Casnicute sexy ( 132 )
Raspunsuri - Pagina 8
iuliana_2007 spune:
Sunt eu aici.
Dar sa vedem daca stau mult.![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
monica-elizabet spune:
iuliana, bine ai venit in 
nici eu nu-s de prea multa vreme pe-aici...dar ma simt tare bine alaturi de casnicutze(care fie vorba intre noi majoritatea au serv
)...sedere placuta si cat mai lunga pe-aici
fetelor gata ati intrat deja in hora?
apai ca sa fiu in ton cu voi
iu iu iu si iarasi iu ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
doinabita spune:
Monica nu am facut bunatati, doar niste ciocanele la gratar, cu ardei si mujdei de usturoi.Mai da de ce ma tot intrebi?ce facem cu gravidutele?Hai ce ne-o luam noi...Maine chiar nu stiu ce sa mai fac de mancare,o sa tai o curca si vad ce fac.
Fetelor, sunteti la nunta toate????
Eu astept sa se termine meciul de la tv si sa ma bag la un film, caci acum e Gicu ...se uita la meci.
Olga felicitari pentru jobul cel nou!Cu Tony nu stiu ce sa spun....si Dana noastra pana la 2 ani nu ne-a lasat sa dormin noaptea, voia leganata si nu oricum, pe picioare....Trebuie sa fii foarte obosita.Offfffff, lasa ca o sa creasca si o sa uiti.
Georgi, ai zis ca vii la mine....si nu ai venit!!!
Miha , petrecere frumoasa la nunta!!!
Alinuta, vreau si eu in vacantaaaaaaaaaa.
Camiiiiiiiiiiiiiiii, Danelutzaaaaaaaaa, Biancaaaaaaaa, Lianaaaaaaaaaaa, Simoooooooooooooo, Danachhhhhhhhhhhhhhhh, na ca va strig poate ma auziti.Punem lipsa la catalog?
Doina Bita
monica-elizabet spune:
bine...gata, nu mai zic nu mai intreb ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Bimilit spune:
sara buna
iuliana, bine ai venit in gasca.
Olga
felicitari
.Tony cu cine sta cand esti la job?te asteptam cu povesti despre micul terorist.
petrecaretelor sa beti
si sa jucati
si pt mine.
bey, da Danutza cat sta la mare?
Doina, cum e DAN?
bebeluselor dans

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
monica-elizabet spune:
ah Bi
de cand te astept pai numai fetele astea sa danseze pe la nunti si noi nimik? ![]()
iu iu iu iu iuuuu ![]()

monica
si ruxi(16 dec 2004)
Bimilit spune:
bey, da cine ne invarte
? grasu nu-i , musteata absenteaza.ce ne facem?
monica, ce fac copilasii? cume vremea la voi?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
monica-elizabet spune:
Bi, saru' mana... copilashii sunt bine(multumesc lui Dumnezeu) fac numai nazdravanii, se iubesc dar se mai si cearta...deh ca intre frati...
dimineata si seara inca e rece(11-15 gr)
doar la pranz e cald(25-28 gr) insa bate vantul
dar sper sa vina si pe strada noastra vremea buna sa putem merge la piscina(daca-i frig noapte nu reuseste sa se incalzeasca apa
)
las' ca ne-om invarti si singure 
![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:

mi s-a spart un coltz de masea numai mie mi se putea intampla in we ca sa stau asa pana luni 
de fapt era o masea reconstruita(sau nu stiu cum se zice) cand eram insarcinata cu alex mi s-a spart prima data si am fost si mi-a facut reconstructie(asa gravidoasa cum eram) si acum probabil ca s-a dus exact coltul reconstruit...
sper sa rezist pana luni, deocamdata nu ma doare dar ma enerveaza ingrozitor 
monica
si ruxi(16 dec 2004)
iuliana_2007 spune:
Buna dimineata casnicutelor,
Am intrat sa va salut ca eu voi pleca la iarba verde astazi.
Sa aveti o zi superba si linistita.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze