Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
RGE spune:
..eventual un dus nici foarte cald nici rece..ce ai patit??..te daore ceva sau ce?
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
nimik, doar ca simt ca ma mai ia cate o contractie din cand in cand . am luat azi un No Spa. oricum nu ma panichez, mai ales ca sunt nedureroase.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
RGE spune:
..de unde sti ca e contractie???..sa sti ca si eu am avut impresia asta ca e contractie dar de fapt este bebe ...
Vasari spune:
RGE, bune la gust si in loc de musli gasesti la Plafar "granovit" (grau zdrobit la rece). Seamana foarte mult cu musli, dar e mai sanatos si e f.f. bun pentru bb. Eu mananc la micul dejun un castronel cu granovit, lapte si o lingurita de miere. In ultimul trimestru si-asa trebuie sa consumam mai multe cereale, paine, cartofi sau alte produse asemanatoare. In plus asta ajuta foarte mult digestia.
28+
RGE spune:
..stai linistita chiar daca sunt contractii atat timp cat nu sunt dureroase e ok....este normal de acum incolo sa avem ...
Vasari spune:
bb, in perioada asta au inceput sa se faca simtite si contractiile brixton-hicks. Pregatesc uterul pentru nastere. Sunt normale si nedureroase.
Ma pregatesc sa plec la dr ginecolog. Sper sa-mi confirme ca bb nu a fost afectat in nici un fel de criza mea de alaltaieri. Au sunt-o si cei de la salvare, cred ca au speriat-o.
28+
RGE spune:
VASARI ..nu am stiut ...o sa caut si eu daca zici ca sunt ok si pot sa pap asa cu lapte ca astea sunt groaznice ..tot de la plafar am luat dar probabil nici eu nu am stiut ce sa cer.....multumesc mult
..fetelor voua vi se intampla la fel cum mi se intampla mie?...mangai burtica si vorbesc cu George si burtica se muleaza pe el parac se chinuie sa iasa prin burtica sa simta mai bine mana mea...
RGE spune:
VASARI..iti tinem pumnii sa fie bine!! Doamne ajuta
bb_yasmi spune:
roxana, dar nu ma stresez, stiu ac sunt normae atata timp cat sunt nedureroase. stiu ac e contractie, pt ac se intareste toata bvurta si parca uterul se strange, cand e bebelina mi se intareste doar o parte din burtika.
vasari, sunt sigura ca vei veni cu vesti bune de la dr!!
da, Roxana, si bebelina mea face la fel!!!
fetele ne auzim mai spre seara ma pun un pic in pat ca sunt rupta de obosita!!!
pupiciiiiiiiii
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
Vasari spune:
Multumesc , eu sunt o fire mai optimista. Si eu sunt sigura ca o sa fie bine, oricum am intrebat toti doctorii pana acum :P
Ma astept sa ma certe cu kg, data trecuta mi-a zis sa am mai multa grija. Am vreo 8-9 in plus si mi-a zis ca ar trebui sa iau in total 11-12. Cu alte cuvinte parca mi-e mai frica de-asta.
28+