Mamici de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by mrl_dumitriu

Buna fetelor
Eu sunt sotul Mirelei si vreau sa va anunt ca avem o de 3kg,51cm si Afgar 9,nascuta pe 16.08.07 la 12:35PM prin cezariana
Si mamica si fetita sunt OK
MiReLa si BB

YUUUUUUY, ce veste frumoasa!!!!!
Dumnezeu sa va dea sanatate si bucurii! Ah, ce frumos...!
Mirelei ii dorim sa se recupereze repede si-i trimitem multi pupici de la noi!

Piciulika 33+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Apropos Maruntzika: am vazut ca pe lista de telefoane e si numarul ei. De cateva zile ma tot bate gandul s-o sun... Asa nu se mai poate! ...da daca dau de sotzu, ce zic, "Guten Abend,cu Maruntzika va rog...?!" ...sau parca era italian. Ups, atunci am pus-o, ca nu ma descurc.

Doi: Sabina, vb serios. Hop in plic si tzusti cu ea. De fapt, HEI!: chiar acum sunt niste colegi de la birourile din RO aici! Maine ma vad cu ei. Sa nu pun un tub la o colega - trafic de Penaten...?!

Piciulika 33+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

[size=2]FELICITARI BETTY SI MIRELA!!![/size-2]
Sa aveti bebei sanatosi si mancasiosi.

Eu sunt bine,Experimentex cateva dureri ca la ciclu,usoare...insa picioarele am dor destul de rau...sa treaca si luna asta.
Ma duc sa ma pregatesc,plec la munca
V-am pupat,o zi faina!

Sabina Y. 35+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, Mirela !
Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si frumoase si sa fiti fericite alaturi de proaspatul tatic !
Iata prima noastra fetita ! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Draga taticule, iti multumim mult pentru asa veste minunata, sa transmiti urarile noastre Mirelei si te rugam sa ne trimiti poze pe adresa comuna de email, septoct2007@yahoo.com , sa vedem si noi primele poze de bebelusa de la odiseea noastra

Ah, au inceput sa curga bebelusii !....

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Precum vedeti, eu iara bantui pe aici in miez de noapte. Am adormit pe la ora 1 si la ora 2.30 s-a dus somnul meu, degeaba m-am straduit sa adorm, ca n-a fost chip. Oare ma pregateste bebelusa pentru nopti albe ? Hmmmm
Bineinteles ca acum mi s-a facut si foame ; sper s-o pacalesc cu o cana de lapte si un croissant, ca daca incep sa mananc noaptea nu ma vad prea bine
Devylla, hai ca mai sunt 2 saptamani si scapi si tu de serviciu ! ( da, stiu, slaba consolare, dar zau nu stiu ce sa zic sa te incurajez )
Piciulika, ai putea macar sa trimiti un SMS Maruntzikai, poate iti raspunde... Nici de Myral nu mai stim nimic si nu ne ramane decat sa speram ca este totul in regula cu ele si cu bebeii lor. Atunci cand m-am intalnit cu fetele chiar am vorbit despre asta si parerea majoritara era ca Myral deja a nascut...

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Mirela felicitari si bun venit printesei tale

poze
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Wooooow, eu ma trezisem sa verific dc am sms de la Sim si nimic si cand colo Mirela ne-a facut supriza.

Felicitari Mirela, sa va traiasca bebelina, sa aiba parte de sanatate, bucurii si noroc si sa va aduca si voua numai bucurii!

Iuhuuu, eu ma duc sa ma imbat cu sampania de copii.
Prima fetita!

Piciulika, pai BBlusii sunt dopati si noi nu? Nu ma mai joc!

Sabina, am 4 bai, nu gaseai unde sa faci dus? Oricum eu sunt stresata cu problema mea cu "picuratul", pana ajung la spital si intru in cabinet...O sa imi iau tone de servetele umede, tampoane si chiloti de schimb.

Luy si Prisi, de ce nu dormiti? Eeee. Si sa stiti ca eu am inceput sa mananc noaptea, m-am abtinut pana acum dar...De fapt de aceea m-am si trezit.

Ma duc la nani. Somnic usor! Cine stie ce mai citesc maine.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

BETTY SI MIRELA,FELICITARI PT BB-I,SA CREASCA MARI SI SANATOSI,SA VA BUCURATI DE EI.RECUPERARE RAPIDA SI VA ASTEPTAM SA NE SPUNETI CUM A FOST.
Se pare ca fetita mirelei este prima printesica de la noi.CE emotii m-a apucat,nu mai pot parca m-a luat asa un fior.
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Scuzati-mi gresala "ce emotii m-au apucat",sunt chiar emotionata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

MIRELA

Sa fiti fericiti sa va bucurati de pitica.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 3 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput