Mamici de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisia, hai cu vesti despre nazdravanul de Yannis!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela cat de frumoasa burtica poti sa aiii...dar lucrusoarele bebelushei tale sunt si mai si m-am uitat de 2 ori la ele
nana nici mie nu imi fac astia analiza de secretie.cred ca ar trebui sa intreb,isi dusi cu sorcova

FELICITARI BETTY PTR. FLACAUL GRASUNEL SI SANATOS !!!
RECUPERARE RAPIDA !!!

eu am fost la o tura de shopping,ma simt mult mai bine (mi-am cumparat o sacosa de cosmetice ) si cateva absorbante.

sa nu uit,nana incearca tampoanele de sani de la johnson`s.sunt super fine si comfortabile,nici nu le simti,se si lipesc de sutien.

danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rox, uite aici - http://dexonline.ro/search.php?cuv=besnita

Yannis e bine. Nu se va naste pana in septembrie. Nayel e absolut convins de asta, dupa ce si-a bagat mana pana la cot in mine sa verifice... I-am vazut moaca lui bebe si e atat de frumos, ca m-am pierdut instantaneu. Am si uitat sa il intreb pe doctor ce greutate are... Mi-a parut asa de rau, dar mi se parea aiurea sa ma intorc in spital si sa ma suie iar la echo... Am ratat ce era mai important?! Cred ca merita dupa ce l-am vazut pe Yannis dand din buzite si cu obrajorii lui bucalati, cu ochi mari si ...aoleu, gata, ca cred ca ma apuc si eu de sex, numai sa il tin in brate.... Glumesc. Docootrul mi-a spus ca e cel mai bine pentru bebe sa stea cat mai mult la garsoniera. Deci trebuie sa stau linistita si sa il astept pe el sa se intoarca din conced...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

feteleeeeeee
aseara am fost la nene doctor, avem 2500 gr, cu capsorul jos, col inchis, burtica frumoasa fara vergeturi, totul in garfic.

Huh...mai am 34 zile.......incredibil!

pentru toate fetele!

34+ Sasha Gabriel

http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ei bine am inceput si noi sa pregatim coltisorul lui bebe.am adus cadita pentru baie am facut patutul si am pregatit balansoarul pentru iesirea din spital.

i-am impachetat si hainutele.

i-am luat cremute.
ati folosit creme din gama Penaten???

mi le-a adus cumnatul din Germania.
au fost ieftine fata de cele de aici.As mai avea de la Sanosan ceva si am zis ca acelea le voi folosi la spital.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 4 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bine ai venit pe lume, Mario Alexandru!
Felicitari, Betty!
Ce suspans, fetelor? Am dormit ca o scrofita
Dupa ce am facut baia aia, s-au linistit contractiile mele, deci erau de alea false. De cand m-am trezit si am mai umblat prin casa, am mai simtit cate o contractie slaba, dar deocamdata e liniste. Va anunt eu. Vad ca bebele asta il asculta pe taica-su, care l-a rugat sa mai stea acolo o zi sa se odihneasca si el in prima lui zi de concediu .

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma duc sa halesc ceva, ca de', de la atata somn m-a luat foamea. Am in plan niste cascaval pane si cartofi prajiti. As servi si un mujdei de usturoi, dar mi-e ca o sa ma duc la noapte la spital si miros ca un dihor...

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari pentru vestile bune, Annisia. Pana la urma chestia aia de ieri a fost dopul ? Zi ti-a luat mintile bebe Yannis... Pai daca te-a fermecat pe monitorul ala alb-negru neclar, iti dai seama cum e in realitate ???
Bravo, Alice, pentru bebe Sasha de 2.5 kg si pentru burtica fara vergeturi ! Nic voi nu mai aveti mult, ia sa vezi ce repede trece timpul de-acum...

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Cine ma lamureste si pe mine cum e cu circumferinta craniului? E DBP sau CC din masuratorile de la eco? Ca la mine...la 32 saptamani DBP era 88...asta inseamna f mare? Incepe sa ma ia frica cand am auzit'o pe Sim...ca eu nu stiam faza asta...of...

Nana mi'a adus aminte Picca de galustele...am facut si eu...si au iesit super. Multumesc si eu

Betty felicitari si sa fiti sanatosi amandoi!!!

35+ Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Betty, felicitari! Sa va traiasca, sa fiti o familie fericita!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput