Alta cafea... in aceiasi cafenea

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Am una de seara...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Printesa mea asta nu a vrut sa se atinga de lapticul cu cereale si am lasat-o in banii ei si acum cand i l-am dat sa ma manance si pe mine nu numai laptele.Era traspirata toata de cu cata sete a tras din biberon.A cedat pana la urma ce era sa faca.

Pai na, foamea e cel mai bun bucatar !!
Stai sa vezi cand o incepe sa mearga si alergi cu lingurita dupa ea prin casa

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Nu stiti voi... nu trebuie sa alergi tu, ci ea trebuie sa fuga dupa tine sa-ti ceara mincare.

Mergi la inceput

Stiam io ca fac ceva gresit....

Oare ce oi mai fi gresit?

Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Te invat eu. Fac un efort. Timp sa am.
Sa-ti cumperi caiet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

neata fete.
hai ca eu am pus repede de cafeluta. azi am planuri mari: vreau sa spal faianta in bucatarie!! sa vedem daca o sa duc la bun sfarsit ... pana una alta ... hai sa bem o cafeluta!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Nu-mi aminti de lucruri urate.Si eu trebuie s-o spal si-i pana la tavan,gura mamei ei.O spal cu Clin de geamuri.Acu imi vine s-o sparg.

Mergi la inceput

quote:

asa ... deci ieri fu ziua lu' imparateasa magiei albe/negre (nu conteaza) maria campina. moamaaa ce chef facura!! si era una la tv care zicea ca "s-au pregatit multe pregateli de mancaruri si bunataturi cu specific romanesc".
la noi in cartier a inceput ieri un botez d-ala tiganescu de tine 3 zile si 3 nopti cu "de la nasu pt nasa fara numar ... fara numar ... ". botezul se tine in fata blocului, noroc ca e la cateva blocuri distanta de mine!!!
si ca tot va pusei la curent cu noutaile cica se vorbeste ca ar fi columbeanca in alte 4 luni .

poze cu matei

La noi nu fac asemenea tampenii nici la nunti nici la botez.Or fi mai spalati astia d'aici?Ma'ndoi.

Mergi la inceput

La mine necesita ceva mai zgraicios ca barbata-miu tot intr-un gratar o tine, si se face faianta ca
Of, te gasi faianta acu'!
Ca m-am distrat super pe ZZ...

Stefan

Mergi la inceput

quote:

io nu cred ca-l lasa, ca nu e chiar atat de proasta. ii place viata de huzur si irinel chiar se poarta frumos cu ea. nu ca progoana vs. bahnmuteanu ... adica nu-i zice ca tuta ... o creste, are rabdare multa cu ea.

poze cu matei

Pai n-are cum sa fie proasta:1)E din Bc2)nu-l imbrobodea pe ala asa bine.Cum o sa duca a2a sarcina ca-i slaba rau de tot.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

Multumim ptr. stiri.

A si ramas Monica insarcinata? Ce inseamna virsta... nu e baba ca mine [:((]

Ia-l si tu pe Virinel ca,cine stie...?Nu te lua dupa aparente.

Mergi la inceput