Casnicute sexy ( 132 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

helooo plec la serv...vb diseara

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...am uitat
salvarea a venit la 2 noaptea, la luat la spital...
acum a venit acasa....e naspa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
mai,mi-a ajuns masina ,dar nu am instalat-o. sper ca astazi.
oricum va spun daca e bine sau e rau cu ea.
se mira soacra-mea ieri: masina de spalat vase? serios?
zic: da!
zice: da,da' daca murdaresti doua,trei farfurii le speli de mana ,nu?
zic: normal ca nu! le spal in masina ,ca d'aia mi-am cumparat-o!
ranjea fasolea la mine. ce-o fi fost in capul ei......
azi ,cica sa-i fac si programare la salon sa se tunda, asta in speranta ca o duc eu cu masina,dar eu i-am facut la 11 cand am treaba si nu-s disponibila.
uf,ce nora rea !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aolo Bananoooo....n-ai pic de suflet....Lasi fomeia sa mearga cu metroul sau RATB-ul pe caldurile astea....De-aia ti-a dat ea flacau ca soarele? Ntz, ntz, ntz....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau si eu in fuga calului din varful dealului...

Banano,chiar ca esti rea fato! Cum sa lasi tu soacra sa se duca pe jos la salon mey?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Si pun pariu ca a programat-o la un salon departe de ea sa mearga mai mult sa ia aer de Bucuresti cat sa-i ajunga si s-o tuleasca inapoi la ea acasa
Mmiha imi pare rau.Sanatate multa.

Mergi la inceput

draga,daca tine neaparat sa mearga la salonul unde merg eu ce sa-i fac?
cam departe !
adica ca sa-ti tunzi un cm din par tre' sa te spargi in figuri ca nu poti merge oriunde? are doua saloane langa casa da' ea nuuuuuuuuuu tre' sa mearga fix unde merg eu.eu merg la baiatul ala ca stie cum sa ma vopseasca ,ce nuanta imi trebuie etc,dar ea ca are 5 cm de par in cap si vrea sa se tunda? ma rog treaba ei! eu nu pot decat sa ma amuz pe seama prostiei si sa o las sa contemple Bucurestiul pe geamul autobuzului.
a si pe nepoata-sa cea mica n-a vazut-i de 3 luni ,ca cica nu se simte prea bine si de aia nu a ajuns pe la ea,dar la saloane si cumparaturi de toale si incaltari e prima.
soacra-mea e fenomen ,mai! nu-mi ajunge timpul sa voua rabdarea sa va povestesc.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mey...da' ce soacra emancipata ai!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

s-a emancipat de cand ne-am mutat noi la ea ca inainte era varza.nu se vopsea si tundea cu ani. de manichiura nici nu auzise.
acu' daca are cine sa plateasca facturile si alea,alea prin casa si-a luat avant cu panzele intinse . iti dai seama ca e de ras cand o vezi ce aere isi da si stii cum era inainte.si mai ales ca daca plecam noi de acolo e in cadere libera. noroc cu fii-su ca e un fiu bun,ca altfel era vai de ea.
ptiu ce barfitoare sunt! gata nu mai zic nimic!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

banano, bag sama ca si colegul tau e infiat[ca si al meu de altfel].ca la ce mama are , ma indoiesc ca e al ei.io-i to zic la colegu : mai tu sigur esti infiat, ca esti familist, destept, frumos si devreme acasa.nimeni din neamul tau nu e asa.

va tzuc si mai vin.........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput