Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

yasminuco stai linistita nu sunt periculoase de acum e normal sa inceapa contractiile astea,cum a zis si roxi e bine dupa ce bei lichide sa te intinzi putin pe partea stanga.roxana,eu nu simt cum se muleaza asa pe bebei,doar simt in cate un loc cum se intareste ceva si stiu ca acolo s-a ghemuit unul dintre ei.imi imaginez ca e frumos tare sa-l simti pe bebe asa bine.eu oare de ce am momente cand nu ii simt asa de bine cand misca,uneori chiar dor miscarile lor,si uneori abia le simt.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fetelor...da' cum se manifesta o contractie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IRINA ..pei sunt mari acum bebeii..si eu am momente cand daca ma loveste imi vine sa plang...si momente cand il simt ca atunci in sapt 16-18 ca pe un fluturas....
IULI.....daca vrei teoria ca altceva nu stiu..

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

LAVINIA somnic usor si odihniti-va amandoua

Mergi la inceput

Nu...nu vreau teoria,ca aceea am citit-o...Ma gandeam ca poate explica vreuna dintre voi cam ce ar trebui sa simti la o contractie...Ma gandesc ca o sa inceapa inainte de nastere si habar nu o sa am ce-s alea...

Mergi la inceput

cele care deja au nascut au zis ca ,(virgula)contractia e nastere sunt atunci cand se intareste burta toata nu numai uterul si doare exact ca la ciclu dar mai tare.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

IULI crede-ma iniante de nastere ca o sa sti ca alea sunt contractii..sunt dureroase si seamana cu crampele de menstra...eu asa stiu

Mergi la inceput

IRINA mai tare ca la ciclu??..de parca durerile alea nu erau suficient de mari la mine

Mergi la inceput

si la mine erau groznice in fiecare luna,primele doua zile ma indopam cu pastile.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Fetelor,incerc sa ma pun pe picioare,asa ca o sa ies la o scurta plimbarica!Cine vine cu mine sa suporte niste vaitaturi de spinare si miscari la 90 de grade???

Mergi la inceput