Casnicute sexy ( 132 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

am intrat sa dau si eu buna ziua...ca asa e frumos...
sa traiti, sa infloriti....
pupici.
ma duc la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Au ajuns ai mei. Au aterizat mai repede decat era progamat ( cu vreo 35 de min). Aseara am stat putin de vorba deoarece erau obositi dupa zbor, dar am recuperat dimineatza ( ne-am trezit la 7 ). Au avut 2 l de tzuica ( 1 l de pers) si ungurii au confiscat-o deoarece e noua lege cu 100 ml de pers . In fine.... bine ca au ajuns cu bine, asta conteaza.
Acum plecam in oras.
Va doresc o zi buna

Pupici

PS Sunt super happy

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bravo miki.ce fericita trebuie sa fii!!
cat stau ai tai la tine? lasa tzuica,nu te intrista.o fi ea buna dar parca tot o bautura fina merge mai bine.

mai,mai si ce o fi fost pe voi de sf.Marie! nu a contat frate ca e miercuri! s-a chefuit de la presedinte pana la nea ion viata la romanica!
oooooooooooooooo viata meaaaaaaa...!

la mine e frig.deja ne-am consolat cu idee ca vara a plecat.in magazine au bagat geci de iarna si ornamente pt haloween.stricati la minte canadienii astia deprimant!

azi merg cu Maia la ortodentist.avem progarmarea de acum 2 luni.asa e aici...are maxilarul de sus deplasat in fatza si dintii ca atare strambi o sa poarte aparat 3 luni.nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi.nu va fi un aparat obisnuit ci vom incepe primele 3 luni cu o sarma pe cerul gurii care ii va largi maxilarul.Dentistul a spus ca va fi tare dificil sa manance,sa doarma cu el si mai ales sa vorbeasca.Astazi va fi vizita in care vor incerca sa-i explice copilei ce se va intampla,o vor pregatii,ii vor lua masuri si abia dupa ce cred ei ca nu este un stres psihic pt ea il vor pune...
Sunt necajita...tineti-ne pumnii

o zi buna

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eu is la serviciu...am intrat doar sa va salut in fuga (calului din varful dealului ) ... Va multumesc mult de urari...Aseara am papat si am chefuit ...iar astazi bineinteles ca sunt varza...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello sexoaselor
si eu tot ca dupa chef...da' cand ma uitai in frigider si am vazut ca nu au astia mici supa...mi-am revenit si m-am apucat de treaba...
Miki, ma bucur ca au ajuns cu bine si ca esti fericitaaaa
Cami, tinem pumnii sa fie bine cu aparatul(poate nu mai e nevoie ) sa aduci vesti bune
Liana , gabitza spor la treaba
Miha da...tu si emoticonul ala nu va potriviti delok cred ca poti sa mananci cat 10 si tot nu arati asa
georgi , bine bre...bausi cafeaua singura?

pot sa va servesc eu cu o cafelutza acum?
va pup pe toate
sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am baut-o io singura si acum mai beau si de la tine
Cami sunt sigura ca Maia se va obisnui.E foarte bine ca o duci de-acum.Io n-am mers la timp si ca atare am dintii strambi...Da' mustatzea m-a placut si asa .Decoratiuni de Hallowen? ...Astia chiar sunt dusi...Bine ca n-au bagat decoratiuni de Craciun
Leano si io la tine.Nah!
Ma streseaza fi-mea sa mergem afara si inca n-am terminat mancarica .Am dormit la pranz si sunt in intarziere acum
Va

Mergi la inceput

aloooo...ce-i cu linistea asta? unde v-ati ascuns ? nebunaticelor
eu am fost un picutz la cumparaturi, recuperat copilul de la gradi, dat sa pape si ii pregatesc de nanitza sa am si eu 2-3 ore de liniste
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hi hi...cre ca s-au dus dupa canapeau lui Georgi...spera sa gaseasca poza lu' grasu... N-o mai cautati mai fetelor ca mi-a trimis-o mie prin posta...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

grasu monteaza mobila de sufrageriesau living bree asa se zice?ca venii dupa 2 luni de cand o asteptam..
asa ca lasati omu sa'si faca treaba

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

spor la treaba
deci de-acu' o sa aveti sa va ascundeti, nu?
sa stapaniti mobila sanatosi

monica

Mergi la inceput