Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Am avut noroc fetelor...pana la urma mi-a dat voie seful sa plec acasa....dar tot am stat 2 ore in miros si tare mi-e frica...

Eu am facut ultima eco la 22 sapt. si 2 zile iar dr mea m-a chemat la ea tocmai la 31 de sapt-ca va avea concediu,...si gandindu-ma ca e cam mare perioada....mi-am facut programare pt eco Marti adica la 26 sapt si 2 zilefara sa mai intreb dr mea....si mi-am mai facut una la Sanador la 32 sapt , 2 D si costa 210 Ron (v-am zis cat costa pt fetele care vor dori si ele sa faca acolo eco de trim III). Ce ziceti nu sunt prea multe eco nu?!
Voi ati mai facut sau vreti sa mai faceti eco intre cea 4D de la 20-22 sapt si cea de trim III?

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

BB multumim de aprecieribuna varzuca si mie imi place.pussi,stai linistita cum sa scapi fata mai?e normal sa simti asa,la mine se intampla foarte des,probabil ai facut ceva efort ieri,dar stai linistita,si e normal gandeste-te ca la noi sunt in gasca acolo in burtica,deci ne apasa si mai mult,si inevitabil unul din bebei apasa pe col si da senzatia asta.asa ca nu te speria

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iuli, vrem sa mergem la munte undeva prin apropiere de Tm. in legatura cu ce ai scris: te-as sfatui sa lasi mai mult de 42 de zile pt dupa ce nasti, niciodata nu se stie...poate vrea bebele sa intarzie o saptamana si atunci ce facI???? daca tot vrei poti sa faci asa: pana pe 17 sept mergi la lucru (daca vrei sa mergi pana atunci), apoi iti iei 14 zile medical de la dr gineco, apoi iti mai iei inca 14 zile medical de la dr de familie, iar poai sa intri in prenatal, si uite ca mai castigi aproape o saptamana (pt cand trebuie sa nasti). sau iti poti lua mai multe medicaluri, dar trebuie sa fie o data de la dr gineco apoi de la dr de fam (sau invers) nu poti lua tot in continuare de la acelasi dr (mai mult de 14 zile).

acuma s aiti zic cum ama facut eu: de la 26 de sapt am luat medical 14 zile de la medicul gineco, apoi in continuare inca 14 zile (incepand de azi) de la dr de fam, apoi de la 30 de sapt fix voi intra in prenatal (72 de zile , asta daca bebe vine exact al termen, desi am indoiesc) iar pt postnatal mi-am lasat 55 de zile (deci o marja de aproape 2 sapt, asta daca bebe nu se grabeste si intarzie...).
aaa si inca ceva...ai grija cu dr astia, unii habar nu au...de ex dr mea de fam, imi zice sa las exact 42 de zile pt dupa si daca vine bebe mai tarziu mai bagam un medical, la care eu i-am zis, ca atunci pot sa imi iau gandul de la indemnizatie.....la care ea uimita, ca ea habar nu are nimik despre indemnizatie..... noroc cu internetul asta!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

BB plecati la munte?ma faci invidioasa ca tare as merge si eu undeva unde este mai racoare,ca aici ne coacem,si eu stau si pe malul marii,adica la 5 minute de mare de mers pe jos,si tot este ingrozitor de cald si nu se misca nici o frunza.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

pussi, tu parca ai fost la Secu, nu??? ai poze?? unde te-ai cazat??? sotzu' a mai fost acolo dar de mult si am merge impreuna acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Dany26,mie una mi-a zis medicul ca pot sa fac ecografii cand vreau daca simt ca e ceva nelalocul lui...A spus ca decat sa o iau cu capul si sa gandesc negativ,mai bine ma duc sa vad despre ce este vorba...Si eu am ascultat-o,mai ales ca ea(medicul adica) si-a facut in timpul sarcinii vreo 12 ecografii...Vezi ce-ti zice si doctorul care te supravegheaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Am trimis si eu poze, ca sa vedeti ce inseamna grasime si sa nu mai plangeti. Voi toate sunteti niste frumoase. Am trimis si o poza cu nepotica mea, asta ca sa vedeti cam cate tone am in plus. Va dau regimul de slabit dupa ce nastem, eu in max 1 ani am dat cam 25 de kg jos cu regim dat de nutritionist. Asa ca incepem lupta...DUPA..

Ellis25+

Mergi la inceput

fug sa pap!
ne auzim ami tarziu.
pusy

Mergi la inceput

ellis frumoasa mamica si burticutza,dupa ce nastem eu ma inscriu la regim sa stii,ma treci pe lista acolo.si tricoul ala cu bebe ma inebunit.e super

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

BB,saru'mana!!!
MEdicul nostru de familie e o tipa super,trecuta prin toate apele, care ma va invata probabil acelasi lucru ca si tine...Insa mie mi-a venit ideea asta azi-noapte,am sunat la cabinet si am aflat ca e in concediu...Da' o sa-ti spun sapt viitoare ce am rezolvat.
Oricum,multam fain!!!

Mergi la inceput