Casnicute sexy ( 132 )
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Liana,eu zic sa ierti vitrina...pastreaz-o intreaga...ca sa ai unde pune poza lu' grasu. ![]()
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
aolioooo...invazie de oltence...pfiu dar cum aparurati amandoua odata ![]()
Bi, deci fac varianta 2 in 1(grasu si mustata la un loc)
numai ca trebuie sa scriu ce am desenat ca sa intelega lumea ca-s antitalent la desen ![]()
miha, ma bucur ca ti-a venit sufletelul acasa
eu am fost la tenis dar jucai asa de prost
nu-sh ce-am avut
acu paparam si adorm brotcacii sa avem si noi liniste
puuuup si revin
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
maria2mami spune:
am venit de la serv...am lucrat toata ziua....lu' socra-miu i sa facut rau....au chemat salvarea la 7....19.00 si nici acum nu a ajuns...ma duc sa fac ture pe la poarta poate vine....si nici la spital nu poate sa mearga...nu se poate ridica din pat
offf
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
doinabita spune:
Buna sexoaselor!
Iuliana, bine ai venit la noi!
Miky , plimbare placuta cu vaporasul!Dan e bine, merge de maine cu Gicu la recuperare , in apropiere de Zimnicea, pentru 12 zile.Nu sta acolo internat, caci se fac doar cateva ore ...de recuperare, pleaca dimineata si dupa ce termina vin acasa, caci ar insemna sa duc tpt acolo:saltea pentru patul lui Dan, carutul de baie...
Bianca , Caietul....cum stai cu el?ca eu sunt in recuperari...
Banano, sa stapanesti sanatoasa masina de spalat vase.Soacra sa zica ce vrea ea...tie sa iti fie bine!
Cami , felicitari pentru casa!Cum e ?mare?camere multe?Venim sa ajutam la mutat?
Liana, unde v-ati plimbarit?Mai sa nu te urci pe vitrina...mai bine alte probe jos...pe covor, ca e tare si e bun pentru mijloc!!!
Monica, ia sa faci desenele alea , cu grasu si mustatea, caci e la cererea fetelor!
Maria, ce face socrul tau ?a venit salvarea?e bine?
Doina Bita
maria2mami spune:
Doina
...uite cat e ceasul...am mai sunat de 3 ori si nu a venit nimeni...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
ange spune:
multumesc mult.as avea nevoie de ajutar ca de aer.sunt rupta.trebuie sa eliberez aici pana vineri.am inchiriat si am promis ca pana la sfarsit de sapt. voi elibera
La casa noua e naspa rau.garajul e ochi,salonul de jos arhiplin,prin bucatarie trebuie sa faci slalom printre cutii,etc.Impachetez de peste 3 sapt.O prietena-mi spunea in gluma ca in vreo 2 ani termin si de aranjat
Maine merg sa ma apuc de bucatarie.Poimaine vin cei de la cablu,antena,telefon,alarma+electromenajerele.I-am programat pe toti in aceeasi zi ca sa scap
tzuc mult si merci frumos .
dau de baut dupa ce ma linistesc.sper sa nu dureze 2 ani![]()
merg sa-mi fac un dus,sa ascult stirile ca pensionarii si apoi somn de refacere.
apropo,am o problema.de cand cu mutatul asta am ratat ultimul episod din "iubire ca in filme" telenovela aia de pe protv. care mi-o povesteste si mie? va rogggggg.am vazut aprooape toate episoadele.a ratat tocmai ultimul episod
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
iuliana_2007 spune:
quote:In pozele alea eram inainte de sarcina cand aveam 57 de kg acum cu 70 ale mele ma laud pe la toata lumea.Scap eu de ele nu ma las.Pana la Craciun o sa fiu sexy din nou
Originally posted by georgi75
Pai da...mi-a mirosit mie ca va luati iar de grasu' si mustatea....
Salutari.Noi am fost plecati din zona, acu' ne-am adunat pe-acasa.
Si io am nunta sambata viitoare.Sic!!!
Cami BRAVO!!!Sa stapaniti sanatosi casutza.Zi-ne...cate camere, etaje...sa ma oftic si io putin ca taaaare mi-as dori sa stau la casa
Iuliana bun venit in club.Ce ziceai ca ai kilograme in plus?Ca io am vazut o tipa slaba in pozele alea
Monicasa nu te ia durerea de masea
Banano sa stapanesti sanatoasa masina.Cat a costat?Chiar asa...ce cauta soacra la oras?
AlinutzaAlexa agitata.Si pe tine
Doina
La Leana nu mai strigati ca se distreaza pe la Olanesti...Mi-a trimis mie un sms
La noi a inceput sa ploua asa ca...stam in casa.Deocamdata
Georgiana-mami de Stefania
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Ce date trebuie sa va dau?
Mai bine imi spune-ti voi ca sa nu ratez ceva.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
monica-elizabet spune:
mmiha, sper ca se simte mai bine socrul tau...dar la ce numar ati sunat? sa stiu sa nu sun niciodata in caz de Doamne fereste am nevoie
Iuliana, cred ca trebuie data de nastere a ta si a printesei sa va treaca in catalog sa stim cand va serbati sa va uram la multi ani! si sa ne dai de baut 
![]()
cami, din pacate eu nu prin pro tv-ul dar o inregistrare ceva nu gasesti? ca si eu am urmarit pe net rezumatul la o "telenovea" de pe acasa
spor la treburi sa termini cat mai repede
Doina, bafta si recuperare rapida lui Dan
noi am fost un picutz la mc cu astia mici si apoi pe-aici pe langa casa...fug la un filmuletz va pup pe toate
sa aveti somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
alexa si mami spune:
neata!
am intrat sa va dau
si
.
suntem aproape gata, asa ca intr-o juma de ora 
ne revedem joi.
toata gasca.