cata bautura alcoolica la Aeroport?

cata bautura alcoolica la Aeroport? | Autor: Wudy

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Stie cineva sa-mi spuna daca exista vreo restrictie pentru bautura alcoolica la iesirea din tara?
Maine plec la niste prieteni din afara, cu avionul, si sunt doritori de tuica.

Ma gandesc ca poate voi stiti, care ati mai iesit cu asa ceva din tara.

Multumesc frumos pentru raspunsul vostru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

1 L de tarie , 2 de vin parca.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Daca le cumperi din duty-free, sunt specificate acolo cantitatile permise. Daca le duci tu de acasa, le pui in geamantanul de cala si nu ai probleme. Poti pune cateva sticle bune. Doar sa nu ai acces la ele in avion.
Drum bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Daca le cumpara din duty-free sa ii atentioneze sa le ambaleze si sigileze, ca sti faza cu max de lichide. Eu imi cumparasem ceva din duty free din Bangkok si cand am ajuns pe aeroport in Munchen m-au pus sa aunc din cauza pe duty-free in Bangkok nu l-au ambalat si sigilat si sticla era de 125 ml
La bagajul de cala poti cumpara cat vrei dar vezi sa-l ambaleze corespunzator sa nu se sparga Mai rau era cu vin rosu totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc mult de tot pentru raspunsuri.
Bagajul il voi avea la cala.
Merci Miriama pentru urare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Acum vreo 3 ani am avut o data 6 l de tuica cu mine.Acum in iulie am luat cu mine doar 2 l.Nu cred ca-s probleme (sau poate ca acum sunt mai multe restrictii)Nici acum si nici data trecuta nu m-a intrebat nimeni de alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sora mea a vrut o sticla de visiki pt sotul ei si nu i s-a permis... decat in bagajul de cala,, dar daca sticla nu e de plastic.... nu prea o vad bine1

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Am uitat sa precizez ca am avut de mai multe ori tuica cu mine dar mi-am amintit de astea 6 l (ca au fost cele mai multe) si acum ultima oara.Niciodata n-am avut probleme.Si da, intordeauna tuica a fost pusa in sticle de plastic in bagajul de cala bineinteles.Eu zic sa o pui in sticle de plastic si cred ca nu vei avea probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

In bagajul de cala poti lua alcool cat doresti daca inainte de predarea bagajului ptr cala nu sunt verificari.Ai grija cum imapchetezi ca eu de 2 ori m-am uimit de cum arunca bagajele.Vazusem de pe fereastra avionului cum descarcau bagajele.Era un bagaj imens cred ca mai mult de 50 de kg cu siguranta si l-au trantit pe unu de-o mana...Deci fii atenta.Daca cumperi din duty free nu poti lua foarte mult cu tine.Dar eu zic ca nu merita.Oricum anu trecut am vazut ca s-a schimbat otopeniu numai fac verificari la predarea bagajelor pentru cala.
Calatorie placuta

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Va multumesc mult pentru sfaturi si raspunsuri.
Sa vedem cum o sa ma descurc.
Tuica o sa o pun in sticla de plastic. Mai greu va fi cu vinul ca este intr-o sticla imbuteliata, cumparata din comert si cu palinca ca este imbuteliata intr-o sticla frumoasa si nu as desface-o.
Pana maine ma mai gandesc ce pot face.
Si imi este frica cu bagajul la cala, am vazut si eu de cateva ori ce aruncate sunt bagajele acolo, fara pic de mila sau atentie.

Off topic : Rhoneea, imi tresare inima ori de cate ori vad mesajele tale, imi doresc mult sa ajung in Liban.
Poate Bunul Dumnezeu ma va ajuta sa ajung si pe acele meleaguri.

Multumesc mult fetelor, dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Baiatul meu s-a intors din Romania luna trecuta si a adus 10 litri de tuica in bagajul de cala ; le-a pus in sticle de plastic (2 litri) care au fost uplute initial cu apa minerala (asta ca sa nu ia miros).
N-a avut nici o problema.
Acum 2.5 ani am adus si eu tot 10 litri de palinca si tot asa.
Au ajuns cu bine la destinatie

Mergi la inceput