleaga bascalia.
Simt o suparare in 'tonul' vostru la adresa mea si aveti dreptate.Am sa incerc sa suplinesc lipsa imaginii cu niste formulari mai inspirate ca sa nu se mai creeze confuzie.Acum am o stare de kk si daca nu-mi spuneti ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wonderful, am vrut doar sa ma explic pe faptul ca sunt o blonda folosita la multe

Nu fii nasoala pls

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput