Casnicute sexy ( 132 )
Raspunsuri - Pagina 4
pufymic spune:
Neata!
Leano sa stapaniti sanatosi mobila!Da' ati probat-o?Sau inca nu?![]()
Gabi bafta azi la control!
Cami lasa ca nu e asa tragedie cu aparatul ala.....nasol e pana se obisnuieste Maia cu el.....dar efectul e cel care conteaza.....ai mei dinti sunt rasuciti ca naiba in toate directiile....si acum de cate ori musc dintr-un sandwitch si musc doar painea si salamul ramne nemuscat ma tot gandesc ce bine era daca ma ducea si pe mine cineva la ortodont...
Na fug la treburi....ieri am pus compot.....azi termin cu el....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
georgi75 spune:
Neatza.
Doina imi dai papa fara sa fac treaba?Acum ma imbrac si plec spre tine.
Ioana spor la compoturi.Eu nu fac de-astea pt ca oricum n-am unde sa le tin.Face tot mami la tara.Cand n-o mai fi mami nush ce-o sa ma fac...
Gabi sa vii cu vesti bune de la dr.Ai grija de tine, ti-am zis.Las-o mai usor ca doar nu esti tu om de baza la mutat.
Mai dau si io o
ca a Doinei s-a terminat.Am baut-o io ![]()
Sa aveti o zi faina
mikiriki spune:
Salutare
Noi suntem bine. Toata ziua prin oras. Azi avem invitati ( romancele) si gatesc. Maine vin socrii, iar gateala.
Sper ca sunteti toate bine.
Va pup pe toate si va doresc week-end placut
Miki
monica-elizabet spune:
buna fetelor sexoaselor,
doina, georgi multam de cafelutza...am baut portie dubla
ba nu tripla ca mi-a facut si sotul ![]()
eu sunt cu ruxitza acasa si m-a zapacit daca nu se imbraca cu toate fustitele si se tot probeaza
zice mereu ca e printesa 
inca nu m-am apucat de nimik pe-aici...azi vreau sa fac o rulada(fiindca se face relativ simplu si rapid)
in rest...nu am nimik in plan, dar mai am timp ![]()
gabi sa aduci vesti bune de la dr
cami, voi ce-ati facut ce-a zis stomatologul?
miki, distractie placuta
miha, ce mai face burtika?
georgi, cum a fost la chef aseara, nu zici nimik?
Liana, probarati bre mobila aia? ![]()
ioana, arunca si mite nitelush compot
de care ai facut? 
Bi, pe unde esti? cam de multicel nu ne-ai mai invitat la dans...ne-ai obisnuit rau ![]()
Doina, gata treaba?
simo, cum te descurci cu bb?
alina, mmiha, voi pe unde sunteti?
Dana-ch, dana(banana), mirela, olga...mai dati si voi un semn
Danelutzoooo...cum e in vacantza? 
va pup pe toate
sa aveti o zi buna si un we minunat
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
Monica,ce fromos ai strigat tu catalogul...![]()
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
nu mai frumos ca d-na profa georgi ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:
Mey...io am avut azi o zi de
...imi vine sa tip si sa plang...dar n-am unde...![]()
Miha
si Robert 
maria2mami spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
am facut comanda un curs prin posta si-mi trimit mail sa-mi zica cat trebuie sa achit....dar e mult mai mult ca pe site
de ce oare?e teapa sau??.......dar e firma serioasa
pe site scrie ca ma costa 38 ron si factura e de 49,9 ron
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
monica-elizabet spune:
mmiha restul este transportul, cand este o suma relativ mica costa transportul de te rupe...asa am patit si noi
Miha, eu nu te-aud, ai tipat?
sa te simti mai bine
eu am terminat rulada, am facut rulada din pandispan cu crema de capshuni(am pus si cateva capshunele taiate micutz inauntru) si ciocolata rasa, am imbracat-o in frisca si am spritzat-o in cioco si capshunele din loc in loc...abia astept sa gust sa vad cum este...i-am facut si poze si alexutul zice mami tu ai inebunit? faci poza la prajitura? ![]()
ce ma enerveaza cel mai tare sunt capshunile astea din caserole care nu au nici un gust...le pui doar pentru aspect 
am uitat...deci va invit la o feliutza 

monica
si ruxi(16 dec 2004)